De beste musea in New York staat in oktober 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in New York staat, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in New York staat, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in New York staat.

Op zoek naar de beste musea in New York staat? Dit zijn de beste:

 1. National September 11 Memorial & Museum1

  National September 11 Memorial & Museum

  New York, NY
  Het National September 11 Memorial & Museum, ook bekend als Reflecting Absence, is een monument en museum gewijd aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen die plaatsvonden op 11 september 2001 in New York City. Het staat als een aangrijpende herinnering aan de tragische gebeurtenissen en de levens die op die noodlottige dag verloren gingen.
 2. Empire State Building2

  Empire State Building

  New York, NY
  Het Empire State Building, een wolkenkrabber van 102 verdiepingen, is een prominent herkenningspunt in New York City. Het bevindt zich op het kruispunt van Fifth Avenue en West 34th Street. Deze iconische structuur biedt een uniek perspectief op de skyline van de stad en is een belangrijk onderdeel van het architectonisch erfgoed van New York.
 3. American Museum of Natural History3

  American Museum of Natural History

  New York, NY
  Het American Museum of Natural History, ook bekend als AMNH, is gelegen in de Upper West Side van Manhattan in New York, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties in de buurt, waardoor het een handige plek is voor toeristen.
 4. The Metropolitan Museum of Art4

  The Metropolitan Museum of Art

  New York, NY
  Een van de meest bezochte musea ter wereld en het grootste in de VS (vaak bijgenaamd de "Met") werd opgericht in 1870. De enorme collectie kunstwerken is verdeeld over drie gebouwen, waarvan het belangrijkste gelegen is aan 5th Avenue. Er zijn tentoonstellingen uit alle tijdperken van de menselijke
 5. Moma5

  Moma

  New York, NY
  Het Museum of Modern Art, beter bekend als MoMA, is gelegen in het hart van Midtown Manhattan, New York. Het bevindt zich op de kruising van 11 West en 53rd Street, genesteld tussen Fifth en Sixth Avenue. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 6. Niagara Falls Butterfly Conservatory6

  Niagara Falls Butterfly Conservatory

  Niagara Falls,
  Het Niagara Parks Butterfly Conservatory is een uniek vlinderhuis gelegen in Niagara Falls, Ontario, Canada. Het wordt beheerd door de Niagara Parks Commission, een organisatie die zich inzet voor het behoud en de promotie van het natuurlijke en culturele erfgoed van Niagara Falls. Het conservatorium biedt een unieke kans om een verscheidenheid aan vlindersoorten te observeren en te interactie met in een gecontroleerde omgeving.
 7. Guggenheim Museum7

  Guggenheim Museum

  New York, NY
  Het Solomon R. Guggenheim Museum, gelegen in New York City, wordt onderhouden door de Solomon R. Guggenheim Foundation. Het museum is vernoemd naar Solomon Robert Guggenheim, de oprichter van de stichting en het museum zelf. Het maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van musea van de Guggenheim Foundation, waaronder het Guggenheim Bilbao, het Guggenheim Hermitage Museum in Las Vegas, het Deutsche Guggenheim in Berlijn en de Peggy Guggenheim Collection in Venetië.
 8. Central Park Zoo8

  Central Park Zoo

  New York, NY
  De Central Park Zoo, genesteld in het hart van Central Park in New York City, is een goed beheerde instelling onder de zorg van de Wildlife Conservation Society (WCS). Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een diverse reeks wilde dieren te ervaren te midden van een bruisende stad.
 9. 9/11 Tribute Museum9

  9/11 Tribute Museum

  New York, NY
  Het 9/11 Tribute Museum, voorheen bekend als het 9/11 Tribute Center en Tribute WTC, was een unieke instelling die persoonlijke verhalen deelde van familieleden die hun dierbaren verloren, overlevenden, reddings- en herstelwerkers, vrijwilligers en inwoners van Lower Manhattan met degenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de aanslagen van 11 september. Dit museum bood een diep persoonlijk en menselijk perspectief op de gebeurtenissen van die dag, waardoor het een belangrijke bestemming werd voor degenen die de impact van 9/11 op individuen en de gemeenschap willen begrijpen.
 10. Online korting!Intrepid Museum10

  Intrepid Museum

  New York, NY
  Dit militaire en maritieme museum is een must-see voor elke fan van het leger. Het is gevestigd op een oud vliegdekschip, de Intrepid, dat door het Amerikaanse leger in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt. Binnen kunt u interactieve tentoonstellingen verkennen en ook echt historisch beeldmateriaal
 11. Olana NY State Historic Site11

  Olana NY State Historic Site

  Greenport, NY
  Olana is een uniek architectonisch meesterwerk genesteld op een heuvel nabij Hudson, New York. Dit Perzische stijl kasteel werd gebouwd door de gerenommeerde Amerikaanse landschapsschilder, Frederic Edwin Church, tussen 1870 en 1891. Het unieke ontwerp en historische betekenis van het gebouw maken het een fascinerende bestemming voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in kunst, architectuur en geschiedenis.
 12. Whitney Museum of American Art12

