De beste musea in North Carolina in oktober 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in North Carolina, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in North Carolina, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in North Carolina.

Op zoek naar de beste musea in North Carolina? Dit zijn de beste:

 1. Biltmore Estate1

  Biltmore Estate

  Biltmore Forest, NC
  Het Biltmore Estate, gelegen nabij Asheville in North Carolina, is een eigendom dat pronkt met een herenhuis gebouwd in de Renaissance-stijl. Bekend als het Biltmore House, dient deze grandioze structuur nu als museum, waar bezoekers een blik kunnen werpen op een vervlogen tijdperk van weelde en grandeur.
 2. Wright Brothers National Memorial2

  Wright Brothers National Memorial

  Kill Devil Hills, NC
  Het Wright Brothers National Memorial Visitor Center is een belangrijk monument gelegen in Dare County, North Carolina. Het fungeert als een toeristenkantoor, dat bezoekers informatie en begeleiding biedt over het monument en de omgeving. Het centrum is een integraal onderdeel van het Wright Brothers National Memorial en biedt inzicht in de geschiedenis en betekenis van de prestaties van de gebroeders Wright.
 3. Bechtler Museum of Modern Art3

  Bechtler Museum of Modern Art

  Charlotte, NC
  Het Bechtler Museum of Modern Art, gelegen in Charlotte, North Carolina, is een ruim museum gewijd aan het tentoonstellen van moderne kunst uit het midden van de 20e eeuw. Het museum beslaat een indrukwekkende 3.390 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor een verscheidenheid aan tentoonstellingen.
 4. North Carolina Arboretum4

  North Carolina Arboretum

  Bent Creek, NC
  Het North Carolina Arboretum, ook bekend als El Jardín Botánico de Cape Fear, is een botanische tuin en arboretum dat zich uitstrekt over 434 acres. Het bevindt zich in Asheville, North Carolina, en wordt beheerd door de Universiteit van North Carolina. Het arboretum is lid van de Botanical Gardens Conservation International en herbergt de nationale collectie azalea's van het North American Plant Collections Consortium.
 5. 5

  Lazy 5 Ranch

  Mooresville, NC
 6. The Billy Graham Library6

  The Billy Graham Library

  Charlotte, NC
  De Billy Graham Library fungeert als een openbaar museum en bibliotheek die het leven en de bediening van de bekende christelijke evangelist Billy Graham documenteert. Het biedt een diepgaande kijk op zijn leven, zijn leringen en zijn impact op de wereld. Bezoekers kunnen de verschillende tentoonstellingen en collecties verkennen die zijn levenswerk en zijn bijdragen aan het christendom laten zien.
 7. North Carolina Aquarium on Roanoke Island7

  North Carolina Aquarium on Roanoke Island

  Manteo, NC
  Elk van de drie North Carolina Aquariums biedt een verscheidenheid aan interactieve ervaringen, waaronder duikshows, live dierenontmoetingen en voederprogramma's. Deze activiteiten bieden bezoekers de mogelijkheid om op een boeiende en praktische manier over het aquatische leven te leren.
 8. Oconaluftee Indian Village8

  Oconaluftee Indian Village

  Cherokee, NC
  Het Oconaluftee Indian Village is een replica van een 18e-eeuwse oostelijke Cherokee gemeenschap gelegen in Cherokee , North Carolina , Verenigde Staten langs de Oconaluftee River . Het Cherokee "levend museum" wordt beheerd door de Cherokee Historical Association . Gidsen nemen bezoekers mee door h
 9. Flat Top Manor9

  Flat Top Manor

  Blowing Rock, NC
  Het Moses H. Cone Memorial Park, ook bekend als Cone Park, is een landgoed gelegen in Blowing Rock, North Carolina. Het bevindt zich op de Blue Ridge Parkway tussen mijlpaal 292 en 295, met het belangrijkste toegangspunt bij mijlpaal 294. Dit park is een eerbetoon aan Moses H. Cone en wordt beheerd door de National Park Service.
 10. Oconaluftee Indian Village10

  Oconaluftee Indian Village

  Cherokee, NC
  Het Oconaluftee Indian Village is een replica van een 18e-eeuwse oostelijke Cherokee gemeenschap gelegen in Cherokee , North Carolina , Verenigde Staten langs de Oconaluftee River . Het Cherokee "levende museum" wordt beheerd door de Cherokee Historical Association . Gidsen nemen bezoekers mee door
 11. Folk Art Center11

  Folk Art Center

  Asheville, NC
  Het Folk Art Center, gelegen bij mijlpaal 382 op de Blue Ridge Parkway nabij Asheville, North Carolina, is een museum gewijd aan de kunst en ambachten van de Appalachen. Deze locatie is een centrum voor de waardering en het begrip van de rijke artistieke tradities van de Appalachen-regio.
 12. Duke Lemur Center12

