De beste musea in Minnesota in december 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Minnesota, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Minnesota, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Minnesota.

Op zoek naar de beste musea in Minnesota? Dit zijn de beste:

 1. Walker Art Center1

  Walker Art Center

  Minneapolis, MN
  Het Walker Art Center, gelegen in Minneapolis, Minnesota, is een gerenommeerd kunstmuseum dat in 1879 werd opgericht door Thomas Barlow Walker, een houthakker. Deze instelling heeft een rijke geschiedenis en maakt al meer dan een eeuw een significant deel uit van het culturele landschap van de stad.
 2. Edna S. Purcell House2

  Edna S. Purcell House

  Minneapolis, MN
  Het Purcell-Cutts House, oorspronkelijk bekend als het Edna S. Purcell huis, is een belangrijk voorbeeld van Prairie School architectuur gelegen in Minneapolis, Minnesota. Het huis werd ontworpen in 1913 door het architectenbureau Purcell, Feick en Elmslie voor de architect William Purcell en zijn familie. Het ontwerp van het huis is opmerkelijk vanwege de lange, smalle plattegrond die breekt met traditionele Victoriaanse concepten over kamerindelingen.
 3. Minneapolis Institute of Art3

  Minneapolis Institute of Art

  Minneapolis, MN
  Het Minneapolis Institute of Art, opgericht in 1883, is een belangrijk kunstmuseum in Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten. Het is een van de grootste musea in het land, met een collectie van meer dan 100.000 objecten die een historische periode van 5.000 jaar beslaan. Deze uitgebreide collectie biedt bezoekers de kans om kunst uit verschillende tijdperken en culturen te verkennen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 4. American Swedish Institute4

  American Swedish Institute

  Minneapolis, MN
  Het American Swedish Institute (ASI) is een museum en cultureel centrum gelegen in de wijk Phillips West in Minneapolis, Minnesota. Het instituut is gewijd aan het behoud en de studie van de historische rol die Zweden en Zweeds-Amerikanen hebben gespeeld in de Amerikaanse cultuur en geschiedenis. Het dient als een ontmoetingsplaats voor mensen om ervaringen te delen rond thema's van cultuur, migratie, milieu en kunst, allemaal geïnformeerd door blijvende banden met Zweden.
 5. Weisman Art Museum5

  Weisman Art Museum

  Minneapolis, MN
  In 1993 verhuisde het Weisman Art Museum naar zijn huidige locatie, een gebouw ontworpen door de gerenommeerde Canadees-Amerikaanse architect Frank Gehry. Het museum werd hernoemd ter ere van de kunstverzamelaar en filantroop Frederick R. Weisman, wat een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis markeerde.
 6. Alexander Ramsey House6

  Alexander Ramsey House

  St. Paul, MN
  Het Alexander Ramsey House, gelegen in Saint Paul, de hoofdstad van Minnesota, is een historisch huis museum. Het biedt een unieke blik op het verleden en toont de levensstijl van de Ramsey-familie, die prominente figuren waren in de geschiedenis van Minnesota. Het huis is een belangrijk monument, niet alleen vanwege zijn architectonische schoonheid, maar ook vanwege zijn historische betekenis.
 7. Historic Fort Snelling7

  Historic Fort Snelling

  Minneapolis, MN
  Fort Snelling is een voormalig militair fort en een National Historic Landmark in de Amerikaanse staat Minnesota op de kliffen die uitkijken over de samenvloeiing van de Minnesota en de Mississippi. De militaire site kreeg aanvankelijk de naam Fort Saint Anthony , maar werd omgedoopt tot Fort Snelli
 8. Como Park Zoo8

  Como Park Zoo

  St. Paul, MN
  De Como Park Zoo en Marjorie McNeely Conservatory bevinden zich in het hart van Como Park, op 1225 Estabrook Drive, Saint Paul, Minnesota. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Het park, de dierentuin en het conservatorium zijn eigendom van de stad Saint Paul en zijn een afdeling van Saint Paul Parks and Recreation.
 9. Minnesota Zoo9

