Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Duluth

Duluth (Minnesota) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 4 historische musea in Duluth op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Duluth? Dit zijn ze:

 1. Lake Superior Railroad Museum1

  Lake Superior Railroad Museum

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Railroad Museum (LSRM) is een spoorwegmuseum gelegen in Duluth, Minnesota. Het werd geopend in 1973 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spoorwegmusea in het land. Het museum is gehuisvest in het historische Duluth Union Depot en beschikt over een uitgebreide collectie spoorwegvoertuigen van Minnesota, samen met interactieve tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio.
 2. Lake Superior Maritime Visitor Center2

  Lake Superior Maritime Visitor Center

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Maritime Visitor Center, gelegen in Duluth, Minnesota, is een museum dat wordt beheerd door het United States Army Corps of Engineers. Dit museum biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio, met tentoonstellingen die de geschiedenis en operaties van de commerciële scheepvaart op de bovenste Grote Meren demonstreren.
 3. Glensheen Mansion - Historic Congdon Estate3

  Glensheen Mansion - Historic Congdon Estate

  Duluth, MN
  Glensheen, het Historische Congdon Landgoed, is een belangrijk historisch huis museum gelegen in Duluth, Minnesota. Het landhuis, dat 20.000 vierkante voet beslaat, wordt beheerd door de Universiteit van Minnesota Duluth. Dit grandioze landgoed biedt bezoekers een blik in het verleden, met een showcase van de weelde en architectonische vaardigheid van de vroege 20e eeuw.
 4. Karpeles Manuscript Library Museum4

  Karpeles Manuscript Library Museum

  Duluth, MN

Alle musea in Duluth