Ontdek alle musea in Hongarije en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Hongarije, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Hongarije bekijk je onze lijst van beste musea in Hongarije.

Hongarije is een land centraal gelegen in Europa. In het land wonen zo’n 10 miljoen mensen, waarvan een groot deel in of rondom de hoofdstad Boedapest woont. Het toerisme vormt een steeds belangrijkere bron van inkomsten voor Hongarije. Boedapest is de grootste trekpleister met veel bijzondere gebouwen. Naast de hoofdstad is ook het Balatonmeer een populaire plek om naartoe te gaan voor toeristen.

Het land heeft acht plekken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: de stad Boedapest (waaronder de Donau-oevers, het Burchtdistrict van Boeda en de Andrássyboulevard), het oud dorp Hollókö en omgeving, de grotten van de Aggtelek Karst en Slowaakse Karst, de duizendjarige benedictijnenabdij van Pannonhalma en haar natuurlijke omgeving, het Nationaal Park Hortobágy, de vroeg-christelijke begraafplaats van Pécs (Sopianae), cultuurlandschap Fertő / Neusiedlermeer en het historisch cultuurlandschap van de wijnstreek Tokaj.

Lees meer…

Musea in Hongarije

Dit overzicht bevat alle musea in Hongarije.
Benieuwd naar welke musea er in Hongarije zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Hongarije

Steden in Hongarije

Vind de mooiste musea in steden in Hongarije.

Meer populaire steden in Hongarije

Tentoonstellingen in Hongarije

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Hongarije. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Hongarije? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Hongarije.

Alle tentoonstellingen in Hongarije

Hongarije kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Hongarije en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Hongarije