De beste musea in Ohio in november 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Ohio, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Ohio, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Ohio.

Op zoek naar de beste musea in Ohio? Dit zijn de beste:

 1. Ss William G. Mather1

  Ss William G. Mather

  Cleveland, OH
  Het stoomschip William G. Mather (officieel nummer 224850) is een gepensioneerd bulkvrachtschip van de Grote Meren dat nu gerestaureerd is als museumschip in Cleveland, Ohio, een van de vijf in het gebied van de Grote Meren. Het vervoerde goederen zoals erts, steenkool en graan naar havens in het h
 2. National Museum of the U.s. Air Force2

  National Museum of the U.s. Air Force

  Riverside, OH
  Het National Museum of the United States Air Force, ook bekend als NMUSAF, is het officiële museum van de Amerikaanse luchtmacht. Het bevindt zich op de Wright-Patterson Air Force Base in Riverside, vlakbij Dayton, Ohio. Deze locatie is belangrijk omdat het een van de grootste musea ter wereld is en het oudste militaire luchtvaartmuseum.
 3. Uss Cod Submarine Memorial3

  Uss Cod Submarine Memorial

  Cleveland, OH
  De USS Cod is niet alleen een stukje geschiedenis, maar ook een nationaal historisch monument. Het is bewaard gebleven als een gedenkteken museumschip en ligt permanent aangemeerd in Cleveland, Ohio. De onderzeeër is elke dag geopend voor bezoekers van 1 mei tot 30 september, en biedt een unieke kans om een stukje maritieme geschiedenis te verkennen.
 4. Cleveland Metroparks Zoo4

  Cleveland Metroparks Zoo

  Cleveland, OH
  De Cleveland Metroparks Zoo bevindt zich aan de zuidelijke rand van Cleveland, in het noordoostelijke deel van Cuyahoga County in Ohio. Als lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) houdt de dierentuin zich aan hoge normen voor dierenverzorging en -behoud.
 5. Cleveland Museum of Natural History5

  Cleveland Museum of Natural History

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Natural History bevindt zich ongeveer acht kilometer ten oosten van het centrum van Cleveland, Ohio. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken en biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en diverse collecties van het museum te verkennen.
 6. Columbus Zoo and Aquarium6

  Columbus Zoo and Aquarium

  Powell, OH
  De Columbus Zoo en Aquarium is een non-profitorganisatie gelegen nabij Powell in Liberty Township, Delaware County, Ohio, Verenigde Staten. Het ligt ten noorden van de stad Columbus, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die de stad bezoeken. De dierentuin staat bekend om zijn diverse reeks diersoorten en zijn inzet voor natuurbehoud.
 7. A Christmas Story House Museum7

  A Christmas Story House Museum

  Cleveland, OH
  Het A Christmas Story House is een museum en attractie gelegen in de Tremont buurt van Cleveland, Ohio. Dit 19e-eeuwse Victoriaanse huis werd gebruikt voor de buitenkant en enkele interieurscènes van de film A Christmas Story uit 1983. Het huis is gerestaureerd en gerenoveerd om eruit te zien zoals het deed in de film, zowel van binnen als van buiten, waardoor het een unieke bestemming is voor fans van de film.
 8. Cleveland Museum of Art8

  Cleveland Museum of Art

  Cleveland, OH
  Het Cleveland Museum of Art, gelegen in Cleveland, Ohio, is een hoog aangeschreven instelling op het gebied van Amerikaanse beeldende kunst en archeologie. Het is een van de rijkste en meest gerenommeerde musea in het land, met een financieel vermogen van $755 miljoen en trekt jaarlijks ongeveer 700.000 bezoekers.
 9. Toledo Museum of Art9

  Toledo Museum of Art

  Toledo, OH
  Het Toledo Museum of Art heeft een collectie van 30.000 objecten, met een bijzondere nadruk op zijn collectie glaskunst. Deze unieke focus op glaskunst onderscheidt het van veel andere kunstmusea, en biedt bezoekers een uniek perspectief op dit vaak over het hoofd geziene medium.
 10. COSI10

  COSI

  Columbus, OH
  COSI, officieel bekend als het Center of Science and Industry, is een gerenommeerd wetenschapsmuseum en onderzoekscentrum gevestigd in Columbus, Ohio. Het museum werd voor het eerst geopend voor het publiek op 29 maart 1964 en is sindsdien een centrum voor wetenschappelijke verkenning en leren. Het biedt een breed scala aan interactieve tentoonstellingen en educatieve programma's, waardoor het een geweldige bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie.
 11. African Safari Wildlife Park11

  African Safari Wildlife Park

  Bay View, OH
  Het African Safari Wildlife Park is een uniek wildpark gelegen in Port Clinton, Ohio, Verenigde Staten. Dit park biedt een drive-through ervaring, waardoor bezoekers de dieren vanuit het comfort van hun eigen voertuig kunnen observeren en interactie kunnen hebben. Deze unieke aanpak biedt een close-up uitzicht op de dieren in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 12. Main Branch Cleveland Public Library12