  Whitney Museum of American Art

  New York, NY
  Het Whitney Museum of American Art, gelegen op 99 Gansevoort Street in New York, is een gerenommeerde instelling gespecialiseerd in Amerikaanse kunst uit de 20e eeuw. De collectie van het museum omvat meer dan 18.000 werken, waardoor het een belangrijke bestemming is voor kunstliefhebbers en toeristen. Het museum staat bekend om zijn focus op het tentoonstellen van het werk van levende kunstenaars en het behoud van een uitgebreide permanente collectie werken uit de eerste helft van de eeuw.
 13. Ground Zero Museum Workshop13

  Ground Zero Museum Workshop

  New York, NY
  Kom deze geweldige tentoonstelling bezoeken - bekijk de foto's, lees de verhalen en ontdek meer over die noodlottige dag. De tentoonstelling is ook geschikt voor gezinnen met kinderen - er zijn geen grafische voorstellingen van de gebeurtenissen die hen van streek zouden kunnen maken. Deze interessa
 14. Museum of Sex14

  Museum of Sex

  New York, NY
  Het Museum of Sex, in de volksmond bekend als MoSex, is gelegen op 233 Fifth Avenue, op de kruising van East 27th Street in Manhattan, New York City. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en centraal, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 15. Museum At Eldridge Street15

  Museum At Eldridge Street

  New York, NY
  Het Museum at Eldridge Street is niet zomaar een museum, maar ook een synagoge. Het is een unieke plek waar bezoekers meer kunnen leren over de gemeenschap van de synagoge en de hedendaagse Joodse cultuur en praktijk. Het museum is gevestigd in de Eldridge Street Synagoge zelf, wat een authentieke en meeslepende ervaring biedt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Joodse geschiedenis en cultuur.
 16. Madame Tussauds New York16

  Madame Tussauds New York

  New York, NY
  Madame Tussauds New York is een populaire toeristische attractie gelegen aan 42nd Street in de wijk Times Square in Midtown Manhattan in New York City. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en wordt omringd door andere opmerkelijke attracties, waardoor het een handige stop is voor toeristen die de stad verkennen.
 17. Bronx Zoo17

  Bronx Zoo

  New York, NY
  De Bronx Zoo, gelegen in de wijk Bronx van New York, is een van de grootste dierentuinen in de Verenigde Staten qua oppervlakte. Het is de grootste stedelijke dierentuin van het land, met 107 hectare aan parken en naturalistische habitats die worden gescheiden door de Bronx River. Deze uitgestrekte ruimte biedt plaats aan een diverse reeks dieren en tentoonstellingen, waardoor het een unieke bestemming is voor bezoekers.
 18. Buffalo and Erie County Botanical Gardens18

  Buffalo and Erie County Botanical Gardens

  Buffalo, NY
  De Buffalo en Erie County Botanische Tuinen zijn een prachtige en serene locatie gelegen in South Park in Buffalo, New York. Deze locatie is niet zomaar een tuin, maar een levend museum dat een unieke mix van kunst, geschiedenis en natuur biedt. De tuinen zijn het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van landschapsarchitect Frederick Law Olmsted, glazen huis architecten Lord & Burnham, en botanicus en plantenverkenner John F. Cowell.
 19. Fraunces Tavern Museum19

  Fraunces Tavern Museum

  New York, NY
  Fraunces Tavern is een unieke combinatie van een restaurant en museum, gelegen in het zuidelijke deel van Manhattan, New York. Deze instelling biedt een unieke mix van geschiedenis en gastronomie, waardoor het een interessante bestemming is voor toeristen die een stukje van het verleden van New York willen ervaren terwijl ze genieten van een maaltijd.
 20. Ellis Island National Museum of Immigration20

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Een druk bezocht museum dat de geschiedenis van duizenden immigranten naar Amerika vertelt. Intrigerend, maar het wordt snel druk.
 21. Ellis Island National Museum of Immigration21

  Ellis Island National Museum of Immigration

  New York, NY
  Een druk bezocht museum dat de geschiedenis van duizenden immigranten naar Amerika vertelt. Intrigerend, maar het wordt snel druk.
 22. Museum of the City of New York22

  Museum of the City of New York

  New York, NY
  Het Museum van de Stad New York, opgericht in 1923, is gewijd aan het tonen van de geschiedenis van New York City en haar inwoners. Het biedt een uitgebreide kijk op het verleden van de stad, en biedt bezoekers de kans om de evolutie van de stad en haar diverse bevolking door de jaren heen te begrijpen.
 23. Staatsburgh State Historic Site23

  Staatsburgh State Historic Site

  Staatsburg, NY
  De Staatsburgh State Historic Site is een bewaard gebleven Beaux-Arts herenhuis gelegen in het gehucht Staatsburg, Dutchess County, New York. Het herenhuis werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau McKim, Mead en White. De site omvat ook het omliggende landschap, waardoor bezoekers een kijkje krijgen in de grandeur van de Gilded Age.
 24. The Montgomery Place Campus - Bard College24

  The Montgomery Place Campus - Bard College

  Red Hook, NY
  Montgomery Place, momenteel erkend als Bard College The Montgomery Place Campus, is een historisch landgoed uit de vroege 19e eeuw gelegen nabij Barrytown, New York. Dit landgoed is geëerd met de benaming van een Nationaal Historisch Monument en draagt ook bij aan het Hudson River Historisch District. Het landgoed weerspiegelt de architecturale smaken van de post-revolutionaire generatie van welgestelde grondbezitters, met invloeden van Franse trends in woningontwerp.
 25. Clermont State Historic Site25

