De beste musea in Florida in oktober 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Florida, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Florida, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Florida.

Op zoek naar de beste musea in Florida? Dit zijn de beste:

 1. Online korting!Gatorland Orlando1

  Gatorland Orlando

  Orlando, FL
  Gatorland, gelegen in Florida, is een themapark en wildreservaat van 110 hectare. Het werd opgericht in 1949 door Owen Godwin en blijft privé-eigendom van zijn familie. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan attracties en dieren in het wild, waardoor het een unieke bestemming is voor toeristen.
 2. SeaWorld Orlando2

  SeaWorld Orlando

  Orlando, FL
  SeaWorld Orlando is een unieke combinatie van een themapark en een maritiem zoölogisch park. Het is gelegen in Unincorporated Orange County, Florida, dichtbij Orlando. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied van Orlando bezoeken. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder ritten, dierenexposities en live shows, en biedt een leuke en educatieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.
 3. Lion Country Safari3

  Lion Country Safari

  Loxahatchee,
  Lion Country Safari biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers vanuit het comfort van hun eigen voertuigen wilde dieren kunnen observeren. Deze safaripark ligt gunstig in de buurt van Loxahatchee Groves in Palm Beach County, Florida, waardoor het een toegankelijke bestemming is voor toeristen in de omgeving.
 4. Flamingo Gardens4

  Flamingo Gardens

  Davie, FL
  Flamingo Gardens is een botanische tuin en wildreservaat dat zich uitstrekt over 60 hectare. Het is gelegen in Davie, Florida, Verenigde Staten. Deze tropische oase is de thuisbasis van een diverse reeks flora en fauna, waardoor het een unieke bestemming is voor natuurliefhebbers. De tuinen zijn tegen betaling toegankelijk voor het publiek.
 5. Kennedy Space Center Visitor Complex5

  Kennedy Space Center Visitor Complex

  Merritt Island, FL
  Het Kennedy Space Center Visitor Complex is een knooppunt voor ruimteliefhebbers en toeristen. Het biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van het Amerikaanse ruimteprogramma, met tentoonstellingen van historische vliegtuigen en artefacten. Bezoekers kunnen ook genieten van twee IMAX-theaters, verschillende bustours en de Shuttle Launch Experience, een gesimuleerde ruimteattractie. Dit complex biedt een unieke kans om in de wereld van ruimteverkenning te duiken en meer te leren over de geschiedenis en toekomst ervan.
 6. 6

  Wild Florida

  Kenansville,
 7. Miami Beach Botanical Garden7

  Miami Beach Botanical Garden

  Miami Beach, FL
  De Miami Beach Botanical Garden, opgericht in 1962, is een stedelijke groene ruimte van 2,6 hectare gelegen in Miami Beach, Florida. Deze weelderige oase biedt een rustige ontsnapping uit de bruisende stad en is een getuigenis van de inzet van de stad om haar natuurlijke schoonheid te behouden en tentoon te stellen.
 8. Phillip & Patricia Frost Museum of Science8

  Phillip & Patricia Frost Museum of Science

  Miami, FL
 9. Glazer Children's Museum9

  Glazer Children's Museum

  Tampa, FL
  Het Glazer Children's Museum is een non-profit instelling in het hart van het centrum van Tampa, Florida. Het is gunstig gelegen naast het Tampa Museum of Art en Curtis Hixon Park, en ligt ook naast de Tampa Riverwalk. Dit museum maakt deel uit van het Waterfront Arts District, waardoor het een belangrijk onderdeel is van het culturele landschap van de stad.
 10. Sawgrass Recreation Park10

  Sawgrass Recreation Park

  Fort Lauderdale, FL
 11. Vizcaya Museum and Gardens11

  Vizcaya Museum and Gardens

  Miami, FL
  Het Vizcaya Museum en de Tuinen, ook bekend als La Villa Vizcaya, is een prachtige weergave van een 16e-eeuwse Noord-Italiaanse villa. Het werd gebouwd door zakenman James Deering als zijn winterresidentie. Het architectonische ontwerp en de esthetische aantrekkingskracht van de villa maken het een fascinerende plek om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, geschiedenis en kunst.
 12. Online korting!Zoo Miami12

  Zoo Miami

  Country Walk, FL
  Zoo Miami, ook bekend als Miami-Dade Zoological Park and Gardens, is een prominente dierentuin gelegen in de stad Miami in Zuid-Florida, VS. Het is een lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is de thuisbasis van meer dan 3.000 dieren die meer dan 500 verschillende soorten vertegenwoordigen. De geschiedenis van de dierentuin gaat terug tot 1948 toen de eerste dierententoonstellingen begonnen in de toenmalige Crandon Park Zoo op Key Biscayne Island voor de kust van Miami.
 13. Truman Little White House13

  Truman Little White House

  Key West, FL
  Het Harry S. Truman Little White House, gelegen in Key West, Florida, diende als het winterse Witte Huis voor president Harry S. Truman. De president bracht hier in totaal 175 dagen door tijdens zijn 11 bezoeken. Deze historische site biedt een kijkje in het leven en werk van president Truman tijdens zijn presidentschap.
 14. The Wizard of Oz Museum14