  Main Branch Cleveland Public Library

  Cleveland, OH
  De Cleveland Public Library, opgericht in 1869, is een uitgebreid bibliotheeksysteem dat de Main Library omvat, gelegen aan Superior Avenue in het centrum van Cleveland. Naast de Main Library bestaat het systeem ook uit 27 filialen verspreid over de stad, een mobiele bibliotheek, een Public Administration Library in het stadhuis en de Ohio Library for the Blind and Physically Disabled. Dit uitgebreide netwerk van bibliotheken biedt een breed scala aan bronnen en diensten aan het publiek.
 13. Motorcycle Hall of Fame Museum13

  Motorcycle Hall of Fame Museum

  Pickerington, OH
  De Motorcycle Hall of Fame is gevestigd in een motorfietsmuseum in de stad Pickerington, een voorstad van Columbus, Ohio. Het museum ligt in de buurt van het hoofdkantoor van de American Motorcyclist Association, waardoor het een centraal punt is voor motorliefhebbers en geschiedenisliefhebbers.
 14. Stan Hywet Hall and Gardens14

  Stan Hywet Hall and Gardens

  Akron, OH
  Stan Hywet Hall is een historisch huis museum gelegen in Akron, Ohio. Het landgoed beslaat meer dan 28,3 hectare en omvat een verscheidenheid aan attracties zoals tuinen, een broeikas, een koetshuis en het hoofdgebouw. Het herenhuis is een van de grootste huizen in de Verenigde Staten, waardoor het een belangrijk punt van interesse is voor bezoekers.
 15. Cincinnati Observatory15

  Cincinnati Observatory

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati Observatory, ook bekend als Mt. Lookout Observatory, is een belangrijk monument gelegen in Cincinnati, Ohio. Het bevindt zich op de top van Mount Lookout, wat een uniek uitkijkpunt biedt voor astronomische observaties. Deze locatie is niet alleen belangrijk vanwege haar wetenschappelijke bijdragen, maar ook vanwege haar historische en architectonische waarde.
 16. Cincinnati Zoo and Botanical Garden16

  Cincinnati Zoo and Botanical Garden

  Cincinnati, OH
  De Cincinnati Zoo and Botanical Garden is een belangrijk monument in de Verenigde Staten, als de op een na oudste dierentuin van het land. Opgericht in 1875, is het gelegen in de wijk Avondale van Cincinnati, Ohio. Deze historische instelling biedt bezoekers een unieke kans om een breed scala aan dier- en plantensoorten te verkennen in een omgeving die al meer dan een eeuw deel uitmaakt van de Amerikaanse geschiedenis.
 17. Kingwood Center Gardens17

  Kingwood Center Gardens

  Mansfield, OH
  De Kingwood Center Gardens, gelegen in Mansfield, Ohio, is een historische locatie die zich uitstrekt over 47 hectare. Het beschikt over een huis genaamd Kingwood Hall, samen met verschillende tuinen en kassen. Deze uitgestrekte locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en natuurlijke schoonheid, waardoor het een interessante bestemming is voor bezoekers.
 18. Contemporary Arts Center18

  Contemporary Arts Center

  Cincinnati, OH
  Het Contemporary Arts Center (CAC) is een museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Cincinnati, Ohio. Het wordt erkend als een van de eerste instellingen in de Verenigde Staten die zich toeleggen op hedendaagse kunst. Dit maakt het een belangrijk monument in de kunstgeschiedenis van het land en een opmerkelijke bestemming voor kunstliefhebbers die Cincinnati bezoeken.
 19. National Museum of the Great Lakes19

  National Museum of the Great Lakes

  Toledo, OH
  Het National Museum of the Great Lakes is gevestigd in het Toledo Maritime Center, een erfgoedlocatie aan de oevers van de Maumee-rivier aan de oostkant van Toledo, Ohio. Dit museum, dat wordt beheerd door de Great Lakes Historical Society, viert het natuurlijke en gebouwde erfgoed van de Noord-Amerikaanse Grote Meren vanuit een Amerikaans perspectief.
 20. The Richland County Museum20

  The Richland County Museum

  Lexington, OH
  De First Congregational Church en Lexington School zijn twee historische gebouwen gelegen in Lexington, Ohio. De kerk bevindt zich op 47 Delaware Street, terwijl de school, die nu het Richland County Museum is, zich bevindt op 51 W. Church Street. Deze locaties bieden een blik op de rijke geschiedenis van het gebied en zijn een bezoek waard voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur en geschiedenis.
 21. Greater Cleveland Aquarium21

  Greater Cleveland Aquarium

  Cleveland, OH
  Het Greater Cleveland Aquarium is een unieke attractie gelegen in het historische FirstEnergy Powerhouse gebouw aan de westelijke oever van de Cuyahoga-rivier in het Flats-district van Cleveland. Deze locatie biedt niet alleen een fascinerend scala aan waterleven, maar geeft bezoekers ook een kijkje in de rijke industriële geschiedenis van de stad. Het aquarium is gemakkelijk bereikbaar en is een geweldige bestemming voor gezinnen, toeristen en lokale bewoners.
 22. Wexner Center For the Arts22

  Wexner Center For the Arts

  Columbus, OH
  Het Wexner Center for the Arts, gelegen aan de Ohio State University in Columbus, Verenigde Staten, fungeert als een galerie voor hedendaagse kunst en een 'onderzoekslaboratorium' voor de kunsten. Deze unieke combinatie maakt het een plek waar kunst niet alleen wordt tentoongesteld, maar ook gecreëerd, wat een dynamische en boeiende ervaring biedt voor bezoekers.
 23. Great Lakes Science Center23