  Minnesota Zoo

  Apple Valley, MN
 10. Lake Superior Railroad Museum10

  Lake Superior Railroad Museum

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Railroad Museum (LSRM) is een spoorwegmuseum gelegen in Duluth, Minnesota. Het werd geopend in 1973 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spoorwegmusea in het land. Het museum is gehuisvest in het historische Duluth Union Depot en beschikt over een uitgebreide collectie spoorwegvoertuigen van Minnesota, samen met interactieve tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio.
 11. The Bakken Museum11

  The Bakken Museum

  Minneapolis, MN
  Het Bakken Museum, gelegen in Minneapolis, Minnesota, is een wetenschapsmuseum dat in 1975 werd opgericht. Het museum werd opgericht door Earl Bakken, die ook de mede-oprichter is van Medtronic. Het museum biedt een unieke mix van wetenschap, technologie en geesteswetenschappen door middel van zijn interactieve tentoonstellingen.
 12. Sea Life at Mall of America12

  Sea Life at Mall of America

  Bloomington, MN
  Sea Life in Mall of America, voorheen bekend als Sea Life Minnesota Aquarium, is een openbaar aquarium gelegen in de Mall of America in Bloomington, Minnesota, Verenigde Staten. Dit aquarium is de thuisbasis van een breed scala aan waterdieren en biedt een meeslepende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 13. Science Museum of Minnesota13

  Science Museum of Minnesota

  St. Paul, MN
  Het Science Museum of Minnesota, gelegen in Saint Paul, is een non-profit instelling die in 1907 werd opgericht. Het museum richt zich op een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder technologie, natuurgeschiedenis, natuurwetenschappen en wiskundeonderwijs. Het wordt ondersteund door een team van toegewijde vrijwilligers.
 14. Judy Garland Museum14

  Judy Garland Museum

  Grand Rapids, MN
 15. Minnesota Marine Art Museum15

  Minnesota Marine Art Museum

  Winona, MN
  Het Minnesota Marine Art Museum (MMAM) bevindt zich in Winona, Minnesota, Verenigde Staten. Het museum is gespecialiseerd in het tentoonstellen van kunst die is geïnspireerd door water. Als een non-profit organisatie, streeft MMAM ernaar om bezoekers te betrekken bij betekenisvolle visuele kunstervaringen die de voortdurende en historische menselijke relatie met water onderzoeken.
 16. Alexander Faribault House - Rice County Historical Society16

  Alexander Faribault House - Rice County Historical Society

  Faribault, MN
  Het Alexander Faribault House, gelegen in Faribault, Minnesota, is een historisch huis museum dat een blik biedt op het verleden. Gebouwd in 1853 door bonthandelaar Alexander Faribault, is het huis een mooi voorbeeld van Griekse Revival architectuur. Deze stijl, populair in het midden van de 19e eeuw, wordt gekenmerkt door zijn symmetrische vorm, geporticoteerde portieken en zware kroonlijsten. Het huis staat als een getuigenis van Faribault's invloed en welvaart tijdens zijn tijd.
 17. Minnesota Children's Museum17

  Minnesota Children's Museum

  St. Paul, MN
  Het Minnesota Children's Museum is een kindermuseum in Saint Paul, Minnesota. Het museum werd in 1981 in Minneapolis opgericht en verhuisde in 1995 naar St. Paul. Het museum omvat natuurlijke tentoonstellingen van Minnesota, ontwikkelingsgebieden voor kleine kinderen, een gebied voor creativiteit en
 18. The Museum of Russian Art18

  The Museum of Russian Art

  Minneapolis, MN
  Het Museum van Russische Kunst (TMORA), gevestigd in Minneapolis, Minnesota, heeft een unieke positie als het enige grote instituut in Noord-Amerika dat volledig gewijd is aan de viering en het behoud van Russische kunst en cultuur. Dit omvat alle perioden van de rijke en diverse geschiedenis van Rusland. Het museum werd opgericht door Raymond en Susan Johnson, die bekend staan als gerenommeerde kunstverzamelaars. Hun toewijding aan Russische kunst heeft geresulteerd in een collectie die een uitgebreid overzicht biedt van de Russische cultuur en geschiedenis door middel van haar kunst.
 19. Great Lakes Aquarium19