  The Wizard of Oz Museum

  Cape Canaveral, FL
  Het Wizard of Oz Museum, gelegen in Cape Canaveral, Florida, herbergt een uitgebreide collectie Wizard of Oz-memorabilia. Dit museum is een bestemming voor fans van het klassieke verhaal, en biedt een unieke kans om de wereld van Oz te verkennen door middel van een verscheidenheid aan artefacten.
 15. Colonial Quarter15

  Colonial Quarter

  St. Augustine, FL
  De Colonial Quarter, voorheen bekend als de Colonial Spanish Quarter, is een historische locatie in St. Augustine, Florida. Deze site heeft uitgebreide renovaties ondergaan en werd in maart 2013 heropend. Het biedt een kijkje in het leven van de Spaanse kolonisten die in de jaren 1740 in het gebied woonden.
 16. The Ernest Hemmingway Home and Museum16

  The Ernest Hemmingway Home and Museum

  Key West, FL
  Het Ernest Hemingway House, gelegen in Key West, Florida, is een belangrijke toeristische attractie. Dit is het huis waar de beroemde auteur Ernest Hemingway van 1931 tot 1939 woonde. Tijdens zijn verblijf hier schreef hij enkele van zijn beroemdste werken, waaronder 'The Snows of Kilimanjaro' en 'The Short Happy Life of Francis Macomber'.
 17. 17

  Imagine Museum: Contemporary Glass Art

  Saint Petersburg, FL
 18. Salvador Dalí Museum18

  Salvador Dalí Museum

  St. Petersburg, FL
  Het Salvador Dalí Museum is een kunstmuseum gelegen in het hart van St. Petersburg, Florida. Het is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad, waar bezoekers de kans krijgen om zich onder te dompelen in de wereld van Salvador Dalí, een van de meest gerenommeerde kunstenaars van de 20e eeuw.
 19. Pérez Art Museum Miami19

  Pérez Art Museum Miami

  Miami, FL
  Het Pérez Art Museum Miami, gelegen in de levendige stad Miami, Florida, is een museum voor hedendaagse kunst. Het biedt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunstwerken, waardoor het een geweldige bestemming is voor kunstliefhebbers.
 20. Coral Castle Museum20

  Coral Castle Museum

  Leisure City, FL
  Coral Castle is een unieke en mysterieuze stenen structuur die werd gecreëerd door een excentrieke Amerikaan genaamd Edward Leedskalnin. Geboren in 1887 en geïmmigreerd uit Letland, bracht Leedskalnin een aanzienlijk deel van zijn leven door met het bouwen van deze opmerkelijke structuur. Het kasteel staat als een getuigenis van zijn toewijding en unieke visie, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, geschiedenis en de mysteries die deze unieke structuur omringen.
 21. Sea Life Orlando Aquarium21

  Sea Life Orlando Aquarium

  Orlando, FL
 22. Orlando Science Center22

  Orlando Science Center

  Orlando, FL
  Het Orlando Science Center (OSC) is een privé wetenschapsmuseum gelegen in Orlando, Florida. Het primaire doel van het OSC is om bezoekers ervaringsgerichte mogelijkheden te bieden om meer te leren over wetenschap en technologie. Dit wordt bereikt door een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die een breed scala aan interesses en leeftijdsgroepen aanspreken.
 23. Madame Tussauds Orlando23

  Madame Tussauds Orlando

  Orlando, FL
  Bekijk realistische wassen beelden van beroemde acteurs, musici, sporters en historische figuren. Er is ook een tentoonstelling over de geschiedenis van het museum.
 24. Online korting!Florida Aquarium24

  Florida Aquarium

  Tampa, FL
  Het Florida Aquarium beslaat een oppervlakte van bijna 2.300 vierkante meter en herbergt bijna 20.000 waterplanten en dieren. Deze soorten zijn niet alleen inheems in Florida, maar komen ook uit verschillende delen van de wereld. Deze diversiteit biedt bezoekers de kans om de rijke biodiversiteit van het aquatische leven te leren kennen en waarderen.
 25. Clearwater Marine Aquarium25

  Clearwater Marine Aquarium

  Clearwater, FL
  Het Clearwater Marine Aquarium, gelegen in Clearwater, Florida, is een non-profitorganisatie die zich richt op de redding, revalidatie en vrijlating van zieke en gewonde zeedieren. Het aquarium legt ook een sterke nadruk op publiekseducatie, behoud en onderzoek. Bezoekers van het aquarium kunnen leren over het diverse zeeleven en de inspanningen die worden geleverd om ze te beschermen en te behouden.
 26. Key West Shipwreck Museum26

  Key West Shipwreck Museum

  Key West, FL
  Het Key West Shipwreck Museum, voorheen bekend als het Shipwreck Historeum, is gelegen in de prachtige locatie van Key West, Florida. Dit museum biedt een unieke mix van acteurs, films en echte artefacten om het 400 jaar oude verhaal van scheepswrak berging in de Florida Keys te vertellen.
 27. John and Mable Ringling Museum of Art27