  Clermont State Historic Site

  Red Hook, NY
  De Clermont State Historic Site, ook bekend als het Clermont landgoed, het Clermont Manor of gewoon Clermont, is een erkende New York State Historic Site. Het bevindt zich in het zuidwesten van Columbia County, New York, Verenigde Staten. Deze site is belangrijk omdat het het voormalige landgoed was van de familie Livingston, die er meer dan zeven generaties lang woonde, verspreid over meer dan twee eeuwen.
 26. Museum of Jewish Heritage26

  Museum of Jewish Heritage

  New York, NY
  Het Museum of Jewish Heritage - A Living Memorial to the Holocaust is een belangrijk monument gelegen in het zuidelijke deel van Manhattan, New York. Dit museum is gewijd aan de slachtoffers van de Holocaust en dient als een aangrijpende herinnering aan deze tragische periode in de geschiedenis. Het is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van het Joodse erfgoed en de impact van de Holocaust.
 27. South Street Seaport Museum27

  South Street Seaport Museum

  New York, NY
  South Street Seaport is een grotendeels beschermd district gelegen in Manhattan, New York. Dit historische district is gesitueerd waar Fulton Street de East River ontmoet. Ondanks zijn kleine omvang, heeft het een aanzienlijke historische waarde en onderscheidt het zich van het naburige Financial District. Het is de thuisbasis van enkele van de oudste gebouwen in Downtown Manhattan, waaronder een grote verzameling commerciële gebouwen uit het begin van de 19e eeuw.
 28. New York Aquarium28

  New York Aquarium

  New York, NY
  Het New York Aquarium is het oudste nog in bedrijf zijnde aquarium van de Verenigde Staten, gelegen op de Riegelmann Boardwalk in Coney Island , Brooklyn , New York City . Het werd opgericht in Castle Garden in Battery Park , Manhattan in 1896, en verhuisde naar Coney Island in 1957. Het aquarium wo
 29. Brooklyn Museum29

  Brooklyn Museum

  New York, NY
  Het Brooklyn Museum is een kunstmuseum in de New Yorkse stadswijk Brooklyn. Met zijn 560.000 vierkante meter (52.000 m ) is het museum fysiek het op twee na grootste van New York City en bezit het een kunstcollectie van ongeveer 1,5 miljoen werken. Het Beaux-Arts gebouw, ontworpen door McKim, Mead
 30. New York Transit Museum30

  New York Transit Museum

  New York, NY
  Het New York Transit Museum, gelegen in het hart van Brooklyn, is een unieke instelling die het verhaal vertelt van de geschiedenis van het openbaar vervoer in de stad, met een bijzondere nadruk op de New York City Subway. Het biedt een fascinerend inzicht in de ontwikkeling en evolutie van het metrosysteem van de stad, waardoor het een waardevolle bestemming is voor iedereen die geïnteresseerd is in stedelijke geschiedenis en infrastructuur.
 31. The Morgan Library & Museum31

  The Morgan Library & Museum

  New York, NY
  De Morgan Library & Museum, ook bekend als Pierpont Morgan Library, Morgan Library of The Morgan, is een gerenommeerde instelling gelegen aan de Madison Avenue in Manhattan, New York City. Het is een plek waar bezoekers een uitgebreide collectie van manuscripten, papyri, incunabelen, vroege drukken, geïllustreerde boeken, muziekautografen en grafieken kunnen verkennen.
 32. Lower East Side Tenement Museum32

  Lower East Side Tenement Museum

  New York, NY
  Het Lower East Side Tenement Museum is een historisch museum gelegen in het hart van New York City. Dit museum biedt een unieke blik op het verleden, met een showcase van de leefomstandigheden en ervaringen van immigranten die hun huizen maakten in de Lower East Side tijdens de 19e en 20e eeuw.
 33. Museum of Comic & Cartoon Art33

  Museum of Comic & Cartoon Art

  New York, NY
  Het Museum of Comic and Cartoon Art, ook bekend als MoCCA, was een non-profit kunstorganisatie gevestigd in New York City. Het was gewijd aan de viering en het behoud van stripboeken, stripverhalen en andere vormen van cartoonkunst. Hoewel de fysieke locatie van het museum is gesloten, leeft zijn nalatenschap voort door verschillende evenementen en programma's.
 34. The Met Cloisters34

  The Met Cloisters

  New York, NY
  The Cloisters, genesteld in Fort Tryon Park, New York, is een uniek museum dat gespecialiseerd is in Europese middeleeuwse kunst en architectuur. De focus van het museum ligt op de Romaanse en Gotische periodes, en biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de rijke geschiedenis en cultuur van deze tijdperken. Beheerd door het Metropolitan Museum of Art, herbergt The Cloisters een uitgebreide collectie middeleeuwse kunstwerken die worden tentoongesteld in architecturale settings van Franse kloosters en abdijen.
 35. New York City Fire Museum35