  Great Lakes Aquarium

  Duluth, MN
 20. Lake Superior Maritime Visitor Center20

  Lake Superior Maritime Visitor Center

  Duluth, MN
  Het Lake Superior Maritime Visitor Center, gelegen in Duluth, Minnesota, is een museum dat wordt beheerd door het United States Army Corps of Engineers. Dit museum biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio, met tentoonstellingen die de geschiedenis en operaties van de commerciële scheepvaart op de bovenste Grote Meren demonstreren.
 21. Glensheen Mansion - Historic Congdon Estate21

  Glensheen Mansion - Historic Congdon Estate

  Duluth, MN
  Glensheen, het Historische Congdon Landgoed, is een belangrijk historisch huis museum gelegen in Duluth, Minnesota. Het landhuis, dat 20.000 vierkante voet beslaat, wordt beheerd door de Universiteit van Minnesota Duluth. Dit grandioze landgoed biedt bezoekers een blik in het verleden, met een showcase van de weelde en architectonische vaardigheid van de vroege 20e eeuw.
 22. Tweed Museum of Art22

  Tweed Museum of Art

  Duluth, MN
  Het Tweed Museum of Art bevindt zich op de campus van de University of Minnesota Duluth, in Duluth, Minnesota, Verenigde Staten. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers, omdat het zich binnen de universiteitscampus en in het hart van Duluth bevindt. De locatie van het museum draagt ook bij aan zijn charme, omdat het omgeven is door de academische sfeer van de universiteit.
 23. Oxbow Park & Zollman Zoo23

  Oxbow Park & Zollman Zoo

  Byron, MN
  Oxbow Park en Zollman Zoo bevinden zich in Olmsted County, Minnesota, Verenigde Staten. Ze liggen ten noorden van de stad Byron en ongeveer 7,2 kilometer ten westen van Rochester. Deze locatie maakt het park en de dierentuin gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers uit beide steden en degenen die van verder weg reizen.
 24. Rourke Art Museum24

  Rourke Art Museum

  Moorhead, MN
  Het Rourke Art Museum, gelegen in Moorhead, Minnesota, werd opgericht in 1965 door James T. O’Rourke. Het werd oorspronkelijk gecreëerd als een museum voor schone kunsten, waarbij een verscheidenheid aan artistieke werken uit verschillende periodes en stijlen werd tentoongesteld. De oprichting van het museum is een getuigenis van O'Rourke's toewijding aan de kunsten en zijn wens om deze passie met het publiek te delen.
 25. Edna G Tugboat Museum25

  Edna G Tugboat Museum

  Two Harbors, MN
  Edna G is een historische stoomsleper die ooit op de Grote Meren voer en nu als museumschip wordt bewaard in Two Harbors. Bezoekers kunnen dit unieke stuk maritieme geschiedenis verkennen en meer te weten komen over de belangrijke rol ervan in het transport van ijzererts en taconiet in de regio.
 26. Lake Superior Zoo26

  Lake Superior Zoo

  Duluth, MN
  De Lake Superior Zoo, voorheen bekend als de Duluth Zoo, bevindt zich in Duluth, Minnesota. Het is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA), een prestigieuze organisatie die hoge normen stelt voor dierenverzorging en -behoud. Deze accreditatie is een bewijs van de toewijding van de dierentuin om een kwaliteitservaring te bieden aan haar bezoekers en tegelijkertijd bij te dragen aan het behoud van wilde dieren.
 27. Greyhound Bus Museum27

  Greyhound Bus Museum

  Hibbing, MN
  Het Greyhound Bus Museum, gelegen in Hibbing, Minnesota, markeert de locatie waar Carl Wickman en Andrew "Bus Andy" Anderson hun eerste busdienst startten in 1914. Deze historische site biedt bezoekers een kijkje in de vroege dagen van busvervoer in de Verenigde Staten.
 28. Minnesota Zoo28