  John and Mable Ringling Museum of Art

  Sarasota, FL
  Het John en Mable Ringling Museum of Art, gelegen in Sarasota, Florida, is een unieke bestemming voor kunstliefhebbers. Het museum herbergt een eclectische verzameling kunstwerken uit verschillende werelddelen en tijdperken, met een bijzondere nadruk op Europese barokschilderijen. Deze diverse collectie biedt bezoekers een breed perspectief op de evolutie van kunst door verschillende culturen en tijdperken heen.
 28. Key West Lighthouse & Keeper's Quarters Museum28

  Key West Lighthouse & Keeper's Quarters Museum

  Key West, FL
  De Key West Lighthouse, gelegen in Key West, Florida, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1825. De oorspronkelijke vuurtoren was een toren van 65 voet, een getuigenis van de architectonische vaardigheden van het tijdperk.
 29. Oldest Wooden School House29

  Oldest Wooden School House

  St. Augustine, FL
 30. Gator Park30

  Gator Park

  Miami, FL
  Maak een tocht per luchtboot door de Everglades en bekijk alligators, slangen, exotische papegaaien en tal van andere zeldzame dieren!
 31. Potter's Wax Museum31

  Potter's Wax Museum

  St. Augustine, FL
  Het Potter's Wax Museum bevindt zich op 31 Orange Street in St. Augustine, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt bezoekers de unieke kans om een breed scala aan wassen beelden te verkennen. Het museum is een belangrijk onderdeel van het culturele en historische landschap van de stad, waardoor het een waardevolle bestemming is voor toeristen.
 32. Villa Zorayda Museum32

  Villa Zorayda Museum

  St. Augustine, FL
  Villa Zorayda, gelegen aan 83 King Street in St. Augustine, Florida, is een uniek architectonisch wonder. Het huis werd in 1883 gebouwd door Franklin W. Smith, een miljonair uit Boston, als zijn winterhuis. Het ontwerp van het huis was geïnspireerd op het 12e-eeuwse Moorse Alhambra Paleis in Granada, Spanje. Deze verbinding met een historisch Europees paleis voegt een laag van intrige en historische betekenis toe aan het gebouw.
 33. Miami Children's Museum33

  Miami Children's Museum

  Miami, FL
  Het Miami Children’s Museum, gelegen op Watson Island in de stad Miami, Florida, is een non-profit onderwijsinstelling. Het museum is gewijd aan het aanbieden van programma's, lessen en leermaterialen gerelateerd aan kunst, cultuur, gemeenschap en communicatie. Het biedt ook ondersteuning voor tweetalige kinderen en kinderen met speciale behoeften.
 34. Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park34

  Ponce De Leon's Fountain of Youth Archeological Park

  St. Augustine, FL
  Het Fountain of Youth Archaeological Park is een particulier park dat 15 hectare beslaat. Het bevindt zich in St. Augustine, Florida, langs Hospital Creek, dat deel uitmaakt van de Intracoastal Waterway. Deze locatie biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische betekenis, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen.
 35. 35

  Museum of Illusions Orlando

  Orlando, FL
 36. Gonzalez-alvarez House36

  Gonzalez-alvarez House

  St. Augustine, FL
  Het González–Álvarez House, ook bekend als The Oldest House, is een historisch huis museum gelegen op 14 St. Francis Street in St. Augustine, Florida. Dit huis wordt beschouwd als het oudste overlevende huis in St. Augustine, met een bouwgeschiedenis die teruggaat tot ongeveer 1723. Het is een belangrijk voorbeeld van de Spaanse koloniale architectuurstijl van St. Augustine, met latere aanpassingen door Engelse eigenaren. Het huis werd in 1970 aangewezen als een Amerikaans Nationaal Historisch Monument.
 37. Historic Stranahan House Museum37

  Historic Stranahan House Museum

  Fort Lauderdale, FL
  Het Stranahan House, genesteld aan de oevers van de Tarpon River in het centrum van Fort Lauderdale, Florida, is een historische locatie die teruggaat tot 1901. Het werd gebouwd door Frank Stranahan, een prominent figuur in de vroege ontwikkeling van de regio. Het huis heeft de onderscheiding van het oudste gebouw in Broward County, en biedt een unieke blik op het verleden van het gebied.
 38. Ca' d'Zan38

  Ca' d'Zan

  Sarasota, FL
  Cà d'Zan, gelegen in Sarasota, Florida, is een residentie in mediterrane revival-stijl die in het midden van de jaren 1920 werd gebouwd. Het diende als winterverblijf voor de Amerikaanse circusmagnaat John Ringling en zijn vrouw Mable Burton Ringling. De residentie ligt naast Sarasota Bay, wat een schilderachtig uitzicht biedt voor bezoekers.
 39. Fort East Martello Museum & Gardens39

  Fort East Martello Museum & Gardens

  Key West, FL
  De Martello Gallery-Key West Art and Historical Museum, ook bekend als de East Martello Tower, is een historische locatie gelegen aan 3501 South Roosevelt Boulevard in Key West, Florida. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het verleden van de regio.
 40. Tampa Museum of Art40