  Duke Lemur Center

  Durham, NC
  Het Duke Lemur Center, gelegen aan de Duke University in Durham, North Carolina, is een 85-acre toevluchtsoord voor zeldzame en bedreigde strepsirrhine primaten. Het heeft de onderscheiding van het grootste toevluchtsoord voor deze primaten ter wereld.
 13. 13

  River Arts District Artists

  Asheville, NC
  Beoordeel een boek niet op zijn omslag! Dit gebied staat vol met oude pakhuizen die worden omgebouwd tot een kunstzinnige enclave.
 14. Asheville Art Museum14

  Asheville Art Museum

  Asheville, NC
  Het Asheville Art Museum, gelegen in West-Noord-Carolina, is een non-profit visuele kunstorganisatie. Het heeft de prestigieuze accreditatie van de American Alliance of Museums, wat getuigt van zijn hoge normen en kwaliteit. Het museum is gewijd aan de tentoonstelling en interpretatie van Amerikaanse kunst uit de 20e en 21e eeuw, met een speciale focus op werk dat van belang is voor het culturele erfgoed van West-Noord-Carolina.
 15. North Carolina Museum of Art15

  North Carolina Museum of Art

  Raleigh, NC
  Het North Carolina Museum of Art, opgericht in 1947, is gevestigd in Raleigh. Het museum opende officieel zijn deuren voor het publiek op 6 april 1956. Deze historische instelling maakt al vele decennia een belangrijk deel uit van het culturele landschap van de stad.
 16. Black Mountain College Museum and Arts Center16

  Black Mountain College Museum and Arts Center

  Asheville, NC
  Black Mountain College, opgericht in 1933 nabij Asheville, North Carolina, was een unieke instelling die de studie van kunst centraal stelde in het onderwijs. Deze innovatieve aanpak was een nieuwigheid in de Verenigde Staten op dat moment, waardoor het college een belangrijk landmark is in de geschiedenis van het Amerikaanse onderwijs en kunst.
 17. Airborne & Special Operations Museum17

  Airborne & Special Operations Museum

  Fayetteville, NC
  Het Airborne & Special Operations Museum (ASOM) is een belangrijk onderdeel van het U.S Army Museum Enterprise. De primaire missie is om de geschiedenis van de Special Operations en Airborne community te bewaren en het publiek hierover te onderwijzen. Daarnaast biedt het een breder perspectief op de Amerikaanse militaire geschiedenis. Dit museum is een waardevolle bron voor iedereen die meer wil weten over deze aspecten van de Amerikaanse geschiedenis.
 18. Mount Mitchell State Park18

  Mount Mitchell State Park

  Burnsville, NC
  Mount Mitchell State Park is een 19,38 km groot staatspark van North Carolina in Yancey County, North Carolina in de Verenigde Staten. Opgericht in 1915 door de wetgevende macht van de staat, werd het het eerste staatspark van North Carolina. Daarmee werd ook het North Carolina State Parks System in
 19. North Carolina Zoo19

  North Carolina Zoo

  Asheboro, NC
  De North Carolina Zoo is strategisch gelegen op ongeveer 100 kilometer ten westen van Raleigh en 100 kilometer ten noordoosten van Charlotte. Deze centrale locatie in de staat maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers uit beide steden en daarbuiten.
 20. First United Presbyterian Church20

  First United Presbyterian Church

  Charlotte, NC
 21. Discovery Place21

  Discovery Place

  Charlotte, NC
  Discovery Place Science is een wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Uptown, Charlotte, North Carolina. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor gezinnen, schoolgroepen of iedereen met een nieuwsgierigheid naar wetenschap en technologie.
 22. Carolina's Aviation Museum22

  Carolina's Aviation Museum

  Charlotte, NC
  Het Sullenberger Aviation Museum, voorheen bekend als het Carolinas Aviation Museum, bevindt zich op het terrein van Charlotte Douglas International Airport in Charlotte, North Carolina. Deze unieke locatie maakt het tot een van de weinige luchtvaartmusea gelegen bij een grote hub-luchthaven. Het museum werd opgericht in 1992 en heeft sindsdien een collectie van meer dan 50 statische vliegtuigen en talloze kleinere historische items gerelateerd aan de luchtvaart in North Carolina en South Carolina verzameld.
 23. Mint Museum Uptown23

  Mint Museum Uptown

  Charlotte, NC
  Het Mint Museum is een culturele instelling in Charlotte, North Carolina, bestaande uit twee musea: The Mint Museum Randolph en Mint Museum Uptown. Samen huisvesten deze twee locaties honderden collecties die kunst en design van over de hele wereld tentoonstellen. Bezoekers kunnen een breed scala aan tentoonstellingen verkennen, van oude artefacten tot hedendaagse werken, wat een uitgebreid overzicht biedt van de wereldwijde kunst- en designgeschiedenis.
 24. North Carolina Museum of History24