  Minnesota Zoo

  Cambridge, MN
  De Minnesota Zoo, voorheen bekend als de Minnesota Zoological Gardens, is een dierentuin gelegen in Apple Valley, Minnesota. Het werd geopend in het jaar 1978 en is sindsdien een populaire bestemming voor dierenliefhebbers en toeristen. De dierentuin biedt een unieke kans om een breed scala aan soorten te observeren in een omgeving die hun natuurlijke habitats nauwkeurig nabootst.
 29. Minnesota State School Orphanage Museum29

  Minnesota State School Orphanage Museum

  Owatonna, MN
  De Minnesota State Public School voor afhankelijke en verwaarloosde kinderen, gelegen in Owatonna, Minnesota, diende als een residentiële en educatieve faciliteit voor staatspupillen van 1886 tot 1945. De school werd opgericht door de wetgevende macht van Minnesota in 1885 om veilige overgangshuisvesting te bieden voor weeskinderen, verlaten en mishandelde kinderen. Gedurende de 60 jaar van haar werking was de school het thuis van in totaal 10.635 kinderen.
 30. Village of Yesteryear30

  Village of Yesteryear

  Owatonna, MN
 31. Steele County History Center31

  Steele County History Center

  Owatonna, MN
 32. Plummer House32

  Plummer House

  Rochester, MN
 33. History Center of Olmsted County33

  History Center of Olmsted County

  Rochester, MN
 34. Heritage House Victorian Museum34

  Heritage House Victorian Museum

  Rochester, MN
 35. Mayowood Mansion35

  Mayowood Mansion

  Rochester, MN
 36. Spam Museum36

  Spam Museum

  Austin, MN
  Het Spam Museum, gelegen in Austin, Minnesota, is een unieke instelling gewijd aan de geschiedenis en impact van Spam, een merk van ingeblikt voorgekookt vleesproducten. Het museum is gratis toegankelijk, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor alle bezoekers. Het biedt een diepgaande kijk op de Hormel Foods Corporation, de makers van Spam, en de plaats van het product in de wereldcultuur.
 37. Mower County Historical Society Exhibits37

  Mower County Historical Society Exhibits

  Austin, MN
 38. Julian H Sleeper House38

  Julian H Sleeper House

  St. Paul, MN
 39. Twin City Model Railroad Museum39

  Twin City Model Railroad Museum

  St. Paul, MN
  Het Twin City Model Railroad Museum, gelegen in Saint Paul, Minnesota, is een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in spoorwegen. Het museum heeft een grote collectie modelspoorwegen, waardoor bezoekers de kans krijgen om de ingewikkelde details van deze miniatuurmeesterwerken te verkennen.
 40. Comstock House40

  Comstock House

  Moorhead, MN
  Het Comstock House, gelegen in Moorhead, Minnesota, is een historisch huis museum dat werd gebouwd voor Solomon Comstock en zijn familie tussen 1882 en 1883. De architecturale stijl van het huis is een mix van Queen Anne en Eastlake, waardoor het een unieke representatie is van de ontwerpesthetiek van die periode.
 41. Hjemkomst Center41

  Hjemkomst Center

  Moorhead, MN
  Het Heritage Hjemkomst Interpretive Center, ook wel bekend als het Hjemkomst Center, is een museum gelegen in Moorhead, Minnesota. Het museum opende voor het eerst zijn deuren voor het publiek in 1985 en is sindsdien een belangrijk cultureel en historisch centrum in de regio.
 42. Minnesota History Center42

  Minnesota History Center

  St. Paul, MN
  Het Minnesota History Center, gelegen nabij het centrum van Saint Paul, fungeert als het hoofdkantoor van de Minnesota Historical Society. Dit museum en bibliotheek wordt erkend als een van de mooiste openbare gebouwen van Minnesota, en biedt een rijk inzicht in de geschiedenis en cultuur van de staat.
 43. Minnesota Transportation Museum43