  Tampa Museum of Art

  Tampa, FL
  Het Tampa Museum of Art, gelegen in het centrum van Tampa, Florida, is een hub voor kunstliefhebbers. Het museum toont een diverse reeks kunstwerken, waaronder moderne en hedendaagse stukken, evenals Griekse, Romeinse en Etruskische oudheden. Deze brede reeks tentoonstellingen biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunstperiodes en -stijlen, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunstgeschiedenis.
 41. Jupiter Inlet Lighthouse and Museum41

  Jupiter Inlet Lighthouse and Museum

  Jupiter, FL
  De Jupiter Inlet Vuurtoren is een historisch monument gelegen in Jupiter, Palm Beach County, Florida. Deze vuurtoren maakt sinds 15 oktober 1973 deel uit van het Nationaal Register van Historische Plaatsen. Het ligt tussen de Vuurtoren van Cap Canaveral en de Vuurtoren van Hillsboro Inlet, waardoor het een belangrijk punt van interesse in de regio is.
 42. Ripley's Believe It Or Not!42

  Ripley's Believe It Or Not!

  Orlando, FL
 43. St. Augustine Pirate & Treasure Museum43

  St. Augustine Pirate & Treasure Museum

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Pirate & Treasure Museum, voorheen bekend als het Pirate Soul Museum, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van piratenartefacten. Oorspronkelijk gevestigd in Key West, Florida, werd het museum in 2010 verplaatst naar St. Augustine. Het biedt een uniek inzicht in de wereld van piraten en hun geschiedenis, waardoor het een interessante bestemming is voor degenen die gefascineerd zijn door deze maritieme outlaws.
 44. Key West Butterfly & Nature Conservatory44

  Key West Butterfly & Nature Conservatory

  Key West, FL
  Het Key West Butterfly and Nature Conservatory is een unieke vlindertuin gelegen aan Duval Street in Key West, Florida. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een diverse reeks vlindersoorten te ervaren in een gecontroleerde omgeving.
 45. Lowry Park Zoo45

  Lowry Park Zoo

  Tampa, FL
  Zoo Tampa, oorspronkelijk bekend als Lowry Park Zoo, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1930. Gelegen in Tampa, Florida, is de dierentuin gegroeid van een kleine verzameling inheemse dieren tot een grote, moderne faciliteit die een diverse reeks soorten huisvest. De naam van de dierentuin werd in 2018 veranderd in ZooTampa at Lowry Park, wat de evolutie en groei door de jaren heen weerspiegelt.
 46. The Kampong46

  The Kampong

  Miami, FL
  The Kampong, gelegen in de wijk Coconut Grove in Miami, Florida, is een botanische tuin van 9 hectare die bezoekers verwelkomt van dinsdag tot en met vrijdag. Het is echter belangrijk om te weten dat bezoeken van tevoren moeten worden geboekt. Deze weelderige tuin maakt deel uit van de non-profit National Tropical Botanical Garden en biedt een unieke kans om een diverse reeks plantensoorten te verkennen in een rustige omgeving.
 47. Tallahassee Auto Museum47

  Tallahassee Auto Museum

  Tallahassee, FL
  Het Tallahassee Automobile Museum, ook bekend als het Tallahassee Automobile and Collectibles Museum, is een prominente attractie in Tallahassee, Leon County, Florida. Het museum is eigendom van de lokale zakenman DeVoe L. Moore en is een getuigenis van de Amerikaanse geschiedenis en cultuur, met een breed scala aan items uit de persoonlijke collectie van Moore.
 48. 48

  Superblue Miami

  Miami, FL
 49. Nsu Art Museum Fort Lauderdale49

  Nsu Art Museum Fort Lauderdale

  Fort Lauderdale, FL
  Het NSU Art Museum Fort Lauderdale, oorspronkelijk bekend als het Fort Lauderdale Art Center, maakt sinds 1958 deel uit van het culturele landschap van de stad. Gelegen in Fort Lauderdale, Florida, is het museum een getuigenis van de toewijding van de stad aan kunst en cultuur.
 50. Lightner Museum50

  Lightner Museum

  St. Augustine, FL
  Het Lightner Museum, gelegen in het centrum van St. Augustine, is een unieke bestemming die een verzameling antiek huisvest, voornamelijk uit de Amerikaanse Gilded Age. Deze stukken worden tentoongesteld in het historische Hotel Alcazar-gebouw, wat bijdraagt aan de algehele charme en aantrekkingskracht van het museum.
 51. Audubon House and Tropical Gardens51

  Audubon House and Tropical Gardens

  Key West, FL
  Het Audubon House & Tropical Gardens is een historische locatie gelegen op 205 Whitehead Street in Key West, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, natuur en kunst.
 52. Henry B. Plant Museum52

  Henry B. Plant Museum

  Tampa, FL
  Het Henry B. Plant Museum, voorheen bekend als het Tampa Bay Hotel, is een museum en een monumentaal pand dat zich bevindt op de campus van de University of Tampa in Tampa, Florida. Dit historische gebouw werd gebouwd in de late 19e eeuw als een hotel om de eerste bezoekers te accommoderen tijdens de vroege dagen van de toeristenindustrie in Florida. Vandaag de dag dient het als een museum dat artefacten uit het Victoriaanse tijdperk tentoonstelt.
 53. Florida Museum of Photographic Arts53

