De beste musea in Wisconsin in oktober 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Wisconsin, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Wisconsin, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Wisconsin.

Op zoek naar de beste musea in Wisconsin? Dit zijn de beste:

 1. Milwaukee County Zoo1

  Milwaukee County Zoo

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Zoo is de thuisbasis van een breed scala aan dieren, met 2.275 individuen van 330 verschillende soorten vanaf januari 2011. Verspreid over 81 hectare, biedt de dierentuin voldoende ruimte voor deze dieren, waarbij hun welzijn wordt gewaarborgd en bezoekers tegelijkertijd een meeslepende en educatieve ervaring wordt geboden. De diversiteit aan soorten die in de dierentuin worden gehuisvest, maakt het een fascinerende bestemming voor natuurliefhebbers.
 2. Madison Museum of Contemporary Art2

  Madison Museum of Contemporary Art

  Madison, WI
  Het Madison Museum of Contemporary Art (MMoCA), voorheen bekend als het Madison Art Center, is een onafhankelijk, non-profit instituut gevestigd in Madison, Wisconsin, USA. Dit museum is gewijd aan de verzameling, behoud en tentoonstelling van hedendaagse kunstwerken.
 3. National Mustard Museum3

  National Mustard Museum

  Middleton, WI
  Het National Mustard Museum is een unieke attractie in het hart van downtown Middleton, Wisconsin, vlakbij U.S. 14. Het museum herbergt een grote collectie bereide mosterds, die de diversiteit en veelzijdigheid van dit condiment tonen. Bezoekers kunnen de verschillende soorten mosterd uit verschillende regio's verkennen en meer leren over hun bereidingsmethoden.
 4. Milwaukee Art Museum4

  Milwaukee Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Art Museum, ook bekend als MAM, is een prominent herkenningspunt gelegen aan de oevers van Lake Michigan in Milwaukee, Wisconsin. Deze locatie biedt bezoekers niet alleen een rijke culturele ervaring, maar ook een prachtig uitzicht op het meer en de skyline van de stad.
 5. Taliesin Preservation, Inc. - Frank Lloyd Wright Visitor Center5

  Taliesin Preservation, Inc. - Frank Lloyd Wright Visitor Center

  Wyoming, WI
 6. Villa Terrace Decorative Arts Museum6

  Villa Terrace Decorative Arts Museum

  Milwaukee, WI
  Sinds 1966 is het huis en de omliggende gronden de thuisbasis van het Villa Terrace Decorative Arts Museum. Het museum toont schone en decoratieve kunsten daterend van de 15e tot de 19e eeuw, inclusief smeedijzeren meesterwerken van Cyril Colnik. Het organiseert ook wisselende tentoonstellingen die de decoratieve kunsten benadrukken.
 7. Oshkosh Public Museum7

  Oshkosh Public Museum

  Oshkosh, WI
  Het Oshkosh Public Museum is een belangrijke historische locatie gelegen in Oshkosh, Wisconsin, Verenigde Staten. Het is gehuisvest in het Edgar en Mary Jewell Sawyer House, dat deel uitmaakt van het Algoma Boulevard Historic District. Dit district wordt erkend voor zijn historische betekenis en staat vermeld op het National Register of Historic Places.
 8. EAA Aviation Museum8

  EAA Aviation Museum

  Oshkosh, WI
  Het EAA Aviation Museum, voorheen bekend als het EAA AirVenture Museum, is een belangrijke toeristische attractie in Oshkosh, Wisconsin, Verenigde Staten. Het is gunstig gelegen naast Wittman Regional Airport. Het museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van historische en experimentele vliegtuigen, samen met antiek, klassiekers en oorlogsvogels. Het is een centrum van activiteit, vooral tijdens het EAA AirVenture Oshkosh-evenement, de grootste fly-in en luchtshow ter wereld, die eind juli of begin augustus plaatsvindt.
 9. Circus World Museum9

  Circus World Museum

  Baraboo, WI
  Het Circus World Museum, gelegen in Baraboo, Wisconsin, is een unieke instelling gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de rijke geschiedenis van het circus. Het museumcomplex biedt een diepgaande kijk op de wereld van het circus, en geeft bezoekers een uitgebreid inzicht in de evolutie, culturele betekenis en de mensen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
 10. Kenosha Public Museum10

  Kenosha Public Museum

  Kenosha, WI
  Het Kenosha Public Museum, gelegen in Kenosha, Wisconsin, is een plek waar bezoekers een verscheidenheid aan tentoonstellingen kunnen verkennen. Deze omvatten displays van schone kunsten, decoratieve kunst en natuurwetenschappelijke specimens. Het museum biedt een divers scala aan collecties, waardoor een uitgebreid inzicht wordt geboden in verschillende aspecten van kunst en wetenschap.
 11. Charles Allis Art Museum11

  Charles Allis Art Museum

  Milwaukee, WI
  Het Charles Allis Art Museum, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, is een erkende historische locatie. Het staat officieel vermeld op het National Register of Historic Places onder de naam Charles Allis House. Dit museum was ooit het huis van Charles Allis en zijn vrouw Sarah, die prominente figuren waren in de gemeenschap van Milwaukee. De geschiedenis van het museum en de status als geregistreerde historische plaats maken het een belangrijke locatie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in zowel kunst als geschiedenis.
 12. Captain Frederick Pabst Mansion12