  Great Lakes Science Center

  Cleveland, OH
  Het Great Lakes Science Center is een museum en educatieve faciliteit gelegen in het centrum van Cleveland, Ohio, Verenigde Staten. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen die de kenmerken van de natuurlijke omgeving in de regio van de Grote Meren documenteren. De faciliteit omvat zowel permanente als reizende tentoonstellingen, een café, vergaderruimtes en een IMAX Dome-theater. Het centrum wordt gefinancierd door de burgers van Cuyahoga County via Cuyahoga Arts and Culture, subsidies, fondsen en bedrijfs- en individuele giften.
 24. Pro Football Hall of Fame24

  Pro Football Hall of Fame

  Canton, OH
  De Pro Football Hall of Fame, gelegen in Canton, Ohio, is een toegewijde ruimte die de belangrijke bijdragen van atleten, coaches en officials van de National Football League (NFL) eert. Het dient als een getuigenis van de rijke geschiedenis en ontwikkeling van het American Football.
 25. Museum of Contemporary Art Cleveland25

  Museum of Contemporary Art Cleveland

  Cleveland, OH
  Het Museum of Contemporary Art Cleveland, ook bekend als moCa, is een uniek museum voor hedendaagse kunst gevestigd in Cleveland, Ohio. Het heeft de onderscheiding het enige museum voor hedendaagse kunst van zijn soort te zijn in Metropolitan Cleveland, waardoor het een unieke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen.
 26. International Women's Air and Space Museum26

  International Women's Air and Space Museum

  Cleveland, OH
  Het International Women's Air & Space Museum (IWASM) bevindt zich in Cleveland, Ohio. Het is gewijd aan het behoud van de geschiedenis van vrouwen in de luchtvaart en ruimtevaart, en documenteert hun voortdurende bijdragen. Dit museum biedt een unieke kans om te leren over de belangrijke rollen die vrouwen hebben gespeeld in deze velden.
 27. Children's Museum of Cleveland27

  Children's Museum of Cleveland

  Cleveland, OH
  Het Children's Museum of Cleveland, ook bekend als CMC, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1981. Het is gelegen in de wijk Midtown in Cleveland, Ohio, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De locatie van het museum in een levendige buurt draagt bij aan de aantrekkingskracht voor toeristen.
 28. Harriet Beecher Stowe House28

  Harriet Beecher Stowe House

  Cincinnati, OH
  Het Harriet Beecher Stowe House, gelegen in Cincinnati, Ohio, is een historisch huis dat ooit diende als de residentie van Harriet Beecher Stowe, een prominente auteur die tegen slavernij was. Stowe is het best bekend om haar roman uit 1852, Uncle Tom's Cabin, die een belangrijke rol speelde bij het vormgeven van de publieke opinie over slavernij in de 19e eeuw.
 29. Kelton House Museum and Garden29

  Kelton House Museum and Garden

  Columbus, OH
  Het Kelton House Museum en Tuin, gelegen in de Discovery District van Downtown Columbus, Ohio, is een Griekse Revival en Italiaanse herenhuis. Deze architecturale stijl is een getuigenis van de historische betekenis van het gebouw en biedt een unieke esthetische ervaring voor bezoekers.
 30. Ohio Craft Museum30

  Ohio Craft Museum

  Columbus, OH
  Bezoek het enige museum in het Midwesten dat uitsluitend gewijd is aan kunstnijverheid. Probeer hun lezingen voor kunstenaars of hun praktische workshops voor kinderen en volwassenen.
 31. Columbus Museum of Art31

  Columbus Museum of Art

  Columbus, OH
  Het Columbus Museum of Art, gelegen in het hart van downtown Columbus, Ohio, is een belangrijke culturele instelling die op 22 januari 1931 werd geopend. Het was het eerste kunstmuseum dat zijn statuten in de staat Ohio registreerde, wat een belangrijke mijlpaal in de culturele geschiedenis van de staat markeert.
 32. John Rankin House32

  John Rankin House

  Ripley, OH
  Het John Rankin House, gelegen op 6152 Rankin Hill Road in Ripley, Ohio, is een historisch huis museum dat werd gebouwd in 1828. Het was de residentie van de presbyteriaanse abolitionist John Rankin en diende als een van de originele stops op de Underground Railroad. Deze belangrijke historische site biedt een kijkje in het leven van John Rankin en de rol die hij speelde in de abolitionistische beweging.
 33. John P. Parker House33

  John P. Parker House

  Ripley, OH
  Het John P. Parker House, gelegen op 300 North Front Street in Ripley, Ohio, is een historisch huis museum dat ooit het huis was van de voormalige slaaf en uitvinder John P. Parker van 1853 tot zijn dood in 1900. Dit huis is een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis, omdat het de residentie was van een man die, ondanks dat hij geboren werd in slavernij, een uitvinder werd en een prominente figuur in de abolitionistische beweging.
 34. Loveland Castle34

  Loveland Castle

  Loveland Park, OH
  Château Laroche, ook bekend als het Loveland Castle, is een uniek museum gelegen aan de oevers van de Little Miami River in Loveland, Ohio. Deze locatie biedt bezoekers een pittoreske omgeving en de kans om een kasteel te verkennen dat is gebouwd in de stijl van een middeleeuws fort. De nabijheid van het kasteel tot de rivier en de schilderachtige omgeving maken het een interessante bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, architectuur en natuur.
 35. Duke Energy Children’s Museum35