  Florida Museum of Photographic Arts

  Tampa, FL
  Het Florida Museum of Photographic Arts (FMoPA) is een unieke instelling die zich richt op de tentoonstelling van belangrijke fotografische kunst, wat de belangrijkheid ervan in het hedendaagse leven en cultuur weerspiegelt. Dit museum is een van de weinige in de Verenigde Staten die uitsluitend aan fotografie is gewijd, waardoor het een bijzondere bestemming is voor liefhebbers van fotografie en kunst.
 54. Cummer Museum of Art and Gardens54

  Cummer Museum of Art and Gardens

  Jacksonville, FL
  Het Cummer Museum of Art and Gardens is een kunstmuseum gelegen in Jacksonville, Florida. Het biedt een unieke mix van kunst, tuinen en educatie die de verbeelding prikkelt en alle bezoekers inspireert. Het museum is een plek waar de gemeenschap kan samenkomen om kunst en cultuur te genieten in een serene omgeving.
 55. Key West Tropical Forest and Botanical Garden55

  Key West Tropical Forest and Botanical Garden

  Key West, FL
  De Key West Botanical Forest and Garden is een botanische tuin en arboretum dat zich uitstrekt over 11 hectare. Het bevindt zich in Key West, Florida, in de Verenigde Staten. Deze weelderige, groene ruimte is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in botanie. Het biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan plantensoorten te verkennen in een tropische omgeving.
 56. Tampa Bay History Center56

  Tampa Bay History Center

  Tampa, FL
  Het Tampa Bay History Center is een gerenommeerd historisch museum gelegen in Tampa, Florida. Het is geaccrediteerd door de American Alliance of Museums, een erkenning die getuigt van zijn toewijding aan uitmuntendheid, verantwoording, hoge professionele normen en voortdurende institutionele verbetering. Bovendien is het museum een Smithsonian Affiliate, wat betekent dat het toegang heeft tot de middelen van de Smithsonian Institution, inclusief haar collecties en educatieve programma's.
 57. Old Jail Museum57

  Old Jail Museum

  St. Augustine, FL
  De Old Jail, ook bekend als de Authentic Old Jail, is een historische locatie gelegen op 167 San Marco Avenue in St. Augustine, Florida. Deze voormalige gevangenis is omgetoverd tot een museum, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in het verleden. Het werd in 1987 toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places, waarmee het zijn status als belangrijk historisch monument verder bevestigde.
 58. Ximenez-Fatio House Museum58

  Ximenez-Fatio House Museum

  St. Augustine, FL
  Het Ximenez Fatio House Museum is een belangrijke historische locatie in St. Augustine, Florida. Het is een van de best bewaarde en meest authentieke woonhuizen uit de Tweede Spaanse Periode (1783-1821). Deze periode is een cruciaal onderdeel van de geschiedenis van Florida, waardoor het museum een belangrijke bestemming is voor diegenen die het verleden van de staat willen begrijpen.
 59. Norton Museum of Art59

  Norton Museum of Art

  West Palm Beach, FL
  Het Norton Museum of Art, gelegen in West Palm Beach, Florida, herbergt een uitgebreide collectie van meer dan 8.200 werken. De collectie van het museum richt zich voornamelijk op Europese, Amerikaanse en Chinese kunst, maar omvat ook een aanzienlijk aantal stukken hedendaagse kunst en fotografie. Deze diverse collectie biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunstvormen en stijlen uit verschillende culturen en periodes.
 60. Air Force Space & Missile Museum60

  Air Force Space & Missile Museum

  Cape Canaveral, FL
  Het Cape Canaveral Space Force Museum, voorheen bekend als het Air Force Space and Missile Museum, is gevestigd op Launch Complex 26 binnen het Cape Canaveral Space Force Station in Florida. Deze locatie is belangrijk omdat het de site is van veel historische ruimtelanceringen en -operaties. Het museum herbergt een verscheidenheid aan artefacten uit het vroege Amerikaanse ruimteprogramma en biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de ruimteverkenning van het land.
 61. Wolfsonian-fiu61

  Wolfsonian-fiu

  Miami Beach, FL
  Het Wolfsonian-FIU is een museum dat deel uitmaakt van de Florida International University. Het is gelegen aan de Washington Avenue, in het historische gedeelte van Miami Beach, Florida. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied verkennen.
 62. Sarasota Classic Car Museum62

  Sarasota Classic Car Museum

  Sarasota, FL
  Het Sarasota Classic Car Museum bevindt zich op 5500 North Tamiami Trail in Sarasota, Florida, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in klassieke auto's.
 63. Edison and Ford Winter Estates63

  Edison and Ford Winter Estates

  Fort Myers, FL
  De Edison en Ford Winter Estates is een uitgestrekte botanische tuin en arboretum van 17 hectare. Het bevindt zich op de winterlandgoederen van twee van Amerika's meest gerenommeerde uitvinders, Thomas Alva Edison en Henry Ford. De landgoederen liggen aan de rivier de Caloosahatchee in Zuidwest-Florida, en bieden een unieke mix van geschiedenis, natuur en schoonheid.
 64. 64

