De beste musea in Milwaukee in oktober 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Milwaukee, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Milwaukee, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Milwaukee.

Op zoek naar de beste musea in Milwaukee? Dit zijn de beste:

 1. Milwaukee County Zoo1

  Milwaukee County Zoo

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Zoo is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, met 2.275 individuen van 330 verschillende soorten vanaf januari 2011. Verspreid over 81 hectare, biedt de dierentuin voldoende ruimte voor deze dieren, waarbij hun welzijn wordt gewaarborgd en bezoekers tegelijkertijd een meeslepende en educatieve ervaring wordt geboden. De diversiteit aan soorten die in de dierentuin worden gehuisvest, maakt het een fascinerende bestemming voor natuurliefhebbers.
 2. Milwaukee Art Museum2

  Milwaukee Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Art Museum, ook bekend als MAM, is een prominent herkenningspunt gelegen aan de oevers van Lake Michigan in Milwaukee, Wisconsin. Deze locatie biedt bezoekers niet alleen een rijke culturele ervaring, maar ook een prachtig uitzicht op het meer en de skyline van de stad.
 3. Villa Terrace Decorative Arts Museum3

  Villa Terrace Decorative Arts Museum

  Milwaukee, WI
  Sinds 1966 is het huis en de omliggende gronden de thuisbasis van het Villa Terrace Decorative Arts Museum. Het museum toont schone en decoratieve kunsten daterend van de 15e tot de 19e eeuw, inclusief smeedijzeren meesterwerken van Cyril Colnik. Het organiseert ook wisselende tentoonstellingen die de decoratieve kunsten benadrukken.
 4. Charles Allis Art Museum4

  Charles Allis Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Charles Allis Art Museum, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, is een erkende historische locatie. Het staat officieel vermeld op het National Register of Historic Places onder de naam Charles Allis House. Dit museum was ooit het huis van Charles Allis en zijn vrouw Sarah, die prominente figuren waren in de gemeenschap van Milwaukee. De geschiedenis van het museum en de status als geregistreerde historische plaats maken het een belangrijke locatie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in zowel kunst als geschiedenis.
 5. Captain Frederick Pabst Mansion5

  Captain Frederick Pabst Mansion

  Milwaukee, WI
  Het Pabst Mansion, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, is een groot huis gebouwd in de Vlaamse Renaissance Revival-stijl in 1892. Het werd gebouwd voor kapitein Frederick Pabst, de oprichter van de Pabst Brewing Company. Dit architectonische wonder staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis van de stad en de nalatenschap van een van haar meest invloedrijke figuren.
 6. Discovery World6

  Discovery World

  Milwaukee, WI
  Discovery World is een gerenommeerd wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Milwaukee, Wisconsin. Het museum werd opgericht door Robert Powrie Harland, Sr. en stond aanvankelijk bekend als het Science, Economics and Technology Center. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen en interactieve ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor zowel gezinnen als individuen.
 7. Milwaukee Public Museum7

  Milwaukee Public Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Public Museum, ook bekend als MPM, is een museum gewijd aan natuurlijke en menselijke geschiedenis. Het is gunstig gelegen in het centrum van Milwaukee, Wisconsin, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals. Het museum biedt een unieke mix van tentoonstellingen die ingaan op verschillende aspecten van natuurlijke en menselijke geschiedenis, en biedt een uitgebreide en boeiende ervaring voor alle bezoekers.
 8. Milwaukee County Historical Society8

  Milwaukee County Historical Society

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Historical Society (MCHS) is een belangrijke instelling in Milwaukee County, Wisconsin. Opgericht in 1935, is haar primaire missie het bewaren, verzamelen, erkennen en beschikbaar maken van materialen die integraal zijn voor de geschiedenis van Milwaukee County. Dit omvat een breed scala aan artefacten, documenten, foto's en andere historische materialen die een uitgebreid beeld geven van het verleden van de provincie.
 9. Haggerty Museum of Art9

  Haggerty Museum of Art

  Milwaukee, WI
  Het Patrick and Beatrice Haggerty Museum of Art , soms kortweg "het Haggerty" genoemd, bevindt zich aan 13th and Clybourn Streets op de campus van Marquette University in het centrum van Milwaukee, Wisconsin , Verenigde Staten. Het museum werd in 1984 geopend na een universitair samenwerkingsverband
 10. Mitchell Gallery of Flight10

  Mitchell Gallery of Flight

  Milwaukee, WI
  De Mitchell Gallery of Flight is een luchtvaartmuseum dat gunstig gelegen is in de Milwaukee Mitchell International Airport in Milwaukee, Wisconsin. Deze unieke locatie maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis.

Alle musea in Milwaukee