  Duke Energy Children’s Museum

  Cincinnati, OH
  Het Duke Energy Children's Museum, voorheen bekend als het Cinergy Children's Museum, is gevestigd in Cincinnati, Ohio, in de Verenigde Staten. Het maakt deel uit van het Cincinnati Museum Center bij Union Terminal. Het museum werd opgericht in 1998 en werd verplaatst van de historische Longworth Hall nabij het centrum van Cincinnati na de overstroming van de Ohio River Valley in maart 1997.
 36. The Fire Museum of Greater Cincinnati36

  The Fire Museum of Greater Cincinnati

  Cincinnati, OH
  Het Fire Museum of Greater Cincinnati, ook bekend als het Cincinnati Fire Museum, is een plek waar bezoekers de rijke geschiedenis van brandbestrijding in Greater Cincinnati, Ohio kunnen verkennen. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van brandbestrijdingsartefacten, evenals aan het eren van de brandweerlieden die in het verleden hebben gediend en degenen die vandaag de dag nog steeds dienen.
 37. Thurber House37

  Thurber House

  Columbus, OH
  Thurber House, gelegen in Columbus, Ohio, is een literair centrum dat ooit het huis was van de gerenommeerde auteur, humorist en New Yorker cartoonist James Thurber. Dit historische huis dient nu als een hub voor lezers en schrijvers, het bevorderen van de literaire kunsten en het herdenken van Thurber's belangrijke bijdragen aan literatuur en kunst.
 38. Imagination Station38

  Imagination Station

  Toledo, OH
  Imagination Station is een non-profit wetenschapsmuseum gelegen aan de Maumee rivieroever in het centrum van Toledo, Ohio. Het museum biedt een hands-on ervaring, waardoor het een boeiende bestemming is voor bezoekers van alle leeftijden. Het is gunstig gelegen in het hart van de stad, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen.
 39. Ss Col. James M. Schoonmaker39

  Ss Col. James M. Schoonmaker

  Toledo, OH
  De Col. James M. Schoonmaker, voorheen bekend als de Willis B. Boyer, is een meer vrachtschip met een rijke geschiedenis. Het diende als een commercieel schip op de Grote Meren voor een aanzienlijk deel van de 20e eeuw. Vandaag de dag staat het als een museumschip in Toledo, Ohio, en biedt het bezoekers een blik op zijn roemrijke verleden.
 40. American Classical Music Hall of Fame40

  American Classical Music Hall of Fame

  Cincinnati, OH
  De American Classical Music Hall of Fame and Museum bevindt zich in het Hamilton County Memorial Building, dat naast de Cincinnati Music Hall ligt in de wijk Over-the-Rhine in Cincinnati, Ohio. Deze locatie is niet alleen historisch significant, maar ook handig gelegen voor bezoekers.
 41. Ohio Railway Museum41

  Ohio Railway Museum

  Worthington, OH
  Het Ohio Railway Museum, opgericht in 1948, is gelegen in Worthington, Ohio, dichtbij Columbus, Ohio. Als een van de oudste organisaties die zich bezighouden met de conservatie van spoorwegmateriaal en -geschiedenis in Noord-Amerika, biedt het een uniek inzicht in de evolutie van het spoorvervoer.
 42. Butler Institute of American Art42

  Butler Institute of American Art

  Youngstown, OH
  Het Butler Institute of American Art, gelegen in Youngstown, Ohio, heeft de eer het eerste museum te zijn dat uitsluitend gewijd is aan Amerikaanse kunst. Deze historische instelling werd opgericht in 1919 door Joseph G. Butler, Jr., een lokale industrieel en filantroop. Sinds de oprichting is het museum pro bono actief, waardoor bezoekers de kans krijgen om het rijke tapijt van de Amerikaanse kunst te verkennen zonder toegangsprijs.
 43. EnterTRAINment Junction43

  EnterTRAINment Junction

  West Chester, OH
  EnterTRAINment Junction, gelegen in West Chester Township, Ohio, is een indoor modelspoorwegtentoonstelling die een enorme 25.000 vierkante voet beslaat. De tentoonstelling bevat meer dan 90 G-schaal treinen die het vroege, midden en moderne tijdperk van het Amerikaanse spoorwegverkeer vertegenwoordigen. Deze uitgebreide tentoonstelling biedt bezoekers een unieke kans om de evolutie van het spoorwegverkeer in de Verenigde Staten te verkennen.
 44. Tri-State Warbird Museum44

  Tri-State Warbird Museum

  Batavia, OH
  Het Tri-State Warbird Museum is een particulier, non-profit luchtvaartmuseum gelegen in Batavia, Ohio, naast het Clermont County Airport. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis, met name uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog.
 45. 45

  Cincinnati Skirball Museum

  Cincinnati, OH
 46. Harding Presidential Sites46

  Harding Presidential Sites

  Marion, OH
  Het Harding Home, gelegen op 380 Mount Vernon Avenue in Marion, Ohio, is een historisch huis museum dat ooit de residentie was van Warren G. Harding, de 29e president van de Verenigde Staten. Deze site biedt een unieke kans om het leven en de tijden van president Harding te verkennen.
 47. Statehouse47