  Artechouse Miami

  Miami, FL
 65. Ann Norton Sculpture Gardens65

  Ann Norton Sculpture Gardens

  West Palm Beach, FL
  Het Norton House, gelegen aan 253 Barcelona Road in West Palm Beach, Florida, is een historisch huis dat deel uitmaakt van de Ann Norton Sculpture Gardens. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het leven en werk van Ann Weaver Norton.
 66. St. Augustine Oldest Store Museum Experience66

  St. Augustine Oldest Store Museum Experience

  St. Augustine, FL
 67. Skeletons: Museum of Osteology67

  Skeletons: Museum of Osteology

  Orlando, FL
  Het SKELETONS: Museum of Osteology, gelegen in Orlando, Florida, werd erkend als het grootste natuurhistorisch museum van Centraal-Florida. Dit museum was een belangrijke attractie voor mensen die geïnteresseerd zijn in natuurgeschiedenis en osteologie.
 68. National Naval Aviation Museum68

  National Naval Aviation Museum

  Warrington, FL
  Het National Museum of Naval Aviation is een gespecialiseerd luchtvaartmuseum gelegen op de Naval Air Station Pensacola in Florida. Het museum richt zich op de geschiedenis en bijdragen van de marine luchtvaart, en biedt een uniek perspectief op de evolutie van de vlucht in het leger. Het is een geweldige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de luchtvaart, militaire geschiedenis of technologie.
 69. The St. Pete Pier69

  The St. Pete Pier

  Saint Petersburg, FL
  De St Petersburg Pier, ook bekend als de St Pete Pier, is een iconische plezierpier in het centrum van St Petersburg, Florida, Verenigde Staten. Deze opvallende structuur strekt zich uit in Tampa Bay en biedt bezoekers een uniek perspectief op de stad en de baai. In de loop der jaren zijn er verschillende structuren gebouwd op dezelfde locatie, elk bijdragend aan de rijke geschiedenis van de pier.
 70. Winter Park History Museum70

  Winter Park History Museum

  Winter Park, FL
  Het Winter Park History Museum, gelegen in Winter Park, Orange County, Florida, is een lokaal geschiedenismuseum. Het biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van het gebied te ontdekken, en geeft een uitgebreid inzicht in het verleden van de regio.
 71. St. Petersburg Museum of History71

  St. Petersburg Museum of History

  St. Petersburg, FL
  Het St. Petersburg Museum of History, gelegen in St. Petersburg, Florida, is een geschiedenismuseum dat zich toelegt op het vastleggen van de geschiedenis van het gebied. Het biedt een uitgebreid overzicht van het verleden van de regio, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die meer willen weten over de lokale geschiedenis.
 72. World Erotic Art Museum72

  World Erotic Art Museum

  Miami Beach, FL
  Het World Erotic Art Museum, gelegen in Miami Beach, werd in 2005 ingehuldigd door Naomi Wilzig, een gerenommeerde verzamelaar. Dit museum is een getuigenis van haar passie voor erotische kunst en haar toewijding om deze met het publiek te delen.
 73. Bass Museum of Art73

  Bass Museum of Art

  Miami Beach, FL
  Het Bass Museum of Art, gelegen in Miami Beach, Florida, is een museum voor hedendaagse kunst dat in 1964 werd opgericht. Het museum dankt zijn ontstaan aan een genereuze donatie van een privécollectie door John en Johanna Bass aan de stad Miami Beach. Deze donatie leidde tot de oprichting van een openbare instelling die sindsdien een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad is geworden.
 74. Mel Fisher Maritime Museum74

  Mel Fisher Maritime Museum

  Key West, FL
  Het Mel Fisher Maritiem Museum bevindt zich op 200 Greene Street, Key West, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen om de rijke maritieme geschiedenis van de regio te verkennen.
 75. St. Augustine Alligator Farm Zoological Park75

  St. Augustine Alligator Farm Zoological Park

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Alligator Farm Zoological Park, geopend op 20 mei 1893, is een van de oudste continu draaiende attracties van Florida. Dit historische park is al meer dan een eeuw een pijler van de toeristische industrie van Florida en biedt bezoekers een unieke kans om een ​​diverse reeks dieren in het wild te verkennen in een goed bewaarde en boeiende omgeving.
 76. Orlando Museum of Art76

  Orlando Museum of Art

  Orlando, FL
  Het Orlando Museum of Art (OMA) is een non-profitorganisatie die sinds de oprichting in 1924 de grotere regio Orlando, Orange County en Centraal Florida bedient. Het museum werd opgericht door een groep kunstliefhebbers met de missie om creativiteit, passie en intellectuele nieuwsgierigheid te inspireren door mensen in contact te brengen met kunst en nieuwe ideeën.
 77. Museum of Discovery and Science77