  North Carolina Museum of History

  Raleigh, NC
  Het North Carolina Museum of History, gelegen in het centrum van Raleigh, is een belangrijke historische instelling die is aangesloten bij het Smithsonian Affiliations-programma. Deze affiliatie stelt het museum in staat om middelen te delen en samen te werken met de Smithsonian Institution, waardoor het aanbod van het museum wordt verbeterd en bezoekers een rijke en diverse ervaring wordt geboden.
 25. Old Salem Museums & Gardens25

  Old Salem Museums & Gardens

  Winston-Salem, NC
  Old Salem is een historisch district van Winston-Salem, North Carolina, dat oorspronkelijk in 1766 door de Moravische gemeenschap werd bewoond. Deze kleine stad beschikt over een levend historisch museum (gerund door de non-profit Old Salem Museums & Gardens, georganiseerd als Old Salem Inc.) dat de
 26. 26

  Museum of Early Southern Decorative Arts - MESDA

  Winston-Salem, NC
  Old Salem is een historisch district van Winston-Salem, North Carolina, dat oorspronkelijk in 1766 door de Moravische gemeenschap werd bewoond. Deze kleine stad beschikt over een levend historisch museum (gerund door de non-profit Old Salem Museums & Gardens, georganiseerd als Old Salem Inc.) dat de
 27. Blandwood Mansion and Gardens27

  Blandwood Mansion and Gardens

  Greensboro, NC
  Blandwood Mansion, gelegen aan 447 West Washington Street in Greensboro, North Carolina, is een historisch huis museum. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op het verleden. Bezoekers kunnen het landhuis verkennen en meer te weten komen over de rijke geschiedenis, van de oorspronkelijke bouw als een vierkamerboerderij in 1795 tot de transformatie in een Italiaanse Villa Stijl architectuur onder het eigendom van tweetermijn gouverneur van North Carolina, John Motley Morehead.
 28. Museum of Life and Science28

  Museum of Life and Science

  Durham, NC
  Het Museum of Life and Science, voorheen bekend als het North Carolina Museum of Life and Science en het NC Children's Museum, is een groot wetenschapsmuseum gelegen in Durham, North Carolina. Het museum beslaat een indrukwekkende 84 hectare en biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
 29. Morehead Planetarium29

  Morehead Planetarium

  Chapel Hill, NC
  Het Morehead Planetarium en Science Center, gelegen op de campus van de University of North Carolina in Chapel Hill, is een van de oudste en grootste planetariums in de Verenigde Staten. Het heeft een rijke geschiedenis en heeft sinds de opening in 1949 meer dan zeven miljoen bezoekers verwelkomd. Het planetarium werd gebruikt om astronauten van de Gemini- en Apollo-programma's te trainen in hemelse navigatie, waardoor het een belangrijke locatie is in de geschiedenis van de ruimteverkenning.
 30. Carolina Basketball Museum30

  Carolina Basketball Museum

  Chapel Hill, NC
  De Tar Heels hebben een succesvolle staat van dienst, met zes NCAA-kampioenschappen, 17 titels in de Atlantic Coast Conference en 29 reguliere seizoenen in de Atlantic Coast Conference. Deze prestaties getuigen van de vaardigheid en toewijding van het team.
 31. 31

  Asheville Pinball Museum

  Asheville, NC
 32. Carolina Tiger Rescue32

  Carolina Tiger Rescue

  Pittsboro, NC
  Carolina Tiger Rescue, gelegen in Pittsboro, North Carolina, is een non-profit opvangcentrum dat zich inzet voor de redding en bescherming van wilde katten. Het opvangcentrum is de thuisbasis van een verscheidenheid aan geredde dieren, waaronder tijgers, leeuwen, poema's, luipaarden, caracals, servals, lynxen en andere wilde soorten. De organisatie zet zich in voor de instandhouding en bescherming van deze dieren en biedt hen een veilige en zorgzame omgeving.
 33. City of Raleigh Museum (cor Museum)33

  City of Raleigh Museum (cor Museum)

  Raleigh, NC
  Het City of Raleigh Museum, een lokaal geschiedenismuseum, is gevestigd in het historische Briggs Hardware Building aan Fayetteville Street in het centrum van Raleigh, North Carolina. Deze locatie biedt niet alleen een rijke historische context, maar is ook gemakkelijk toegankelijk vanwege de centrale ligging in de stad.
 34. Joel Lane Museum House34

  Joel Lane Museum House

  Raleigh, NC
  Het Joel Lane House, ook bekend als Wakefield, is een belangrijke historische locatie in Raleigh, North Carolina. Gebouwd in 1769, is het huis zorgvuldig gerestaureerd en dient nu als museum. Bezoekers kunnen terug in de tijd stappen en de oudste woning in Wake County verkennen, waardoor ze een uniek inzicht krijgen in de geschiedenis van de regio.
 35. Marbles Kids Museum35

  Marbles Kids Museum

  Raleigh, NC
  Gelegen in het hart van het centrum van Raleigh, North Carolina, in het historische district Moore Square, is Marbles Kids Museum een non-profit kindermuseum. Dit museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een unieke ervaring voor kinderen, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die het gebied bezoeken.
 36. Historic Yates Mill Park36