  Statehouse

  Columbus, OH
  Het Ohio Statehouse, een gebouw in Griekse Revival-stijl, werd ingehuldigd in 1857. Deze architectuurstijl wordt gekenmerkt door zijn grandeur en elegantie, waardoor het een opmerkelijk herkenningspunt is in Columbus. De geschiedenis en architectuurstijl van het gebouw kunnen interessant zijn voor toeristen die historische architectuur waarderen.
 48. Lloyd Library and Museum48

  Lloyd Library and Museum

  Cincinnati, OH
  De Lloyd Library en Museum is een unieke instelling gelegen in het hart van downtown Cincinnati, Ohio. Als een onafhankelijke onderzoeksbibliotheek biedt het een schat aan kennis en middelen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een verscheidenheid aan wetenschappelijke en historische onderwerpen. De centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 49. Akron Zoo49

  Akron Zoo

  Akron, OH
 50. Central Ohio Fire Museum50

  Central Ohio Fire Museum

  Columbus, OH
  Het Central Ohio Fire Museum, gelegen in Downtown Columbus, Ohio, is een unieke bestemming die een kijkje biedt in de geschiedenis van de brandbestrijding. Het museum is gevestigd in het voormalige Engine House No. 16 van de Columbus Fire Department, een gebouw met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1908. Dit historische gebouw voegt een extra laag van authenticiteit toe aan de museumervaring, waardoor het een fascinerende plek is om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, architectuur of brandbestrijding.
 51. National Veterans Memorial and Museum51

  National Veterans Memorial and Museum

  Columbus, OH
  Het National Veterans Memorial and Museum (NVMM) is een belangrijk monument in de Verenigde Staten, gewijd aan de veteranen van de Amerikaanse strijdkrachten. Het is gelegen in Columbus, Ohio, waardoor het een opmerkelijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis en de persoonlijke verhalen van veteranen. De ligging van het museum langs de Scioto-rivier tussen Franklinton en Downtown Columbus draagt bij aan de aantrekkingskracht, en biedt bezoekers een schilderachtig uitzicht op de stad.
 52. Toledo Firefighters Museum52

  Toledo Firefighters Museum

  Toledo, OH
 53. 53

  Cincinnati Reds Hall of Fame & Museum

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati Reds Hall of Fame en Museum is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Cincinnati Reds franchise. Het toont het verleden van het team door middel van verschillende media, waaronder displays, foto's en multimedia. Hierdoor kunnen bezoekers zich onderdompelen in de geschiedenis van het team en een dieper inzicht krijgen in zijn nalatenschap.
 54. National Underground Railroad Freedom Center54

  National Underground Railroad Freedom Center

  Cincinnati, OH
  Het National Underground Railroad Freedom Center is een museum in het centrum van Cincinnati, Ohio. Het museum is gewijd aan de geschiedenis van de Underground Railroad, een netwerk van geheime routes en veilige huizen opgericht in de Verenigde Staten tijdens de vroege tot midden 19e eeuw, gebruikt door tot slaaf gemaakte Afro-Amerikanen om te ontsnappen naar vrije staten en Canada. De locatie van het museum in Cincinnati is significant omdat de stad een cruciale rol speelde in de geschiedenis van de Underground Railroad, met veel slaven die de Ohio-rivier overstaken vanuit de zuidelijke slavenstaten om toevlucht te vinden in de stad.
 55. Cincinnati History Museum55

  Cincinnati History Museum

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati History Museum is een stedelijk geschiedenismuseum gelegen in Cincinnati, Ohio, Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de stad en de evolutie ervan door de jaren heen. Het museum is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het leren over de geschiedenis van Cincinnati en de impact ervan op de bredere Amerikaanse geschiedenis.
 56. Cincinnati Art Museum56

  Cincinnati Art Museum

  Cincinnati, OH
  Het Cincinnati Art Museum is een gerenommeerd Amerikaans kunstmuseum gelegen in de stad Cincinnati, Ohio. Het is een belangrijke culturele instelling in het Midwesten, waar bezoekers de kans krijgen om een uitgebreide collectie kunst uit verschillende periodes en stijlen te verkennen.
 57. Taft Museum of Art57

  Taft Museum of Art

  Cincinnati, OH
  Het Taft Museum of Art, gelegen in Cincinnati, Ohio, is een collectie van schone kunsten gehuisvest in een historisch huis dat meer dan 200 jaar oud is. Het huis, gelegen op 316 Pike Street, is de oudste houten woonstructuur in het centrum van Cincinnati en is het thuis geweest van verschillende prominente figuren in de geschiedenis van de stad. Het staat op de Nationale Register van Historische Plaatsen en draagt bij aan het Lytle Park Historic District.
 58. American Sign Museum58

  American Sign Museum

  Cincinnati, OH
  Het American Sign Museum, gevestigd in Cincinnati, Ohio, is een unieke instelling gewijd aan de conservering, archivering en tentoonstelling van een uitgebreide collectie borden. De collectie van het museum beslaat de periode van de late negentiende eeuw tot de jaren zeventig en toont de evolutie van de bewegwijzering door de jaren heen. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan borden verwachten, van bladgoud belettering op glas tot een draaiende neon windmolen van een donutwinkel in Denver.
 59. Toledo Zoo59