  New York City Fire Museum

  New York, NY
  Het New York City Fire Museum is gevestigd in een gerenoveerde brandweerkazerne uit 1904, gelegen in de wijk SoHo in Manhattan, New York. Deze locatie geeft het museum een uniek en authentiek gevoel, omdat het zich bevindt in een gebouw dat ooit actief werd gebruikt door de brandweerlieden van de stad. De locatie van het museum in SoHo, een levendige en historische wijk, draagt ook bij aan de aantrekkingskracht voor toeristen.
 36. New Museum of Contemporary Art36

  New Museum of Contemporary Art

  New York, NY
  Het New Museum of Contemporary Art, gelegen in New York City, is een gerenommeerde instelling gewijd aan hedendaagse kunst. Het werd opgericht in 1977 door Marcia Tucker, die eerder de functie van curator voor schilderijen en sculpturen bij het Whitney Museum bekleedde. Het museum wordt wereldwijd erkend voor zijn inzet om hedendaagse kunst te tonen.
 37. Skyscraper Museum37

  Skyscraper Museum

  New York, NY
  Het Skyscraper Museum, opgericht in 1996, is een architectuurmuseum gelegen in Battery Park City, Manhattan, New York City. De focus van het museum ligt op hoge gebouwen, waarbij ze worden onderzocht als producten van technologie, objecten van ontwerp, bouwplaatsen, investeringen in onroerend goed en plaatsen van werk en verblijf. Het viert het architecturale erfgoed van New York en de krachten en mensen die de skyline van de stad hebben vormgegeven.
 38. General Grant National Memorial38

  General Grant National Memorial

  New York, NY
  Het General Grant National Memorial, beter bekend als Grant's Tomb, is een belangrijke historische plek in New York. Het dient als de laatste rustplaats van generaal Grant, die de 18e president van de Verenigde Staten was en een cruciale rol speelde in de Burgeroorlog. Dit mausoleum is een eerbetoon aan zijn leven en bijdragen aan de natie.
 39. National Museum of the American Indian39

  National Museum of the American Indian

  New York, NY
  Het National Museum of the American Indian is een museum in de Verenigde Staten dat gewijd is aan de cultuur van de inheemse volkeren van Amerika. Het maakt deel uit van de Smithsonian Institution groep van musea en onderzoekscentra. Het museum heeft drie vestigingen. Het National Museum of the Ame
 40. Museum of American Finance40

  Museum of American Finance

  New York, NY
  Het Museum of American Finance is het enige onafhankelijke openbare museum van de Verenigde Staten dat zich toelegt op het behoud, de tentoonstelling en het onderwijs van de Amerikaanse financiële en financiële geschiedenis. Het museum is gevestigd in het Financial District in Manhattan, New York C
 41. New-york Historical Society41

  New-york Historical Society

  New York, NY
  De New-York Historical Society staat bekend om zijn grootschalige historische tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen, waaronder de grondlegger van de Verenigde Staten Alexander Hamilton, New York abolitionist, de Hudson River School, Abraham Lincoln, de Burgeroorlog, het glas-in-lood van Louis Comfort Tiffany en de aanslagen van 11 september.
 42. 42

  Center For Photography At Woodstock

  Woodstock, NY
  Het Center for Photography at Woodstock, opgericht in 1977, is een non-profit kunstorganisatie die zich inzet om kunstenaars te ondersteunen die werken met fotografie en gerelateerde media. Het streeft er ook naar om publiek te betrekken bij de creatie, ontdekking en het leren van kunst. Het centrum biedt een verscheidenheid aan programma's, waaronder tentoonstellingen, workshops, kunstenaarsresidenties en toegang tot een digitaal medialab, allemaal ontworpen om het publieke gesprek over kritieke kwesties in de fotografie te bevorderen.
 43. Museum of Ice Cream New York43

  Museum of Ice Cream New York

  New York, NY
 44. Frick Collection44

  Frick Collection

  New York, NY
  De Frick Collection is een kunstcollectie die werd verzameld door de Amerikaanse cokesfabrikant en mecenas, Henry Clay Frick. De collectie is ondergebracht in Frick's voormalige residentie, die nu een museum is. Het museum is gelegen aan de Fifth Avenue, nabij Central Park in Manhattan, New York. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken.
 45. Edgar Allan Poe Cottage45

  Edgar Allan Poe Cottage

  New York, NY
  Het Edgar Allan Poe Cottage, gelegen in de wijk Fordham in de Bronx, New York, is het voormalige huis van de gerenommeerde Amerikaanse schrijver Edgar Allan Poe. Deze historische plek biedt een unieke kijk in het leven en de tijden van een van Amerika's meest invloedrijke literaire figuren.
 46. Corning Museum of Glass46

  Corning Museum of Glass

  Corning, NY
  Het Corning Museum of Glass, ook bekend als CMoG, is gevestigd in Corning, New York. Het werd geopend in 1951 en is het grootste glasmuseum in de Verenigde Staten. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en evolutie van glas, waardoor het een fascinerende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit unieke materiaal.
 47. Table Rock Welcome Centre47

  Table Rock Welcome Centre

  Niagara Falls,
  Het Table Rock Welcome Centre (ook bekend als Table Rock Centre en voorheen Table Rock House) is een winkel- en observatiecomplex gelegen in Niagara Falls , Ontario , Canada aan de rand van de Canadese Horseshoe Falls , enkele honderden meters ten zuiden van de voormalige rotsformatie die zijn naam
 48. Rose Center For Earth & Space48