  Historic Yates Mill Park

  Raleigh, NC
  Yates Mill, een volledig gerestaureerde korenmolen uit ongeveer 1756, bevindt zich slechts vijf mijl ten zuiden van het centrum van Raleigh, North Carolina. Deze historische molen is de belangrijkste attractie van het Historic Yates Mill County Park, gelegen in het hart van Wake County. De rijke geschiedenis van de molen en de pittoreske locatie maken het een fascinerende bestemming voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, architectuur en natuur.
 37. Reynolda House Museum of American Art37

  Reynolda House Museum of American Art

  Winston-Salem, NC
  Het Reynolda House Museum of American Art staat bekend om zijn uitgebreide collectie Amerikaanse kunst, die zich uitstrekt van de koloniale periode tot het heden. Deze collectie biedt een uitgebreid overzicht van de evolutie van de Amerikaanse kunst, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers en geschiedenisfanaten.
 38. Nasher Museum of Art38

  Nasher Museum of Art

  Durham, NC
  Het Nasher Museum of Art (voorheen het Duke University Museum of Art ) is het kunstmuseum van Duke University en is gelegen op de campus van Duke in Durham, North Carolina , Verenigde Staten. Het Nasher Museum, samen met Dartmouth's Hood Museum of Art en Princeton's Art Museum , is erkend als een pl
 39. Cameron Art Museum39

  Cameron Art Museum

  Wilmington, NC
  In 2001 werd het museum verplaatst naar de huidige locatie op de kruising van Independence en 17th Streets en werd het hernoemd naar het Cameron Art Museum. De nieuwe locatie maakte de bouw van drie tentoonstellingsruimtes mogelijk, evenals een lezingen- en ontvangsthal. Deze uitbreiding heeft het museum in staat gesteld om een breder scala aan tentoonstellingen en evenementen aan te bieden aan zijn bezoekers.
 40. 40

  SEA LIFE Charlotte-Concord

  Charlotte, NC
  SEA LIFE Charlotte-Concord is een interactief aquarium gelegen in Concord Mills, Concord, North Carolina, een voorstad van Charlotte. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die het gebied bezoeken. Het aquarium biedt een unieke ervaring voor bezoekers, waardoor ze kunnen interageren met een verscheidenheid aan waterdieren.
 41. Ackland Art Museum41

  Ackland Art Museum

  Chapel Hill, NC
  Het Ackland Art Museum is gunstig gelegen op 101 S. Columbia Street, vlakbij het kruispunt van Franklin Street aan de noordelijke rand van de universiteitscampus. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 42. Fort Fisher42

  Fort Fisher

  Kure Beach, NC
  Een van de laatste grote veldslagen van de Amerikaanse Burgeroorlog vond plaats bij Fort Fisher. Dit historische evenement getuigt van het strategische belang van het fort en de rol die het speelde in het conflict tussen het Noorden en het Zuiden. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de veldslag en de impact ervan op de uitkomst van de oorlog.
 43. North Carolina Aquarium At Fort Fisher43

  North Carolina Aquarium At Fort Fisher

  Kure Beach, NC
  Het North Carolina Aquarium in Fort Fisher is gewijd aan het onderwijzen van bezoekers over de wateren van de Cape Fear-regio. Erkend als een van de beste aquaria in de Verenigde Staten door de Travel Channel, biedt het een verscheidenheid aan tentoonstellingen en programma's die het diverse aquatische leven en ecosystemen van de regio belichten.
 44. Mineral and Lapidary Museum of Henderson County44

  Mineral and Lapidary Museum of Henderson County

  Hendersonville, NC
  Het Mineral and Lapidary Museum van Henderson County, gelegen in het hart van het historische district van Hendersonville, is een non-profit instelling die wordt gerund door vrijwilligers. Opgericht in 1997, bevindt het museum zich op 400 North Main Street, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers.
 45. Hendrick Motorsports45

  Hendrick Motorsports

  Concord, NC
  Hendrick Motorsports ( HMS ) is een Amerikaanse professionele autosportorganisatie die uitkomt in de NASCAR Cup Series . Het team werd in 1984 opgericht als All Star Racing door Rick Hendrick. Hendrick Motorsports heeft een NASCAR-record van 284 Cup Series-races en 14 Cup Series-eigenaars- en coureu
 46. North Carolina Aviation Museum and Hall of Fame46

  North Carolina Aviation Museum and Hall of Fame

  Asheboro, NC
  Het North Carolina Aviation Museum en de Hall of Fame huisvesten een uitgebreide collectie van statische vliegtuigen, uniformen, memorabilia en vliegtuigmodellen. Deze tentoonstellingen zijn verspreid over twee hangars en bieden bezoekers een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en evolutie van de luchtvaart. De collectie van het museum is dynamisch, met periodiek veranderende tentoonstellingen, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
 47. Bog Garden47