  Toledo Zoo

  Toledo, OH
  Het Toledo Zoo Aquarium, gelegen in Toledo, Ohio, is een erkend lid van de World Association of Zoos and Aquariums (WAZA). Het heeft ook een accreditatie van de Association of Zoos and Aquariums (AZA), die geldig is tot september 2023. Deze accreditatie is een bewijs van de hoge normen van dierenverzorging, behoud en bezoekersdiensten die de dierentuin handhaaft.
 60. Mazza Museum60

  Mazza Museum

  Findlay, OH
  Het Mazza Museum, gelegen aan de Universiteit van Findlay in Findlay, Ohio, is een kunstmuseum dat zich specialiseert in illustraties uit kinderprentenboeken. Deze unieke focus maakt het een onderscheidende bestemming voor kunstliefhebbers en gezinnen. De collectie van het museum is groot en gevarieerd, en biedt een fascinerend inzicht in de wereld van kinderliteratuur.
 61. First Ladies National Historic Site61

  First Ladies National Historic Site

  Canton, OH
  De First Ladies National Historic Site is een belangrijk monument gelegen in Canton, Ohio. Het werd opgericht in het jaar 2000 met als voornaamste doel om alle First Ladies van de Verenigde Staten te herdenken. Deze site dient als eerbetoon aan de bijdragen en invloeden van deze vrouwen, niet alleen als echtgenotes van de presidenten, maar als individuen die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormgeven van de natie.
 62. 62

  Orton Hall Museum

  Columbus, OH
 63. Patterson Homestead63

  Patterson Homestead

  Dayton, OH
  Het Patterson Homestead is een historisch huis museum gelegen op 1815 Brown Street in Dayton, Ohio, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een blik in het verleden, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 64. McGuffey House and Museum64

  McGuffey House and Museum

  Oxford, OH
  Het William H. McGuffey House, een historisch huis museum, is gelegen op 401 East Spring Street, binnen de campus van Miami University in Oxford, Ohio, Verenigde Staten. Deze locatie biedt bezoekers gemakkelijke toegang tot het museum omdat het gunstig gelegen is binnen de universiteitscampus.
 65. Akron Art Museum65

  Akron Art Museum

  Akron, OH
  Het Akron Art Museum beschikt over een uitgestrekte galerieruimte van 1.900 vierkante meter, gewijd aan het tentoonstellen van zijn uitgebreide collectie kunst geproduceerd sinds 1850. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een breed scala aan kunststijlen en -periodes te verkennen.
 66. Ohio State Reformatory66

  Ohio State Reformatory

  Mansfield, OH
  Het Ohio State Reformatory, ook bekend als Mansfield Reformatory, is een historische gevangenis gelegen in Mansfield, Ohio, Verenigde Staten. Het werd gebouwd tussen 1886 en 1910, en was in bedrijf tot 1990. De oorspronkelijke architect van het project was Levi Scofield, die neo-gotische en neo-romaanse stijlen gebruikte met als doel de gevangenen aan te moedigen om 'opnieuw geboren' te worden in hun spirituele leven.
 67. Garst Museum67

  Garst Museum

  Greenville, OH
  Het Garst Museum herbergt een verscheidenheid aan tentoonstellingen die inzicht geven in verschillende aspecten van de Amerikaanse geschiedenis. Deze omvatten tentoonstellingen over Annie Oakley, Lowell Thomas, de cultuur van de inheemse Amerikanen, lokale militaire activiteiten, het pioniersleven en de prehistorie. Elke tentoonstelling is zorgvuldig samengesteld om een ​​uitgebreid begrip van het onderwerp te bieden.
 68. Johnson-Humrickhouse Museum68

  Johnson-Humrickhouse Museum

  Coshocton, OH
  Het Johnson-Humrickhouse Museum bevindt zich in het historische Roscoe Village, een gerestaureerd stadje aan het Ohio & Erie Canal in Coshocton, Ohio. Dit algemene museum biedt een unieke blik op verschillende aspecten van geschiedenis en cultuur, waardoor het een waardevolle bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in een breed scala aan onderwerpen.
 69. Hancock Historical Museum69

  Hancock Historical Museum

  Findlay, OH
  Het Hancock Historical Museum, gelegen in Findlay, Ohio, is gewijd aan het behoud van de rijke geschiedenis van Hancock County. Als een non-profit, particulier gefinancierde instelling, is het museum lid van de Ohio Local History Alliance en is het gevestigd in het Hull-Flater House op 422 West Sandusky Street. Opgericht in 1970 en geopend voor het publiek in 1971, is het museum al meer dan een halve eeuw een hoeksteen van historisch behoud in de regio.
 70. Liberty Aviation Museum70

  Liberty Aviation Museum

  Port Clinton, OH
  Het Liberty Aviation Museum bevindt zich in Port Clinton, Ohio, Verenigde Staten. Het ligt gunstig naast de Erie-Ottawa International Airport, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die per vliegtuig reizen. Het museum biedt een unieke kans om de luchtvaartgeschiedenis te verkennen door middel van zijn diverse tentoonstellingen en collecties.
 71. Canton Classic Car Museum71