  Rose Center For Earth & Space

  New York, NY
  Het Rose Center for Earth and Space is een belangrijk onderdeel van het American Museum of Natural History in New York City. Het biedt een unieke mix van geschiedenis, wetenschap en architectuur die door alle bezoekers kan worden gewaardeerd. Het centrum is vernoemd naar Frederick Phineas en Sandra Priest Rose, en het is een uitgebreide herstructurering van het originele Hayden Planetarium, dat in 1933 werd opgericht.
 49. Museum of the American Gangster49

  Museum of the American Gangster

  New York, NY
  Het Museum of the American Gangster is een compact, tweekamer museum gelegen op 80 St. Mark's Place in de East Village, Manhattan, New York City. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en biedt een uniek inzicht in de wereld van de georganiseerde misdaad in Amerika.
 50. Rubin Museum of Art50

  Rubin Museum of Art

  New York, NY
  Het Rubin Museum of Art in New York City is een unieke instelling die zich toelegt op het tentoonstellen van de kunst en culturen van de Himalaya, het Indiase subcontinent, Centraal-Azië en andere regio's binnen Eurazië. De permanente collectie van het museum is met name gericht op Tibetaanse kunst, waardoor bezoekers de kans krijgen om dit rijke en diverse culturele erfgoed te verkennen.
 51. The Museum At Fit51

  The Museum At Fit

  New York, NY
  Het Museum bij FIT, oorspronkelijk opgericht als het Design Laboratory in 1969, beschikt over collecties kleding, textiel en accessoires. De permanente collectie van het museum is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu meer dan 50.000 kledingstukken en accessoires, daterend van de 18e eeuw tot heden. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de modegeschiedenis en -trends.
 52. Museum of Arts and Design52

  Museum of Arts and Design

  New York, NY
  Het Museum of Arts and Design (MAD), gevestigd in Manhattan, New York City, is een unieke instelling die objecten verzamelt, tentoonstelt en interpreteert die de hedendaagse en historische innovatie in ambacht, kunst en design documenteren. Dit museum is gewijd aan het vieren van het creatieve proces waarbij materialen worden omgevormd tot werken die het hedendaagse leven verrijken. Het biedt een platform voor de erkenning van het vakmanschap van hedendaagse Amerikaanse kunstenaars.
 53. Cooper–hewitt, Smithsonian Design Museum53

  Cooper–hewitt, Smithsonian Design Museum

  New York, NY
  Het Cooper-Hewitt National Design Museum, gelegen in New York, is een unieke instelling in de Verenigde Staten. Het is het enige museum in het land dat uitsluitend gewijd is aan de geschiedenis van design en hedendaags design. Dit maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de evolutie en impact van design in verschillende aspecten van het leven en de samenleving.
 54. New York State Museum54

  New York State Museum

  Albany, NY
  Het New York State Museum, een op onderzoek gebaseerd instituut, is gevestigd in Albany, New York, Verenigde Staten. Het bevindt zich aan Madison Avenue, aan de zuidkant van het Empire State Plaza, met uitzicht op het plein en richting het New York State Capitol. Deze strategische locatie biedt bezoekers een uniek perspectief op het architectonische landschap van de stad.
 55. New York Yankees Museum55

  New York Yankees Museum

  New York, NY
  Het New York Yankees Museum, een belangrijke attractie in het Yankee Stadium, bevindt zich op het hoofdniveau bij Gate 6. Dit sportmuseum wordt gesponsord en gepresenteerd door Bank of America en is gewijd aan honkbal memorabilia voor de New York Yankees. Het museum was onderdeel van de plannen toen het nieuwe stadion werd ontwikkeld en geopend in 2009.
 56. Children's Museum of Manhattan56

  Children's Museum of Manhattan

  New York, NY
  Het Children's Museum of Manhattan, gelegen aan de Upper West Side van Manhattan in New York City, werd opgericht in 1973 door Bette Korman. Oorspronkelijk stond het bekend als GAME, wat staat voor Growth Through Art and Museum Experience.
 57. Mmuseumm57

  Mmuseumm

  New York, NY
  Mmuseumm is een uniek museum gelegen in Lower Manhattan, specifiek in de wijk Tribeca. Het bevindt zich ten zuiden van Little Italy en in de buurt van Canal Street in New York City. Het museum is gehuisvest in een goederenlift, wat het een onderscheidende en interessante plek maakt om te bezoeken. De locatie in een van de meest levendige wijken van de stad maakt het gemakkelijk toegankelijk en draagt bij aan de aantrekkingskracht.
 58. Wild Center58

  Wild Center

  Tupper Lake, NY
  Het Wild Center, voorheen bekend als het Natural History Museum of the Adirondacks, is een natuurhistorisch centrum in Tupper Lake, New York, nabij het centrum van het Adirondack Park in de staat New York.
 59. Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site59

  Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site

  New York, NY
  De Theodore Roosevelt Birthplace National Historic Site bevindt zich op 28 East 20th Street, in de Flatiron District van Manhattan, New York City. Deze site is een nagemaakte brownstone, die dient als replica van de geboorteplaats en het kinderhuis van de 26e president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt. Het biedt een unieke kans om het vroege leven van deze invloedrijke figuur in de Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 60. MoMA PS160