  Minnesota Transportation Museum

  St. Paul, MN
  Het Minnesota Transportation Museum (MTM) is een belangrijke instelling gevestigd in Saint Paul, Minnesota. Het museum is gewijd aan het behoud van de lokale transportgeschiedenis, met een bijzondere focus op spoorwegen, bussen en trams. Deze toewijding aan historisch behoud biedt bezoekers een unieke kans om de evolutie van het vervoer in de regio te verkennen en te begrijpen.
 44. Brown County Historical Society & Museum44

  Brown County Historical Society & Museum

  New Ulm, MN
 45. Minnesota Music Hall of Fame Museum45

  Minnesota Music Hall of Fame Museum

  New Ulm, MN
  De Minnesota Music Hall of Fame bevindt zich op de kruising van First North Street en Broadway in New Ulm, Minnesota, Verenigde Staten. Het museum is gevestigd in een gebouw dat vroeger een openbare bibliotheek was. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke setting voor het museum.
 46. August Schell Museum of Brewing46

  August Schell Museum of Brewing

  New Ulm, MN
  De August Schell Brewing Company, gelegen in New Ulm, Minnesota, is een historische brouwerij opgericht in 1860 door de Duitse immigranten August Schell en Jacob Bernhardt. Deze vestiging heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het midden van de 19e eeuw, waardoor het de op één na oudste door een familie gerunde brouwerij in de Verenigde Staten is.
 47. Charles a Weyerhaeuser Museum47

  Charles a Weyerhaeuser Museum

  Little Falls, MN
 48. Minnesota Fishing Museum48

  Minnesota Fishing Museum

  Little Falls, MN
 49. Swensson Farm Museum49

  Swensson Farm Museum

  Granite Falls, MN
 50. Yellow Medicine County Museum50

  Yellow Medicine County Museum

  Granite Falls, MN
 51. Dassel History Center & Ergot Museum51

  Dassel History Center & Ergot Museum

  Dassel, MN
 52. Forest History Center52

  Forest History Center

  Grand Rapids, MN
  Het Forest History Center biedt een verscheidenheid aan leerervaringen over bossen, de houtkapindustrie en bosbehoud. Deze ervaringen omvatten tentoonstellingen en films, demonstraties, een historisch houthakkerskamp, een originele brandtoren uit 1934 en natuurpaden. Deze diverse aanbiedingen stellen bezoekers in staat om op meerdere manieren in contact te komen met de geschiedenis en het behoud van bossen.
 53. Hinkly House Museum53

  Hinkly House Museum

  Luverne, MN
 54. Le Sueur Museum54

  Le Sueur Museum

  Le Sueur, MN
 55. Crow Wing County Historical Society55

  Crow Wing County Historical Society

  Brainerd, MN
  Het interieur van het Crow Wing Historic County Courthouse is net zo indrukwekkend als de buitenkant. Het heeft gepolijste marmeren vloeren en muren, en een rotonde omgeven door een balkon. De koepel van het gerechtsgebouw is versierd met een gekleurd glazen dakraam en een fijne messing electrolier, wat bijdraagt aan de algehele grandeur van het gebouw.
 56. Meeker County Historical Society Museum and G.A.R. Hall56

  Meeker County Historical Society Museum and G.A.R. Hall

  Litchfield, MN
  De Grand Army of the Republic Hall, gelegen in Litchfield, Minnesota, is een belangrijke historische locatie. Gebouwd in 1885, is het een van de slechts vier overgebleven GAR-zalen in de staat Minnesota. Deze zaal staat als een getuigenis van de geschiedenis en het erfgoed van de regio en biedt bezoekers een blik op het verleden.
 57. Dorothy Molter Museum57