  Canton Classic Car Museum

  Canton, OH
  We zijn zoveel meer dan auto's! Ohio's grootste memorabilia museum. Er is voor elk wat wils!
 72. McKinley Presidential Library and Museum72

  McKinley Presidential Library and Museum

  Canton, OH
 73. Armstrong Air and Space Museum73

  Armstrong Air and Space Museum

  Wapakoneta, OH
  Het Neil Armstrong Air and Space Museum is een lucht- en ruimtevaartmuseum gelegen in Wapakoneta, Ohio. Het is gewijd aan de geschiedenis van de luchtvaart en ruimtevaart, met een bijzondere focus op het leven en de prestaties van Neil Armstrong, de eerste man die op de maan liep. Het museum is gevestigd in de geboorteplaats van Armstrong, wat het een belangrijke locatie maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de ruimteverkenning.
 74. Dunham Tavern Museum74

  Dunham Tavern Museum

  Cleveland, OH
  De Dunham Tavern, ook bekend als het Dunham Tavern Museum, heeft de onderscheiding van het oudste gebouw in Cleveland, Ohio. Het is gunstig gelegen op 6709 Euclid Avenue, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 75. Dittrick Museum of Medicine History75

  Dittrick Museum of Medicine History

  Cleveland, OH
  Het Dittrick Museum of Medical History bevindt zich in het Dittrick Medical History Center van de College of Arts and Sciences van Case Western Reserve University in Cleveland, Ohio. Het museum is gewijd aan de studie van de geschiedenis van de geneeskunde en herbergt een collectie zeldzame boeken, museumartefacten, archieven en afbeeldingen. Opgericht in 1898 door de Cleveland Medical Library Association, functioneert het museum als een interdisciplinair studiecentrum.
 76. 76

  The Greater Cincinnati Police Museum

  Cincinnati, OH
  Hier kunt u de geschiedenis bekijken van mannen en vrouwen die de staat dienden. Er zijn verschillende artefacten - wapens, uniformen, voertuigen enz.
 77. 77

  Center For Holocaust and Humanity Education

  Cincinnati, OH
  Het doel van dit centrum is te leren van de Holocaust en verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid te bevorderen. Zij doen dit door middel van tentoonstellingen en lessen.
 78. 78

  Cincinnati Aviation Heritage Society Museum

  Cincinnati, OH
 79. Orange Johnson House Museum79

  Orange Johnson House Museum

  Worthington, OH
 80. Boonshoft Museum of Discovery80

  Boonshoft Museum of Discovery

  Dayton, OH
  Het Boonshoft Museum of Discovery, gelegen in Dayton, Ohio, is een unieke combinatie van een kindermuseum, wetenschaps- en technologiecentrum en dierentuin. De focus van het museum ligt op wetenschap en natuurgeschiedenis, met een divers aanbod aan tentoonstellingen en activiteiten die een breed publiek aanspreken. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van de natuurlijke wereld, het leren over technologie, of het interactief omgaan met levende dieren, het Boonshoft Museum of Discovery biedt een boeiende en educatieve ervaring.
 81. Dayton International Peace Museum81

  Dayton International Peace Museum

  Dayton, OH
  Het International Peace Museum, gelegen aan het historische Courthouse Square in het centrum van Dayton, Ohio, is een non-profit instelling die zich inzet voor het bevorderen van een meer rechtvaardige, beschaafde en vreedzame wereld. Het museum bereikt dit door middel van onderwijs en samenwerking, en biedt een verscheidenheid aan programma's en tentoonstellingen die niet-partijdig, seculier zijn en zich richten op thema's zoals conflictresolutie, gelijkheid, sociale rechtvaardigheid, tolerantie en milieubescherming.
 82. The Wright Cycle Company Building82

  The Wright Cycle Company Building

  Dayton, OH
 83. Dayton Art Institute83

  Dayton Art Institute

  Dayton, OH
  Het Dayton Art Institute, gelegen in Dayton, Ohio, is een museum gewijd aan schone kunsten. Het is een belangrijke culturele instelling in de Verenigde Staten, met een breed scala aan kunstcollecties en tentoonstellingen.
 84. Westcott House84

  Westcott House

  Springfield, OH
  Het Westcott House, gelegen in Springfield, Ohio, is een uniek architectonisch juweel ontworpen door de gerenommeerde architect Frank Lloyd Wright. Dit Prairie Style huis werd in 1908 in opdracht van de heer Burton J. Westcott, zijn vrouw Orpha en hun gezin gebouwd. Het huis staat als een getuigenis van Wright's innovatieve ontwerpprincipes en de waardering van de familie Westcott voor unieke architectuur.
 85. Springfield Art Museum85

  Springfield Art Museum

  Springfield, OH
 86. Clark County Heritage Center86

  Clark County Heritage Center

  Springfield, OH
  Het Clark County Heritage Center, gelegen in centraal Springfield, Ohio, is een gebouw ontworpen in de Romaanse architectuurstijl. Deze stijl, populair in de 11e en 12e eeuw, wordt gekenmerkt door ronde bogen en zware stenen constructie. Het ontwerp van het centrum is een getuigenis van deze historische architectuurstijl, waardoor het een uniek monument in het gebied is.
 87. Pennsylvania House87