  MoMA PS1

  New York, NY
  MoMA PS1 is een van de grootste kunstinstellingen in de Verenigde Staten die zich uitsluitend bezighoudt met hedendaagse kunst. Het is gevestigd in Court Square in de wijk Long Island City in de deelgemeente Queens , New York City. Naast tentoonstellingen organiseert het instituut de Sunday Sessions
 61. The Jewish Museum61

  The Jewish Museum

  New York, NY
  Het Joods Museum in New York City wordt erkend als de toonaangevende instelling voor Joodse kunst en cultuur in de Verenigde Staten. Het biedt een uitgebreide collectie van Joodse kunst, cultuur en geschiedenis, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het Joodse erfgoed.
 62. Rockwell Museum62

  Rockwell Museum

  Corning, NY
  Het Rockwell Museum, gelegen in het centrum van Corning, New York, is een Smithsonian Affiliate museum van Amerikaanse kunst. Deze prestigieuze affiliatie geeft de toewijding van het museum aan het behoud, de interpretatie en het delen van de rijke geschiedenis en cultuur van Amerika door middel van zijn diverse collecties. Het museum bevindt zich in de Southern Tier regio van New York, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers vanuit verschillende locaties.
 63. Phelps Mansion63

  Phelps Mansion

  Binghamton, NY
  Het Phelps Mansion, voorheen bekend als The Monday Afternoon Clubhouse, is een drie verdiepingen tellend gebouw gemaakt van baksteen en steen. Het bevindt zich op Court Street in Binghamton, New York. Dit historische herenhuis biedt een blik in het verleden en is een belangrijk monument in de stad.
 64. New York Botanical Garden64

  New York Botanical Garden

  New York, NY
  De New York Botanical Garden, gelegen in de Bronx, New York, is een van de belangrijkste botanische tuinen in de Verenigde Staten. Het biedt een diverse reeks plantencollecties en tuinen, waardoor het een geweldige plek is voor natuurliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in botanie.
 65. International Center of Photography65

  International Center of Photography

  New York, NY
  Het International Center of Photography (ICP) is een veelzijdige instelling gelegen in Midtown Manhattan, New York City. Het fungeert als een fotografieschool, een museum en een onderzoekscentrum. Deze unieke combinatie maakt het een waardevolle bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de kunst en wetenschap van fotografie. Of je nu een professionele fotograaf, een liefhebber of gewoon een kunstliefhebber bent, het ICP biedt een schat aan bronnen en ervaringen.
 66. National Museum of Mathematics66

  National Museum of Mathematics

  New York, NY
  Het National Museum of Mathematics, ook bekend als MoMath, is een unieke instelling gelegen in Manhattan, New York City. Het museum is volledig gewijd aan het vakgebied wiskunde, waardoor het een onderscheidende bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit studiegebied. Het biedt een unieke kans om wiskunde op een leuke en interactieve manier te verkennen en te begrijpen.
 67. Museum of the Moving Image67

  Museum of the Moving Image

  New York, NY
  Het Museum of the Moving Image bevindt zich in de wijk Astoria in Queens, New York City. Het is gevestigd in een historisch gebouw dat ooit deel uitmaakte van de Astoria Studios. Deze locatie voegt een laag van historische betekenis toe aan het museum, omdat het getuigt van de rijke filmgeschiedenis van het gebied.
 68. Neue Galerie New York68

  Neue Galerie New York

  New York, NY
  De Neue Galerie New York is een museum gewijd aan vroeg twintigste-eeuwse Duitse en Oostenrijkse kunst en design. Het is gevestigd in het William Starr Miller House aan 86th Street en Fifth Avenue in New York City. Deze locatie maakt deel uit van de beroemde Museum Mile van de stad, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en kunstliefhebbers.
 69. Museum of Illusions69

  Museum of Illusions

  New York, NY
 70. The Studio Museum In Harlem70

  The Studio Museum In Harlem

  New York, NY
  Het Studio Museum in Harlem, een Amerikaans museum voor schone kunsten, is gevestigd in Harlem en werd opgericht in 1968. Dit museum is een belangrijke culturele instelling in het hart van Harlem, met een uitgebreide collectie Afro-Amerikaanse kunst uit de 19e en 20e eeuw. Het toont ook werken uit het Caribisch gebied en Afrika.
 71. New York Hall of Science71

  New York Hall of Science

  New York, NY
  Het New York Hall of Science, gelegen in Flushing Meadows-Corona Park, Queens, is een unieke bestemming omdat het is gehuisvest in een van de weinige overgebleven structuren van de Wereldtentoonstelling van 1964 in New York. Deze historische connectie voegt een laag van intrige toe aan het museum, waardoor het een fascinerende plek is om te bezoeken voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zowel wetenschap als geschiedenis.
 72. 72

  Artechouse New York

  New York, NY
 73. American Folk Art Museum73

  American Folk Art Museum

  New York, NY
  Het American Folk Art Museum is een kunstmuseum in de Upper West Side van Manhattan , op 2, Lincoln Square , Columbus Avenue at 66th Street. Het is de belangrijkste instelling gewijd aan de esthetische waardering van volkskunst en creatieve uitingen van hedendaagse autodidactische kunstenaars uit de
 74. Hamilton Grange National Memorial74