  Dorothy Molter Museum

  Ely, MN
  Dorothy Louise Molter, ook bekend als Knife Lake Dorothy of de Root Beer Lady, woonde 56 jaar op Knife Lake in het Boundary Waters-gebied in het noorden van Minnesota. Ze verwierf nationale bekendheid vanwege haar unieke levensstijl en de root beer die ze maakte en verkocht aan duizenden passerende kanovaarders in de Boundary Waters Canoe Area Wilderness (BWCAW) bij Ely, Minnesota. Haar leven en haar plaats in de publieke belangstelling werden aanzienlijk beïnvloed door de evolutie van het gebied waar ze woonde tot de Boundary Waters Canoe Area Wilderness.
 58. Cahill School58

  Cahill School

  Edina, MN
  Cahill School, een eenkamer schoolgebouw, bevindt zich momenteel in Tupa Park, nabij Minnesota State Highway 100 en Eden Avenue in Edina, Minnesota, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke blik op de onderwijsgeschiedenis van de regio.
 59. Johnson Heritage Post Art Gallery59

  Johnson Heritage Post Art Gallery

  Grand Marais, MN
 60. Two Harbors Lighthouse Museum60

  Two Harbors Lighthouse Museum

  Two Harbors, MN
 61. 3M Birthplace Museum61

  3M Birthplace Museum

  Two Harbors, MN
  Het John Dwan Office Building, gelegen aan 201 Waterfront Drive in Two Harbors, Minnesota, fungeert als een historisch monument en is momenteel een museum gewijd aan 3M. Dit gebouw heeft een aanzienlijke historische waarde omdat het de locatie was waar de oprichtingspapieren voor de Minnesota Mining and Manufacturing Company, nu bekend als 3M, werden opgesteld in 1902.
 62. Spring Valley Methodist Church Museum62

  Spring Valley Methodist Church Museum

  Spring Valley, MN
  De Spring Valley Methodist Episcopal Church, ook bekend als de First Methodist Church en Spring Valley Community Historical Society Museum, is een historisch kerkgebouw gelegen op 221 W. Courtland Street in Spring Valley, Minnesota. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op het verleden.
 63. Blue Earth County Historical Society63

  Blue Earth County Historical Society

  Mankato, MN
 64. Cass Lake Museum and Lyle's Logging Camp64

  Cass Lake Museum and Lyle's Logging Camp

  Cass Lake, MN
 65. History Museum of East Otter Tail County65

  History Museum of East Otter Tail County

  Perham, MN
 66. Lyon County Historical Museum66

  Lyon County Historical Museum

  Marshall, MN
 67. Otter Tail County Historical Society67

  Otter Tail County Historical Society

  Fergus Falls, MN
 68. Red Wing Marine Museum68

  Red Wing Marine Museum

  Red Wing, MN
 69. Goodhue County Historical Society69

  Goodhue County Historical Society

  Red Wing, MN
 70. Lac qui Parle County History Center70

  Lac qui Parle County History Center

  Madison, MN
 71. Minnesota Museum of Mining71

  Minnesota Museum of Mining

  Chisholm, MN
 72. Freeborn County Historical Museum, Library & Village72

  Freeborn County Historical Museum, Library & Village

  Albert Lea, MN
 73. Etta C. Ross Memorial Library Museum73

  Etta C. Ross Memorial Library Museum

  Blue Earth, MN
 74. Pipestone National Monument - U.S. National Park Service74

  Pipestone National Monument - U.S. National Park Service

  Pipestone, MN
  Het Pipestone National Monument bevindt zich in het zuidwesten van Minnesota. Het is gemakkelijk bereikbaar via verschillende snelwegen, waaronder de U.S. Route 75, Minnesota State Highway 23 en Minnesota State Highway 30. Dit maakt het een gemakkelijke bestemming om te bereiken voor degenen die over de weg reizen.
 75. Pipestone County Museum75

  Pipestone County Museum

  Pipestone, MN
 76. Sherburne History Center76

  Sherburne History Center

  Becker, MN
 77. Bell Museum77

  Bell Museum

  Falcon Heights, MN
 78. Gibbs Museum of Pioneer and Dakotah Life78

  Gibbs Museum of Pioneer and Dakotah Life

  Falcon Heights, MN
  De Gibbs Farm, gelegen in Falcon Heights, Minnesota, is een museum dat oorspronkelijk de boerderij was van Heman Gibbs en Jane DeBow. De boerderij werd voor het eerst opgericht in 1854 en is sindsdien getransformeerd tot een museum dat een kijkje biedt in het leven van de pioniers die er woonden.
 79. Runestone Museum79