  Bog Garden

  Greensboro, NC
  De Bog Garden, gelegen op 1101 Hobbs Road, Greensboro, North Carolina, fungeert als natuurreservaat, botanische tuin en stadspark. Het is elke dag geopend voor het publiek en er is geen toegangsprijs.
 48. Cape Fear Museum48

  Cape Fear Museum

  Wilmington, NC
  Het Cape Fear Museum of History and Science, gelegen op 814 Market Street in het centrum van Wilmington, North Carolina, is het oudste geschiedenismuseum van de staat, opgericht in 1898. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en wetenschappelijke ontdekkingen van de regio, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die meer willen weten over het verleden van North Carolina.
 49. Catawba Science Center49

  Catawba Science Center

  Hickory, NC
 50. NC Transportation Museum50

  NC Transportation Museum

  Spencer, NC
  Het North Carolina Transportation Museum, gelegen in Spencer, North Carolina, is een uitgebreide verzameling van auto's, vliegtuigen en spoorwegvoertuigen. Dit museum biedt een unieke kans om de geschiedenis en evolutie van verschillende vormen van vervoer te verkennen.
 51. Duke Homestead51

  Duke Homestead

  Durham, NC
  De Duke Homestead State Historic Site is een erkende staats historische site en Nationaal Historisch Monument gelegen in Durham, North Carolina. Deze site is belangrijk omdat het de plaats herdenkt waar Washington Duke, een prominent figuur in de Amerikaanse tabaksindustrie, het grootste tabaksbedrijf van het land in de vroege 20e eeuw oprichtte, de American Tobacco Company. De site biedt een blik op de geschiedenis van de tabaksindustrie in de Verenigde Staten.
 52. Historic Rosedale Plantation52

  Historic Rosedale Plantation

  Charlotte, NC
  Rosedale, ook bekend als Frew's Folly, is een historisch plantagehuis gelegen in Charlotte, Mecklenburg County, North Carolina. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een unieke blik op het verleden. Het plantagehuis is een belangrijk onderdeel van het lokale erfgoed en biedt bezoekers de kans om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van de regio.
 53. Smith-mcdowell House Museum53

  Smith-mcdowell House Museum

  Asheville, NC
  Het Smith-McDowell House, een bakstenen herenhuis gebouwd rond 1840, bevindt zich in Asheville, North Carolina. Het wordt erkend als een van de mooiste antebellum gebouwen in West-Noord-Carolina en staat op de Nationale Register van Historische Plaatsen. Het herenhuis heeft de onderscheiding van het eerste van zijn soort gebouwd in Asheville en is de oudste overgebleven bakstenen structuur in Buncombe County.
 54. Greensboro Children's Museum54

  Greensboro Children's Museum

  Greensboro, NC
  Het museum gelooft dat de beste manier om te leren is door rollenspel en ervaring. Uw kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken!
 55. Wilmington Railroad Museum55

  Wilmington Railroad Museum

  Wilmington, NC
  Wilmington was meer dan 100 jaar lang het hoofdkwartier van de Atlantic Coast Line Railroad. Daarom is het interessante museum hier gevestigd.
 56. Bethabara Visitor Center56

  Bethabara Visitor Center

  Winston-Salem, NC
 57. Burgwin-wright Museum House57

  Burgwin-wright Museum House

  Wilmington, NC
  Het Burgwin Wright House, gebouwd in 1770, heeft de onderscheiding het enige gebouw in Wilmington, North Carolina uit het koloniale tijdperk te zijn dat open is voor het publiek. Dit historische huis werd gebouwd voor John Burgwin, een koopman, plantage-eigenaar en overheidsfunctionaris. Vandaag de dag biedt het bezoekers een unieke blik in het verleden, met honderden antieke voorwerpen uit de 18e en 19e eeuw in de kamers.
 58. Mountain Farm Museum58

  Mountain Farm Museum

  Cherokee, NC
 59. Museum of the Cherokee Indian59

  Museum of the Cherokee Indian

  Cherokee, NC
 60. Kidzu Children's Museum60

  Kidzu Children's Museum

  Chapel Hill, NC
  Kidzu Children's Museum is een particuliere, non-profit instelling die zich richt op kinderen vanaf de zuigelingenleeftijd tot hun tienerjaren. Dit museum is gewijd aan het bieden van educatieve en interactieve ervaringen voor kinderen, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen met jonge kinderen.
 61. History Museum of Catawba County61

  History Museum of Catawba County

  Newton, NC
  Het Catawba County Courthouse is een historisch gebouw gelegen in Newton, Catawba County, North Carolina. Dit gerechtsgebouw, nu de thuisbasis van het Catawba County Museum of History, is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis en architectuur van de regio. De stijl van de Renaissance Revival en de granieten bekleding maken het een uniek monument in het gebied.
 62. 62