  Hamilton Grange National Memorial

  New York, NY
  Het Hamilton Grange National Memorial is een belangrijke historische locatie gelegen in het noorden van Manhattan, New York. Het was het voormalige huis van Alexander Hamilton, een van de grondleggers van de Verenigde Staten. Vandaag de dag wordt de site beheerd door de National Park Service, die zorgt voor de instandhouding en toegankelijkheid voor het publiek.
 75. The Long Island Museum75

  The Long Island Museum

  Stony Brook, NY
  Het Long Island Museum, ook bekend als LIM, is een belangrijke culturele instelling gelegen in Stony Brook, New York. Het museum, dat zich uitstrekt over negen hectare, is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van een diverse collectie kunst, historische artefacten en rijtuigen. De missie van het museum is om mensen van alle leeftijden te inspireren met een begrip en plezier van Amerikaanse kunst, geschiedenis en rijtuigen, zoals uitgedrukt door het erfgoed van Long Island en zijn diverse gemeenschappen.
 76. Merchant's House Museum76

  Merchant's House Museum

  New York, NY
  Het Merchant's House Museum, ook bekend als het Old Merchant's House en het Seabury Tredwell House, is een unieke attractie in New York City. Het is het enige negentiende-eeuwse familiehuis in de stad dat in zijn geheel is bewaard gebleven, zowel van binnen als van buiten. Dit biedt bezoekers een zeldzame blik in het verleden, waardoor ze terug in de tijd kunnen stappen en kunnen ervaren hoe het leven was voor een welgestelde familie in de jaren 1800.
 77. Ripley's Believe It or Not! Odditorium77

  Ripley's Believe It or Not! Odditorium

  Niagara Falls,
 78. Fort William Henry78

  Fort William Henry

  Lake George, NY
  Fort William Henry, vernoemd naar Prins William Henry, een kleinzoon van Koning George II, is een belangrijke historische locatie gelegen aan het zuidelijke einde van Lake George in de huidige Amerikaanse staat New York. Dit fort speelde een cruciale rol tijdens de Frans-Indische Oorlog (1754-1763) als basis voor aanvallen tegen het Franse Fort Carillon (Fort Ticonderoga).
 79. National Bottle Museum79

  National Bottle Museum

  Ballston Spa, NY
  Het National Bottle Museum bevindt zich in het hart van het centrum van Ballston Spa, New York, aan de Milton Avenue. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een centraal punt voor toeristen die het gebied bezoeken. De locatie van het museum draagt bij aan de charme en historische betekenis van de stad, waardoor het een waardevolle stop is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur en unieke collecties.
 80. Queens Zoo80

  Queens Zoo

  New York, NY
  De Queens Zoo, gelegen in Flushing Meadows-Corona Park in Queens, New York City, beslaat een oppervlakte van 18 hectare. Het maakt deel uit van een geïntegreerd systeem van vier dierentuinen en één aquarium dat wordt beheerd door de Wildlife Conservation Society in samenwerking met het New York City Department of Parks and Recreation. De dierentuin is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA).
 81. Angel Orensanz Museum81

  Angel Orensanz Museum

  New York, NY
  Het Angel Orensanz Center, gelegen in de Lower East Side van Manhattan, is een belangrijke ruimte voor optredens en kunst. Het werd oorspronkelijk gebouwd als synagoge en wordt af en toe nog steeds als zodanig gebruikt. De geschiedenis van het gebouw en de transformatie ervan tot een levendige kunstruimte maken het een unieke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in kunst, architectuur en geschiedenis.
 82. Asia Society82

  Asia Society

  New York, NY
  Het hoofdkantoor van de Asia Society in New York herbergt de Rockefeller-collectie van Aziatische kunst. Deze collectie omvat enkele van de belangrijkste artistieke meesterwerken uit verschillende Aziatische landen zoals China, Japan, India, Korea, Tibet, Nepal, Cambodja en Indonesië. Deze kunstwerken bieden een blik op de rijke en diverse culturen van deze landen.
 83. Paley Center For Media83

  Paley Center For Media

  New York, NY
  Het Paley Center for Media , voorheen het Museum of Television & Radio ( MT&R ) en het Museum of Broadcasting , opgericht in 1975 door William S. Paley , is een Amerikaanse culturele instelling in New York met een filiaal in Los Angeles , gewijd aan de bespreking van de culturele, creatieve, en soci
 84. Storm King Art Center84

  Storm King Art Center

  Firthcliffe, NY
  Het Storm King Art Center, vaak simpelweg Storm King genoemd, is een openluchtmuseum gelegen in New Windsor, New York. De naam van het museum is afgeleid van de nabijgelegen Storm King Mountain. Dit unieke museum is een populaire bestemming voor kunstliefhebbers en toeristen, en biedt een unieke combinatie van natuur en kunst in een serene omgeving.
 85. Lake Placid Olympic Museum85

  Lake Placid Olympic Museum

  Lake Placid, NY
  Het Olympisch Museum van Lake Placid is een belangrijke locatie die de Olympische Winterspelen van 1932 en 1980 herdenkt. Beide historische evenementen werden gehost in het Olympisch dorp van Lake Placid. Dit maakt het museum een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Olympische Winterspelen en de rol die Lake Placid speelde in deze evenementen.
 86. Montauk Point Lighthouse86