  Museum of Discovery and Science

  Fort Lauderdale, FL
  Het Museum of Discovery and Science is een vooraanstaande instelling gelegen in Fort Lauderdale, Florida. Het is gewijd aan de verkenning en het begrip van wetenschap, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen met een grote interesse in het onderwerp. Het museum biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die geschikt zijn voor alle leeftijden, en biedt een boeiende en educatieve ervaring voor bezoekers.
 78. World Golf Hall of Fame78

  World Golf Hall of Fame

  World Golf Village, FL
  De World Golf Hall of Fame, gelegen in St. Augustine, Florida, is een unieke instelling die de prestaties van zowel mannelijke als vrouwelijke golfcelebrities eert. Deze inclusieve benadering onderscheidt het van vele andere sport-ruimtes van roem, waardoor het een belangrijke bestemming is voor golfenthousiasten van alle geslachten.
 79. St. Augustine Shipwreck Museum79

  St. Augustine Shipwreck Museum

  St. Augustine, FL
 80. Bonnet House80

  Bonnet House

  Fort Lauderdale, FL
  Het Bonnet House, ook bekend als het Bartlett Estate, is een historisch huis gelegen op 900 Birch Road in Fort Lauderdale, Florida. Deze eigendom werd op 5 juli 1984 toegevoegd aan het U.S. National Register of Historic Places, wat het markeert als een belangrijke site van cultureel erfgoed en geschiedenis.
 81. Naples Zoo At Caribbean Gardens81

  Naples Zoo At Caribbean Gardens

  Naples, FL
  De Naples Zoo, ook bekend als Naples Zoo at Caribbean Gardens, is een 43 hectare grote dierentuin en historische botanische tuin. De dierentuin is de thuisbasis van ongeveer 70 soorten, hoewel niet al deze soorten op elk gegeven moment te zien zijn. Het hoofdpad is ongeveer een mijl lang en slingert langs de belangrijkste dierenverblijven door de tropische tuin die voor het eerst werd aangeplant in 1919. De dierentuin is nationaal geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is een institutioneel lid van de American Association of Zoo Keepers (AAZK).
 82. United States Astronaut Hall of Fame82

  United States Astronaut Hall of Fame

  Titusville, FL
  De Astronaut Hall of Fame, gelegen in Titusville, Florida, fungeert als een openbare eerbetoonlocatie gewijd aan Amerikaanse astronauten. Deze unieke locatie biedt bezoekers de kans om zich te verdiepen in de geschiedenis en prestaties van deze ruimtepioniers, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in ruimteverkenning.
 83. Big Cat Rescue83

  Big Cat Rescue

  Citrus Park, FL
  Big Cat Rescue Corp., ook bekend als BCR, is een dierenopvang gelegen in Hillsborough County, Florida, Verenigde Staten. De opvang is gewijd aan de redding en huisvesting van exotische katten, evenals de rehabilitatie van gewonde of verweesde inheemse wilde katten. Dit biedt een unieke kans voor bezoekers om te leren over en interactie te hebben met een verscheidenheid aan exotische en inheemse kattensoorten in een veilige en gecontroleerde omgeving.
 84. The Baker Museum84

  The Baker Museum

  Pelican Bay, FL
  Het Baker Museum, voorheen bekend als het Naples Museum of Art, maakt deel uit van de multidisciplinaire organisatie Artis–Naples. Het is gunstig gelegen op 5833 Pelican Bay Boulevard in Naples, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan culturele ervaringen voor bezoekers.
 85. Fantasy of Flight - Central Florida Air Museum85

  Fantasy of Flight - Central Florida Air Museum

  Polk City, FL
  Fantasy of Flight is een luchtvaart-gerelateerde attractie in Polk City , Florida , Verenigde Staten die bezoekers meeneemt naar de pioniersdagen van het vroege vliegen, evenals de Eerste en Tweede Wereldoorlog en daarna. De attractie werd geopend in november 1995, en huisvest 's werelds grootste c
 86. Locust Projects86

  Locust Projects

  Miami, FL
  Locust Projects is een non-profit kunsttentoonstellingsruimte gelegen in Miami, Florida. Het werd opgericht in 1998 door drie kunstenaars, namelijk Westen Charles, COOPER en Elizabeth Withstandley. De ruimte is gecreëerd met het doel om een platform te bieden voor hedendaagse kunstenaars om locatiespecifieke werken te creëren buiten het commerciële galerijsysteem.
 87. Historymiami Museum87

  Historymiami Museum

  Miami, FL
  Als het grootste geschiedenismuseum in de staat Florida biedt het HistoryMiami Museum een rijke en diverse ervaring voor bezoekers. Het herbergt vier permanente galerijen en tot drie reizende tentoonstellingen, die een breed scala aan historische inzichten en perspectieven bieden.
 88. Key West Aquarium88

  Key West Aquarium

  Key West, FL
  Het Key West Aquarium, gelegen in Key West, Florida, is het enige openbare aquarium in het gebied. Deze unieke eigenschap maakt het een opmerkelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in zeeleven en aquatische tentoonstellingen.
 89. Goodwood Museum and Gardens89