  Runestone Museum

  Alexandria, MN
 80. Excelsior-Lake Minnetonka Historical Society80

  Excelsior-Lake Minnetonka Historical Society

  Excelsior, MN
 81. Sibley County Historical Society and Museum81

  Sibley County Historical Society and Museum

  Henderson, MN
  Het August F. Poehler House, gelegen in Henderson, Minnesota, is een historische locatie die teruggaat tot 1884. Het werd oorspronkelijk gebouwd voor August en Emilie Poehler, die winkeliers waren, en hun zes kinderen. Dit huis biedt een blik op het verleden en toont de levensstijl van een succesvol ondernemersgezin in de late 19e eeuw.
 82. Swift County Historical Museum82

  Swift County Historical Museum

  Benson, MN
 83. Schwanke's Museum83

  Schwanke's Museum

  Willmar, MN
 84. Kandiyohi County Historical Society84

  Kandiyohi County Historical Society

  Willmar, MN
  De Kandiyohi County Historical Society (KCHS) is een lokaal geschiedenismuseum gevestigd in Willmar, Minnesota. Opgericht in 1897, heeft het museum als missie het ontdekken, bewaren en delen van het verhaal van Kandiyohi County en haar inwoners.
 85. Treaty Site History Center - Nicollet County Historical Society85

  Treaty Site History Center - Nicollet County Historical Society

  St. Peter, MN
 86. Vasa Museum86

  Vasa Museum

  Vasa, MN
 87. Melrose Area Historical Society87

  Melrose Area Historical Society

  Melrose, MN
 88. Renville County Historical Society and Museum88

  Renville County Historical Society and Museum

  Morton, MN
 89. Moose Lake Depot and Fires of 1918 Museum89

  Moose Lake Depot and Fires of 1918 Museum

  Moose Lake, MN
  Het Moose Lake station, gelegen in Moose Lake, Minnesota, is een historisch depot gebouwd in 1907 door de Soo Line Railroad. Dit gebouw staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied en de belangrijke rol die spoorwegen speelden in de ontwikkeling ervan. Bezoekers van het museum kunnen leren over de geschiedenis van de spoorweg en de impact ervan op de lokale gemeenschap.
 90. Waseca County Historical Society90

  Waseca County Historical Society

  Waseca, MN
 91. Fillmore County History Center - Museum & Research Library91

  Fillmore County History Center - Museum & Research Library

  Fountain, MN
 92. Cottonwood County Historical Society92

  Cottonwood County Historical Society

  Cottonwood, MN
 93. Watonwan County Historical Center93

  Watonwan County Historical Center

  Madelia, MN
 94. Winnebago Area Museum94

  Winnebago Area Museum

  Winnebago, MN
 95. Martin County Historical Society95

  Martin County Historical Society

  Fairmont, MN
 96. Soo Line Depot Museum96

  Soo Line Depot Museum

  Crosby, MN
  Het Crosby-station, nu bekend als het Soo Line Depot Museum, is een historisch voormalig treinstation gelegen in Crosby, Minnesota. Opgericht in 1910, heeft het station een rijke geschiedenis die de groei en ontwikkeling van de regio weerspiegelt. Vandaag de dag dient het als een museum, waar bezoekers een blik in het verleden kunnen werpen.
 97. Gopher State Railway Museum97

  Gopher State Railway Museum

  New Prague, MN
 98. Polk County Historical Museum98

  Polk County Historical Museum

  Crookston, MN
 99. Becker County Historical Society and Museum99

  Becker County Historical Society and Museum

  Detroit Lakes, MN
 100. Afton Historical Museum100

  Afton Historical Museum

  Afton, MN

Alle musea in Minnesota