  Grovewood Village

  Asheville, NC
  Deze gratis kleine tentoonstelling is een echte traktatie voor autoliefhebbers. Unieke collectie die het bezoek meer dan waard is!
 63. Hickory Museum of Art63

  Hickory Museum of Art

  Hickory, NC
  Het Hickory Museum of Art (HMA) in Hickory, North Carolina, is een kunstmuseum dat tentoonstellingen, evenementen en openbare educatieve programma's organiseert. Deze activiteiten zijn gebaseerd op een permanente collectie van Amerikaanse kunst uit de 19e tot de 21e eeuw. Deze collectie biedt een uitgebreid overzicht van de Amerikaanse kunstgeschiedenis, waardoor het een waardevolle bron is voor zowel kunstliefhebbers als casual bezoekers.
 64. Museum of the Cape Fear64

  Museum of the Cape Fear

  Fayetteville, NC
 65. 82nd Airborne Division War Memorial65

  82nd Airborne Division War Memorial

  Fayetteville, NC
  Het 82nd Airborne Division War Memorial Museum bevindt zich op de kruising van Ardennes en Gela Streets binnen de Fort Bragg Army basis. Deze locatie is belangrijk omdat het de thuisbasis is van de 82nd Airborne Division, een belangrijke speler in veel van de conflicten die het museum tentoonstelt.
 66. 1897 Poe House66

  1897 Poe House

  Fayetteville, NC
  Neem een stap terug in de tijd om te zien hoe ver ons leven is gekomen. Interessante rondleiding en gratis! Ze vragen alleen om een donatie.
 67. Fayetteville Area Transportation Museum67

  Fayetteville Area Transportation Museum

  Fayetteville, NC
  Vandaag de dag is het Fayetteville Area Transportation Museum gevestigd in dit historische gebouw. Het museum toont de lokale geschiedenis en het vervoer van het gebied. Het beschikt over een modeltreinkamer en een nagemaakt kantoor van de stationschef, wat een blik in het verleden biedt.
 68. Bellamy Mansion Museum of History and Design Arts68

  Bellamy Mansion Museum of History and Design Arts

  Wilmington, NC
  De Bellamy Mansion , gebouwd tussen 1859 en 1861, is een mengsel van neoklassieke architectonische stijlen , met inbegrip van Griekse Revival en Italianate , en is gelegen op 503 Market Street in het hart van het centrum van Wilmington, North Carolina . Het is een van de mooiste voorbeelden in North
 69. North Carolina Maritime Museum At Southport69

  North Carolina Maritime Museum At Southport

  Southport, NC
  Onlangs vernieuwd museum, dat de directe omgeving weerspiegelt. Zijn de voorwerpen van lokale scheepswrakken niet spannend?
 70. Roanoke Island Festival Park70

  Roanoke Island Festival Park

  Manteo, NC
  Roanoke Island Festival Park is een historische locatie in North Carolina, gelegen aan het einde van NC 400 in Manteo, op Roanoke Island. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in het verleden van deze regio.
 71. Latta Place71

  Latta Place

  Mount Holly, NC
  Neem een kijkje en leer hoe het was toen mensen zelfvoorzienend moesten zijn. Ook is er een roofvogelcentrum op de weg naar de Plantage.
 72. North Carolina Maritime Museum72

  North Carolina Maritime Museum

  Beaufort, NC
  Het North Carolina Maritime Museum is een systeem van regionale musea binnen het North Carolina Museum of History , dat op zijn beurt deel uitmaakt van het North Carolina Department of Natural and Cultural Resources . Er zijn verschillende vestigingen van het Maritiem Museum in Beaufort , Southport
 73. Harvey B. Gantt Center For African American Arts & Culture73

  Harvey B. Gantt Center For African American Arts & Culture

  Charlotte, NC
  Het Harvey B. Gantt Center for African-American Arts + Culture, voorheen bekend als het Afro-American Cultural Center, bevindt zich in Charlotte, North Carolina. Het centrum is vernoemd naar Harvey Gantt, die de eerste Afro-Amerikaanse burgemeester van de stad was en de eerste Afro-Amerikaanse student aan de Clemson University. Dit centrum is een belangrijk monument dat de rijke geschiedenis en cultuur van Afro-Amerikanen tentoonstelt.
 74. Tryon Palace74

  Tryon Palace

  New Bern, NC
  Tryon Palace, gelegen in New Bern, North Carolina, is een moderne reconstructie van het historische koloniale koninklijke paleis van de gouverneurs van de provincie North Carolina. Deze site biedt bezoekers een blik op het verleden, met de grandeur en elegantie van het koloniale tijdperk. Het paleis werd in de jaren 1950 zorgvuldig gereconstrueerd op de plaats van het originele landhuis, waardoor het een belangrijke historische site in de staat is.
 75. Levine Museum of the New South75

  Levine Museum of the New South

  Charlotte, NC
  Het Levine Museum of the New South is een geschiedenismuseum gelegen in Charlotte, North Carolina. De tentoonstellingen van het museum richten zich voornamelijk op het leven in de Piedmont-regio van North Carolina na de Amerikaanse Burgeroorlog. Dit biedt een uniek perspectief op de geschiedenis en cultuur van de regio, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis.
 76. Graveyard of the Atlantic Museum76