  Pennsylvania House

  Springfield, OH
  Het Pennsylvania House, een historische herberg en taverne, bevindt zich in het westen van Springfield, Ohio. Deze drie verdiepingen tellende federale structuur van baksteen werd rond 1822 gebouwd en ligt langs de originele National Road. Het ligt ook in de buurt van de oude weg die Springfield verbindt met Dayton, Ohio. Deze locatie speelde een belangrijke rol in de vroege 19e eeuw als een belangrijke transportader voor degenen die naar het westen of naar Cincinnati gingen.
 88. Wood County Historical Center & Museum88

  Wood County Historical Center & Museum

  Bowling Green, OH
  Het Wood County Museum, gelegen in Bowling Green, Ohio, is doordrenkt van geschiedenis. Het staat op de oorspronkelijke locatie van het Wood County Infirmary, dat ook bekend stond als het Wood County Home of the Poor Farm. Deze instelling diende als een thuis voor de armen, geestelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en iedereen die behoefte had aan openbare hulp en inwoner was van Wood County.
 89. Snook's Dream Cars89

  Snook's Dream Cars

  Bowling Green, OH
 90. Merry Go Round Museum90

  Merry Go Round Museum

  Sandusky, OH
 91. Sandusky County Historical Society Museum91

  Sandusky County Historical Society Museum

  Fremont, OH
 92. Mansfield Memorial Museum92

  Mansfield Memorial Museum

  Mansfield, OH
 93. Guernsey County Historical Society93

  Guernsey County Historical Society

  Cambridge, OH
  Het McCracken-McFarland House, gelegen in Cambridge, Ohio, is een historisch huis dat werd gebouwd in 1825. Dit huis is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en biedt een blik op het verleden. Het was ooit het huis van een politiek leider en een presbyteriaanse minister, waardoor het een interessante plek is voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 94. Museum of Ceramics94

  Museum of Ceramics

  East Liverpool, OH
  Het Museum of Ceramics is gevestigd in het voormalige postkantoor van East Liverpool, een op zichzelf al historisch belangrijk gebouw. Het museum herbergt een uitgebreide collectie keramische waren die in en rond East Liverpool, Ohio, zijn geproduceerd. Deze collectie biedt een uitgebreid overzicht van de rijke pottenbakkersgeschiedenis van het gebied, waardoor het een fascinerende bestemming is voor liefhebbers van keramiek en geschiedenis.
 95. Huffman Prairie Interpretive Center - National Park Service95

  Huffman Prairie Interpretive Center - National Park Service

  Wright-Patterson AFB, OH
  Huffman Prairie, ook bekend als Huffman Prairie Flying Field of Huffman Field, is een belangrijk onderdeel van het Dayton Aviation Heritage National Historical Park in Ohio. Deze ruwe weide van 34 hectare ligt in de buurt van Fairborn, ten noordoosten van Dayton. Het is historisch significant als de plaats waar de gebroeders Wright, Wilbur en Orville, de taak op zich namen om een betrouwbaar, volledig bestuurbaar vliegtuig te creëren en zichzelf op te leiden tot piloten. Veel vroege luchtvaartrecords werden door de Wrights op Huffman Prairie gevestigd.
 96. Hawthorn Hill - Dayton History96

  Hawthorn Hill - Dayton History

  Oakwood, OH
  Hawthorn Hill, gelegen in Oakwood, Ohio, is een historisch huis dat diende als de woning van Orville Wright, zijn vader Milton en zus Katharine na 1914. De gebroeders Wright, Wilbur en Orville, hadden gepland dat het hun gezamenlijke woning zou zijn, maar helaas overleed Wilbur in 1912, twee jaar voordat het huis was voltooid.
 97. Hopewell Culture National Historical Park97

  Hopewell Culture National Historical Park

  Chillicothe, OH
  Het Hopewell Culture National Historical Park is een belangrijke historische locatie in de Verenigde Staten. Het park bevat aardwerken en begraafheuvels van de Hopewell-cultuur, een groep inheemse volkeren die bloeiden van ongeveer 200 v.Chr. tot 500 n.Chr. Deze oude structuren bieden een blik op het leven en de praktijken van de Hopewell-mensen, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en archeologie.
 98. Glendower Historic Mansion98

  Glendower Historic Mansion

  Lebanon, OH
  Glendower, ook bekend als Glendower Historic Mansion en Arboretum, is een historisch huis in de Griekse Revival-stijl. Het bevindt zich op 105 Cincinnati Avenue, U.S. Route 42, Cincinnati Avenue, in Lebanon, Ohio. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een kijkje in de architectuurstijl van het verleden.
 99. National Voice of America Museum of Broadcasting99

  National Voice of America Museum of Broadcasting

  West Chester, OH
  Het Bethany Relay Station, nu het National Voice of America Museum of Broadcasting, was in bedrijf tot 1994. De faciliteit werd vernoemd naar de gemeenschap van Bethany in Liberty Township, die ongeveer drie kilometer ten noorden van het museum ligt.
 100. Kennedy Museum of Art - Ohio University100

  Kennedy Museum of Art - Ohio University

  Athens, OH
  Ohio University, een openbare instelling, is gevestigd in Athens, Ohio, Verenigde Staten. De hoofdcampus beslaat een oppervlakte van 7,3 km² en huisvest bijna 20.000 studenten. Deze bruisende campus biedt een levendige sfeer voor bezoekers om te ervaren.

Alle musea in Ohio