  Captain Frederick Pabst Mansion

  Milwaukee, WI
  Het Pabst Mansion, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, is een groot huis gebouwd in de Vlaamse Renaissance Revival-stijl in 1892. Het werd gebouwd voor kapitein Frederick Pabst, de oprichter van de Pabst Brewing Company. Dit architectonische wonder staat als een getuigenis van de rijke geschiedenis van de stad en de nalatenschap van een van haar meest invloedrijke figuren.
 13. Henry Vilas Zoo13

  Henry Vilas Zoo

  Madison, WI
  Henry Vilas Zoo, gelegen in Madison, Wisconsin, beslaat 28 hectare en is geaccrediteerd door de Association of Zoos and Aquariums (AZA). Deze accreditatie zorgt ervoor dat de dierentuin voldoet aan de hoogste normen van dierenverzorging en -welzijn, waardoor het een betrouwbare en veilige bestemming is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in wilde dieren.
 14. Chazen Museum14

  Chazen Museum

  Madison, WI
  Het Chazen Museum of Art is een gerenommeerd kunstmuseum gelegen aan de Universiteit van Wisconsin-Madison in Madison, Wisconsin. Het is een belangrijke culturele instelling in de regio, met een divers aanbod aan kunsttentoonstellingen en collecties. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt bezoekers een unieke kans om kunst te verkennen en waarderen in een levendige academische omgeving.
 15. Wisconsin Maritime Museum15

  Wisconsin Maritime Museum

  Manitowoc, WI
  Het Wisconsin Maritime Museum, gelegen in de haven- en scheepsbouwstad Manitowoc aan het Michiganmeer in Wisconsin, is gewijd aan het behoud en de educatie over de maritieme geschiedenis van de Grote Meren en Wisconsin. Het museum biedt een unieke kans om meer te leren over het rijke maritieme erfgoed van de regio, van scheepsbouw tot de geschiedenis van de navigatie op de Grote Meren.
 16. Discovery World16

  Discovery World

  Milwaukee, WI
  Discovery World is een gerenommeerd wetenschaps- en technologiemuseum gelegen in Milwaukee, Wisconsin. Het museum werd opgericht door Robert Powrie Harland, Sr. en stond aanvankelijk bekend als het Science, Economics and Technology Center. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen en interactieve ervaringen die geschikt zijn voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige bestemming is voor zowel gezinnen als individuen.
 17. Milwaukee Public Museum17

  Milwaukee Public Museum

  Milwaukee, WI
  Het Milwaukee Public Museum, ook bekend als MPM, is een museum gewijd aan natuurlijke en menselijke geschiedenis. Het is gunstig gelegen in het centrum van Milwaukee, Wisconsin, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en locals. Het museum biedt een unieke mix van tentoonstellingen die ingaan op verschillende aspecten van natuurlijke en menselijke geschiedenis, en biedt een uitgebreide en boeiende ervaring voor alle bezoekers.
 18. Milwaukee County Historical Society18

  Milwaukee County Historical Society

  Milwaukee, WI
  De Milwaukee County Historical Society (MCHS) is een belangrijke instelling in Milwaukee County, Wisconsin. Opgericht in 1935, is haar primaire missie het bewaren, verzamelen, erkennen en beschikbaar maken van materialen die integraal zijn voor de geschiedenis van Milwaukee County. Dit omvat een breed scala aan artefacten, documenten, foto's en andere historische materialen die een uitgebreid beeld geven van het verleden van de provincie.
 19. Haggerty Museum of Art19

  Haggerty Museum of Art

  Milwaukee, WI
  Het Patrick and Beatrice Haggerty Museum of Art , soms kortweg "het Haggerty" genoemd, bevindt zich aan 13th and Clybourn Streets op de campus van Marquette University in het centrum van Milwaukee, Wisconsin , Verenigde Staten. Het museum werd in 1984 geopend na een universitair samenwerkingsverband
 20. The History Museum At the Castle20

  The History Museum At the Castle

  Appleton, WI
  Het History Museum at the Castle is gelegen in het hart van het centrum van Appleton, Wisconsin, net over College Avenue van Lawrence University. Dit lokale geschiedenismuseum biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de regio te ontdekken, waardoor het een ideale bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige reizigers.
 21. Heritage Hill State Park21

  Heritage Hill State Park

  Allouez, WI
  Heritage Hill State Historical Park is een groot openluchtmuseum gelegen in Allouez, Wisconsin, vlakbij Green Bay. Het park, dat 56 hectare beslaat, biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de regio te verkennen in een meeslepende, buitenomgeving.
 22. Mitchell Gallery of Flight22

  Mitchell Gallery of Flight

  Milwaukee, WI
  De Mitchell Gallery of Flight is een luchtvaartmuseum dat gunstig gelegen is in de Milwaukee Mitchell International Airport in Milwaukee, Wisconsin. Deze unieke locatie maakt het een gemakkelijk toegankelijke bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis.
 23. America's Black Holocaust Museum23

