Ontdek alle musea in Estland en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Estland, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Estland bekijk je onze lijst van beste musea in Estland.

Estland behoort tot Oost-Europa en is één van de drie Baltische Staten. De hoofdstad is Tallinn, vroeger bekend onder de naam Reval. Het land kenmerkt zich door het voorop lopen bij digitale vernieuwingen. Onder andere is het technologiebedrijf Skype er opgericht.

Het land heeft 2 plekken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het historisch centrum van Tallinn en de Geodetische boog van Struve. De hoofdstad Tallinn is met name door zijn historische centrum erg populair bij de toeristen. In de hoofdstad zijn ook de meeste musea te vinden. De toeristeneconomie in Estland is verder nog vrij klein. Naast de hoofdstad zijn toeristen vooral te vinden op de Estlandse eilanden.

Lees meer…

Musea in Estland

Dit overzicht bevat alle musea in Estland.
Benieuwd naar welke musea er in Estland zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Estland

Steden in Estland

Vind de mooiste musea in steden in Estland.

Meer populaire steden in Estland

Tentoonstellingen in Estland

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Estland bij ons bekend.

Estland kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Estland en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Estland