  Montauk Point Lighthouse

  Montauk, NY
  De Montauk Point Light is een vuurtoren gelegen in Montauk, een klein dorp binnen de stad East Hampton, op het meest oostelijke punt van Long Island, in de staat New York. Deze historische vuurtoren is een belangrijk herkenningspunt en een symbool van de maritieme geschiedenis van de regio.
 87. Buffalo Zoo87

  Buffalo Zoo

  Buffalo, NY
  De Buffalo Zoo, opgericht in 1875, is een van de oudste dierentuinen in de Verenigde Staten. Het is gelegen op 300 Parkside Ave in Buffalo, New York. Deze historische dierentuin is een belangrijk onderdeel van het erfgoed van de stad en blijft een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.
 88. Farmers' Museum88

  Farmers' Museum

  Otsego, NY
  Het Farmers' Museum, een bekende attractie in Cooperstown, New York, is gelegen op een pittoreske locatie met uitzicht op het Otsego-meer. Deze omgeving biedt een serene achtergrond voor de tentoonstellingen en workshops van het museum, waardoor het een aangename bestemming is voor toeristen die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid.
 89. Queens County Farm Museum89

  Queens County Farm Museum

  New York, NY
  Het Queens County Farm Museum, ook bekend als Queens Farm, is een historische boerderij gelegen op 47 hectare in de wijken Floral Park en Glen Oaks in Queens, New York City. Dit uitgestrekte gebied biedt een unieke kans om een stukje landelijk leven te ervaren binnen de stedelijke omgeving van de stad.
 90. Boscobel House and Gardens90

  Boscobel House and Gardens

  Cold Spring, NY
 91. The Whaling Museum91

  The Whaling Museum

  Cold Spring Harbor, NY
 92. Boldt Castle92

  Boldt Castle

  Alexandria Bay, NY
  Boldt Castle, een klein fort, is gelegen op Heart Island in de Thousand Islands van de St. Lawrence River. Deze locatie ligt langs de noordelijke grens van de staat New York, Verenigde Staten. De unieke locatie van het kasteel biedt bezoekers de kans om de schoonheid van de Thousand Islands te verkennen terwijl ze genieten van de historische architectuur van het kasteel.
 93. Staten Island Zoo93

  Staten Island Zoo

  New York, NY
  De dierentuin van Staten Island bevindt zich in de wijk West New Brighton op Staten Island, New York. In tegenstelling tot andere grote dierentuinen in New York, wordt deze niet beheerd door de Wildlife Conservation Society. De dierentuin werd opgericht in augustus 1933 door Harold O'Connel en werd minder dan een jaar later onderdeel van de nieuwe Zoologische Vereniging van Staten Island.
 94. Storefront For Art and Architecture94

  Storefront For Art and Architecture

  New York, NY
  De Storefront for Art and Architecture is een non-profitorganisatie die in 1982 werd opgericht. Het belangrijkste doel is het bevorderen van innovatieve artistieke posities. Dit maakt het een unieke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe en creatieve artistieke perspectieven.
 95. Karpeles Manuscript Library95

  Karpeles Manuscript Library

  Buffalo, NY
  De Karpeles Manuscript Library Museums zijn een particuliere verzameling van meer dan een miljoen manuscripten en documenten in de Verenigde Staten, de grootste dergelijke verzameling ter wereld. Ze werd in 1983 opgericht door de Californische vastgoedmagnaten David en Marsha Karpeles, met als doel
 96. The Noguchi Museum96

  The Noguchi Museum

  New York, NY
  Het Noguchi Museum, officieel gecharterd als The Isamu Noguchi Foundation and Garden Museum, is een unieke combinatie van museum en beeldentuin. Het bevindt zich in de wijk Long Island City in Queens, New York City. Het museum is ontworpen en gecreëerd door de Japans-Amerikaanse beeldhouwer Isamu Noguchi, waardoor het een getuigenis is van zijn artistieke visie en creativiteit.
 97. El Museo Del Barrio97

  El Museo Del Barrio

  New York, NY
  El Museo del Barrio is een museum gelegen in East Harlem, Manhattan, New York City. Het is gewijd aan het tentoonstellen van kunst uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het museum werd opgericht in 1969 als reactie op het gebrek aan culturele diversiteit in het onderwijsaanbod van New York City. Het bevindt zich op Fifth Avenue en 104th Street aan het noordelijke einde van de Museum Mile.
 98. Darwin D. Martin House98

  Darwin D. Martin House

  Buffalo, NY
  Het Darwin D. Martin House, een belangrijk project van Frank Lloyd Wright's Prairie School-fase, bevindt zich op 125, Jewett Parkway in Buffalo, New York. Het huis, gebouwd tussen 1903 en 1905, was de residentie van Isabelle en Darwin D. Martin, een ondernemer uit Buffalo die een sleutelrol speelde bij het selecteren van Wright als architect voor het Larkin Administration Building.
 99. Aquarium of Niagara99

  Aquarium of Niagara

  Niagara Falls,
  Het Aquarium van Niagara is gunstig gelegen in het centrum van Niagara Falls, New York, vlakbij het Niagara Falls State Park. Dit maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die het gebied bezoeken.
 100. Snug Harbor Cultural Center and Botanical Garden100

  Snug Harbor Cultural Center and Botanical Garden

  New York, NY

Alle musea in New York staat