De beste musea in Huntsville in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Huntsville, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Huntsville, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Huntsville.

Op zoek naar de beste musea in Huntsville? Dit zijn de beste:

 1. The Weeden House Museum1

  The Weeden House Museum

  Huntsville, AL
  Het Weeden House Museum, gelegen in Huntsville, Alabama, is een historisch huis met twee verdiepingen. Het werd gebouwd in 1819 en is een uitstekend voorbeeld van de federale architectuurstijl. Deze stijl wordt gekenmerkt door symmetrie, eenvoudige geometrische vormen en grootsheid, die allemaal terug te vinden zijn in het ontwerp van het Weeden House.
 2. Burritt on the Mountain2

  Burritt on the Mountain

  Huntsville, AL
  Burritt on the Mountain is een openluchtmuseum gelegen in Huntsville, Alabama. Het museum bevindt zich op het landgoed van de lokale arts William Burritt. Deze unieke locatie biedt bezoekers de kans om de geschiedenis en cultuur van het gebied te verkennen door middel van de bewaarde structuren en tentoonstellingen.
 3. EarlyWorks Children's Museum3

  EarlyWorks Children's Museum

  Huntsville, AL
 4. North Alabma Railroad Museum4

  North Alabma Railroad Museum

  Huntsville, AL
 5. Huntsville Museum of Art5

  Huntsville Museum of Art

  Huntsville, AL
  Het Huntsville Museum of Art beschikt over een diverse collectie van 2300 werken. De meerderheid van deze stukken zijn van Amerikaanse en regionale kunstenaars, wat de focus van het museum op lokale en nationale kunst weerspiegelt. Daarnaast herbergt het museum kunstwerken uit Azië, Afrika en Europa, die de wereldwijde invloeden op de Amerikaanse kunst laten zien.

Alle musea in Huntsville