De beste musea in Montgomery in november 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Montgomery, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Montgomery, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Montgomery.

Op zoek naar de beste musea in Montgomery? Dit zijn de beste:

 1. Montgomery Museum of Fine Arts1

  Montgomery Museum of Fine Arts

  Montgomery, AL
  Het Montgomery Museum of Fine Arts, gelegen in Montgomery, Alabama, VS, is een gerenommeerde instelling die een verscheidenheid aan kunstcollecties herbergt. De collecties van het museum beslaan verschillende perioden en stijlen, waardoor bezoekers een uitgebreid overzicht krijgen van de evolutie van de kunst. Of je nu een kunstliefhebber bent of een toevallige bezoeker, het museum biedt een verrijkende ervaring met zijn diverse tentoonstellingen.
 2. Civil Rights Memorial2

  Civil Rights Memorial

  Montgomery, AL
  Het Civil Rights Memorial, gelegen in Montgomery, Alabama, is een belangrijk monument in de Amerikaanse geschiedenis. Het monument, gecreëerd door Maya Lin, bevat de namen van 41 personen die zijn gegraveerd op een granieten fontein. Deze personen worden erkend als martelaren die hun leven verloren tijdens de burgerrechtenbeweging.
 3. Montgomery Zoo3

  Montgomery Zoo

  Montgomery, AL
  De Montgomery Zoo, gelegen aan de noordkant van Montgomery, Alabama, beslaat 40 hectare en is de thuisbasis van een diverse reeks dieren. Met ongeveer 750 dieren die 140 soorten vertegenwoordigen, kunnen bezoekers tijdens hun bezoek een breed scala aan wezens verwachten. De dierentuin is een onafhankelijk stadsdepartement en wordt deels ondersteund door The Montgomery Area Zoolocal Society.
 4. Freedom Rides Museum4

  Freedom Rides Museum

  Montgomery, AL
 5. F. Scott & Zelda Fitzgerald Museum5

  F. Scott & Zelda Fitzgerald Museum

  Montgomery, AL
  De schrijver en zijn vrouw hebben hier in 1931 gewoond. Prachtig ingericht met veel memorabilia tentoongesteld.
 6. 6

  Rosa Parks Library and Museum

  Montgomery, AL
  Een goed gepresenteerd museum over de burgerrechtenbeweging - in het bijzonder over de vrouw die vaak de moeder ervan wordt genoemd.
 7. Dexter Parsonage Museum7

  Dexter Parsonage Museum

  Montgomery, AL
 8. The Legacy Museum: From Enslavement To Mass Incarceration8

  The Legacy Museum: From Enslavement To Mass Incarceration

  Montgomery, AL
 9. 9

  Alabama Safari Park

  Montgomery, AL
 10. 10

  Hank Williams Museum

  Montgomery, AL

Alle musea in Montgomery