  Goodwood Museum and Gardens

  Tallahassee, FL
  Het plantagehuis van Goodwood is omgetoverd tot een historisch huis museum bekend als Goodwood Museum & Tuinen. Het museum beschikt over originele familie meubels, porselein, textiel, glaswerk, kunst en persoonlijke effecten. De kamers zijn ingericht om het tijdperk rond de Eerste Wereldoorlog te weerspiegelen, waardoor bezoekers een kijkje in het verleden krijgen.
 90. St. Augustine Aquarium90

  St. Augustine Aquarium

  St. Augustine, FL
  Het St. Augustine Aquarium, dat zijn deuren opende in 2016, is gelegen op 2045 Fl-16, St. Augustine, Florida. Dit openbare aquarium is een populaire bestemming voor toeristen en locals, en biedt een unieke kans om het zeeleven te verkennen.
 91. American Victory Ship91

  American Victory Ship

  Tampa, FL
  De SS American Victory is een historisch schip dat dienst heeft gedaan in drie grote oorlogen. Het was actief in het Azië-Pacific theater tijdens de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog, en diende later in de Koreaanse Oorlog van 1951 tot 1954, en de Vietnamoorlog van 1967 tot 1969. Dit schip heeft een rijke geschiedenis die bezoekers die geïnteresseerd zijn in militaire geschiedenis zeker zal boeien.
 92. Ybor City State Museum92

  Ybor City State Museum

  Tampa, FL
  Het Ybor City Museum State Park bevindt zich in Tampa, in Ybor City, Florida. Het is gevestigd in het voormalige gebouw van de Ferlita Bakery op 1818 9th Avenue, binnen het historische district van Ybor City. Deze locatie biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van het gebied, aangezien het museum is gehuisvest in een gebouw dat ooit een belangrijk onderdeel was van de lokale gemeenschap.
 93. Spanish Military Hospital Museum93

  Spanish Military Hospital Museum

  St. Augustine, FL
  Het Spaanse Militaire Ziekenhuis Museum bevindt zich op 3 Aviles Street, in de historische stad St. Augustine, Florida. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere attracties die het een handige stop maken voor toeristen die de stad verkennen.
 94. Florida Museum of Natural History94

  Florida Museum of Natural History

  Gainesville, FL
  Het Florida Museum of Natural History is het officiële natuurhistorisch museum van de staat, gesponsord en gefinancierd door de regering van Florida. Dit betekent dat het een belangrijke instelling in de staat is, die een schat aan kennis en tentoonstellingen over natuurgeschiedenis biedt. Bezoekers kunnen een breed scala aan tentoonstellingen verwachten, van fossielen tot flora en fauna, allemaal onder één dak.
 95. Fort Lauderdale Historical Center95

  Fort Lauderdale Historical Center

  Fort Lauderdale, FL
  Het Fort Lauderdale History Center, gelegen in Fort Lauderdale, Florida, is een museumcomplex dat wordt beheerd door de Fort Lauderdale Historical Society. Het complex omvat de New River Inn uit 1905, een voormalig hotel dat nu dienst doet als het belangrijkste museum van de lokale geschiedenis. Dit museum biedt een uniek inzicht in de geschiedenis en cultuur van de regio, waardoor het een bezoek waard is voor toeristen die meer willen weten over het verleden van Fort Lauderdale.
 96. Museum of Contemporary Art Jacksonville96

  Museum of Contemporary Art Jacksonville

  Jacksonville, FL
  Het Museum of Contemporary Art Jacksonville, ook bekend als MOCA Jacksonville, is een museum voor hedendaagse kunst gelegen in Jacksonville, Florida. Het wordt gefinancierd en beheerd als een 'cultureel instituut' van de University of North Florida. Dit museum is een van de grootste instellingen voor hedendaagse kunst in het zuidoosten van de Verenigde Staten, met tentoonstellingen van internationale, nationale en regionale kunstenaars.
 97. Menello Museum of American Folk Art97

  Menello Museum of American Folk Art

  Orlando, FL
  Het Mennello Museum of American Art is gevestigd in het historische huis van Howard Phillips, genesteld in het schilderachtige Loch Haven Park naast Lake Formosa in Orlando, Florida. Deze locatie biedt bezoekers niet alleen een unieke culturele ervaring, maar ook de kans om te genieten van de natuurlijke schoonheid van het park en het meer.
 98. Central Florida Zoo & Botanical Garden98

  Central Florida Zoo & Botanical Garden

  Sanford, FL
  De Central Florida Zoo en Botanische Tuinen is een uitgestrekte dierentuin en botanische tuin van 116 hectare, gelegen in Sanford, net ten noorden van Orlando, Florida. Deze uitgestrekte locatie biedt een grote verscheidenheid aan dieren- en plantenleven voor bezoekers om te verkennen en te genieten.
 99. 99

  Ah-tah-thi-ki Museum

  Clewiston, FL
  Het Ah-Tah-Thi-Ki Museum, gelegen op het Big Cypress Indian Reservation in Hendry County, Florida, is een culturele en historische instelling gewijd aan de Seminole-stam. Eigendom van en beheerd door de stam zelf, dient het museum als een plek om de rijke geschiedenis en tradities van het Seminole-volk te leren en te herinneren.
 100. 100

  Paradox Museum Miami

  Miami, FL

Alle musea in Florida