  Graveyard of the Atlantic Museum

  Hatteras, NC
  Het Graveyard of the Atlantic Museum, gelegen in Hatteras Village, North Carolina, is een maritiem museum dat zich richt op de maritieme geschiedenis en scheepswrakken van de Outer Banks. Het museum biedt een uniek inzicht in de rijke maritieme geschiedenis van de regio, met de overblijfselen van honderden schepen die zijn gezonken door oorlog, piraterij of het weer.
 77. Greensboro Science Center77

  Greensboro Science Center

  Greensboro, NC
 78. Greensboro History Museum78

  Greensboro History Museum

  Greensboro, NC
 79. Weatherspoon Art Museum79

  Weatherspoon Art Museum

  Greensboro, NC
  Het Weatherspoon Art Museum, gelegen aan de Universiteit van North Carolina in Greensboro, wordt erkend als een van de grootste collecties van moderne en hedendaagse kunst in het zuidoosten. Het museum richt zich voornamelijk op Amerikaanse kunst, waardoor het een belangrijke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse kunstgeschiedenis.
 80. North Carolina Aquarium At Pine Knoll Shores80

  North Carolina Aquarium At Pine Knoll Shores

  Pine Knoll Shores, NC
  De North Carolina Aquariums is een netwerk van drie openbare aquaria gelegen in Kure Beach, Roanoke Island en Pine Knoll Shores. Deze aquaria worden sinds 1976 beheerd door de Aquariums Division van het North Carolina Department of Natural and Cultural Resources. Elke locatie biedt unieke tentoonstellingen en programma's, waardoor bezoekers een uitgebreid inzicht krijgen in de diverse aquatische ecosystemen van de staat.
 81. Stagville State Historic Site81

  Stagville State Historic Site

  Durham, NC
  Stagville Plantation, gelegen in Durham County, North Carolina, heeft een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis omdat het deel uitmaakte van een van de grootste plantagecomplexen in het zuiden. Dit uitgestrekte complex, met gebouwen die dateren van de late 18e tot de midden 19e eeuw, biedt een uniek inzicht in het verleden van de regio.
 82. Southeastern Narrow Gauge & Shortline Museum82

  Southeastern Narrow Gauge & Shortline Museum

  Newton, NC
 83. Museum of the Albemarle83

  Museum of the Albemarle

  Elizabeth City, NC
  Het Museum van de Albemarle, gelegen in Elizabeth City, North Carolina, fungeert als de noordoostelijke regionale tak van het North Carolina Museum of History. Deze locatie is belangrijk omdat het een uitgebreid inzicht biedt in de geschiedenis en cultuur van de noordoostelijke regio van North Carolina.
 84. Discovery Place Kids - Huntersville84

  Discovery Place Kids - Huntersville

  Huntersville, NC
  Discovery Place Science is een museum gewijd aan wetenschap en technologie, gelegen in Uptown, Charlotte, North Carolina. Het biedt een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve displays die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen, schoolgroepen en individuen met een grote interesse in wetenschap en technologie.
 85. Latta Plantation Nature Center & Preserve85

  Latta Plantation Nature Center & Preserve

  Huntersville, NC
 86. Neuseway Nature Park86

  Neuseway Nature Park

  Kinston, NC
  Het Neuseway Nature Center en Planetarium herbergt een planetarium met 52 zitplaatsen, samen met permanente tentoonstellingen die zich richten op volksgezondheid, met dank aan het Lenoir Memorial Hospital. Daarnaast beschikt het over een tentoonstelling van ruimtevaartmemorabilia, gedoneerd door een voormalig NASA-ingenieur. Deze tentoonstellingen bieden een uitgebreid inzicht in gezondheid en ruimteverkenning.
 87. Horne Creek Living Historical Farm87

  Horne Creek Living Historical Farm

  East Bend, NC
 88. Macon County Historical Museum88

  Macon County Historical Museum

  Franklin, NC
  Het Pendergrass-gebouw, gelegen op 6 West Main Street in Franklin, North Carolina, is een historisch commercieel gebouw. Deze locatie is belangrijk omdat het de locatie is van de Macon County Historical Society en Museum.
 89. Macon County Historical Museum89

  Macon County Historical Museum

  Franklin, NC
 90. Wake Forest Historical Museum90

  Wake Forest Historical Museum

  Wake Forest, NC
  Het Dr. Calvin Jones House is een belangrijke historische locatie gelegen in Wake Forest, Wake County, North Carolina. Dit plantagehuis, gebouwd rond 1820, biedt een blik op het verleden en de rijke geschiedenis van het gebied. Het was oorspronkelijk eigendom van Dr. Calvin Jones, een arts en de burgemeester van Raleigh, North Carolina. Het huis is in zijn geschiedenis drie keer verplaatst, met zijn laatste verhuizing in 1956 naar zijn huidige locatie op een perceel van 4,5 acre.
 91. Henderson County Heritage Museum91

  Henderson County Heritage Museum

  Hendersonville, NC
  Het Henderson County Courthouse, ook bekend als het Historic Henderson County Courthouse en het Old Henderson County Courthouse, is een belangrijke historische locatie in Hendersonville, North Carolina. Dit 3 verdiepingen tellende bakstenen goudkoepel klassieke revival stijl gerechtsgebouw is gelegen op One Historic Courthouse Square, op de hoek van 1st en Main streets. De architecturale stijl en historische betekenis maken het een opmerkelijk monument in het gebied.
 92. The Jesse Helms Center92

  The Jesse Helms Center

  Wingate, NC
  Het Jesse Helms Center in Wingate, North Carolina, biedt een uitgebreide verzameling persoonlijke en professionele artefacten van de Amerikaanse senator Jesse Helms. Bezoekers kunnen een breed scala aan materialen verkennen, waaronder de papieren, brieven, toespraken en transcripties van zijn televisie-editorials voor WRAL-TV van Helms. Het centrum herbergt ook boeken over geloof en een replica van zijn Senaatsbureau en kantoor, wat een uniek inzicht biedt in het leven en de carrière van deze invloedrijke figuur.
 93. Museum of Ashe County History93

  Museum of Ashe County History

  Jefferson, NC
  Het Ashe County Courthouse, gelegen in Jefferson, North Carolina, is een historisch gebouw in Beaux Arts-stijl dat in 1904 werd gebouwd. Dit architectonische juweel is niet alleen een getuigenis van de rijke geschiedenis van het gebied, maar ook een prachtig voorbeeld van de Beaux Arts-stijl, die populair was in de late 19e en vroege 20e eeuw.
 94. Aurora Fossil Museum94

  Aurora Fossil Museum

  Aurora, NC
  Het Aurora Fossil Museum, gelegen in Aurora, North Carolina, is een natuurwetenschappelijk museum. Het is een plek waar bezoekers de fascinerende wereld van fossielen kunnen verkennen en meer te weten kunnen komen over de geologische geschiedenis van het gebied. De collectie van het museum is gebouwd rond fossielen die zijn gevonden in de nabijgelegen fosfaatmijn en bevat exemplaren van over de hele wereld.
 95. Korner's Folly95

  Korner's Folly

  Kernersville, NC
  Körner's Folly is een historisch huis gelegen in Kernersville, Forsyth County, North Carolina. Deze unieke woning werd gebouwd in 1880 door Jule Gilmer Körner, een man die zijn fortuin maakte door een van de eerste nationale reclamecampagnes. Het huis is een getuigenis van Körner's excentriciteit en creativiteit, met zijn ongewone architectuur en Victoriaanse meubels.
 96. Old Baldy Lighthouse96

  Old Baldy Lighthouse

  Bald Head Island, NC
  De vuurtoren van Bald Head, ook bekend als Old Baldy, heeft de titel van oudste nog bestaande kustvuurtoren in North Carolina. Het bevindt zich op Bald Head Island in de buurt van Cape Fear in Brunswick County. Deze historische vuurtoren is sinds de 19e eeuw een baken voor schepen geweest, die hen door de gevaarlijke zandbanken bij de monding van de Cape Fear-rivier leidde.
 97. Avery County Historical Museum97

  Avery County Historical Museum

  Newland, NC
  Het Avery County Historical Museum, oorspronkelijk bekend als de Avery County Jail, is een historische locatie gelegen in Newland, Avery County, North Carolina. Dit unieke museum was ooit een functionerende gevangenis, wat een uniek inzicht geeft in het verleden.
 98. Weymouth Woods-Sandhills Nature Preserve98

  Weymouth Woods-Sandhills Nature Preserve

  Southern Pines, NC
  Weymouth Woods-Sandhills Nature Preserve is een staatspark gelegen in Moore County, North Carolina. Het strekt zich uit over 915 hectare in de Sandhills-regio van de staat. Deze regio staat bekend om zijn losse zand, dat deel uitmaakt van de Quaternary Pinehurst Formation. Men gelooft dat dit zand door de wind is geblazen en episodisch is gemobiliseerd van ongeveer 75.000 tot 6.000 jaar geleden.
 99. Chicamacomico Life-Saving Station99

  Chicamacomico Life-Saving Station

  Rodanthe, NC
  Het Chicamacomico Life-Saving Station (CLSS) is een historische locatie gelegen in Rodanthe, North Carolina. Het was ooit een station voor de United States Life-Saving Service en de United States Coast Guard. Het station bevindt zich op Hatteras Island in de Outer Banks, een populaire toeristische bestemming bekend om zijn natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis.
 100. Mexico Cardenas Museum100

  Mexico Cardenas Museum

  JAARS, NC

Alle musea in North Carolina