  America's Black Holocaust Museum

  Milwaukee, WI
  Het America's Black Holocaust Museum (ABHM) is een belangrijke instelling gewijd aan de geschiedenis van de Zwarte Holocaust in Amerika. Het museum werd opgericht in 1988 door James Cameron, een overlevende van een lynching, maar moest tijdelijk sluiten in 2008 vanwege verminderde financiering tijdens de Grote Recessie. In 2012 werd echter een stichting opgericht om de erfenis van Cameron voort te zetten, en het museum werd heropend als een virtueel museum. In 2016 werden plannen aangekondigd om het fysieke museum te verplaatsen naar de historische wijk Bronzeville in Milwaukee. De heropening werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie, maar het museum werd uiteindelijk in februari 2022 heropend na een anonieme donatie van $10M.
 24. Wisconsin Veterans Museum24

  Wisconsin Veterans Museum

  Madison, WI
  Het Wisconsin Veterans Museum bevindt zich in het hart van Madison, Wisconsin, op Capitol Square. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische context, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de ervaringen van veteranen uit Wisconsin.
 25. Leigh Yawkey Woodson Art Museum25

  Leigh Yawkey Woodson Art Museum

  Wausau, WI
  Het Leigh Yawkey Woodson Art Museum bevindt zich in de stad Wausau, Wisconsin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een verscheidenheid aan andere attracties voor toeristen om te verkennen tijdens hun bezoek.
 26. Neville Public Museum26

  Neville Public Museum

  Green Bay, WI
  Het Neville Public Museum of Brown County is een erkende culturele instelling die geschiedenis, wetenschap en kunst promoot. Het is vernoemd naar Arthur C. Neville, die de 25e burgemeester van Green Bay was. Het museum is een getuigenis van Neville's bijdragen aan de stad en zijn passie voor culturele behoud.
 27. Fort Crawford Museum27

  Fort Crawford Museum

  Prairie du Chien, WI
  Fort Crawford was een buitenpost van het leger van de Verenigde Staten in Prairie du Chien, Wisconsin, in de 19e eeuw. De bezetting van Prairie du Chien door het leger omvatte twee forten, die beide Fort Crawford werden genoemd. Het eerste was bezet van 1816 tot 1832, het tweede van 1832 tot 1856. B
 28. Villa Louis28

  Villa Louis

  Prairie du Chien, WI
  De Villa Louis, een nationaal historisch monument, is gelegen op St. Feriole Island in Prairie du Chien, in het zuidwesten van Wisconsin. Deze historische plek biedt bezoekers een blik op het verleden, met zijn prachtig gerestaureerde landgoed en herenhuis uit de 19e eeuw. De Villa Louis is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Wisconsin, aangezien het de thuisbasis was van de prominente familie H. Louis Dousman, afstammelingen van een pelsjager en ondernemer.
 29. Racine Art Museum29

  Racine Art Museum

  Racine, WI
  Het Racine Art Museum (RAM) en het Charles A. Wustum Museum of Fine Arts van RAM bevinden zich in Racine, Wisconsin, VS. Deze musea staan bekend om hun uitgebreide en belangrijke collectie hedendaagse kunst in Noord-Amerika. Ze bieden bezoekers een unieke kans om de werken van nationaal en internationaal erkende kunstenaars te verkennen en te waarderen.
 30. Atlas Science Center Center30

  Atlas Science Center Center

  Appleton, WI
  Het Atlas Science Center, voorheen bekend als het Paper Discovery Center, is een uniek museum en workshopcentrum gevestigd in Appleton, Wisconsin, Verenigde Staten. Het centrum richt zich voornamelijk op papierproductie, een belangrijke lokale industrie in het gebied. Bezoekers van het centrum kunnen verwachten te leren over het proces van papierproductie door middel van verschillende tentoonstellingen en workshops.
 31. Hearthstone Historic House Museum31

  Hearthstone Historic House Museum

  Appleton, WI
  Het Hearthstone Historic House Museum, gelegen in Appleton, Wisconsin, is een historisch huis dat is omgetoverd tot een museum. Deze unieke instelling biedt bezoekers een blik in het verleden, met een showcase van de rijke geschiedenis en architectonische schoonheid van het huis.
 32. Rahr West Art Museum32

  Rahr West Art Museum

  Manitowoc, WI
  Het Rahr–West Art Museum is een uniek kunstmuseum gelegen in Manitowoc, Wisconsin. Het is gehuisvest in het historische Joseph Vilas Jr. House, een opmerkelijk voorbeeld van Queen Anne-stijl architectuur. Deze architectuurstijl is significant in de Verenigde Staten, waardoor het museum niet alleen een plek van kunst is, maar ook een stukje geschiedenis.
 33. Above & Beyond Children's Museum33

  Above & Beyond Children's Museum

  Sheboygan, WI
  Gelegen in het hart van het centrum van Sheboygan, Wisconsin, is het Above & Beyond Children's Museum een unieke bestemming voor kinderen en gezinnen. Dit museum biedt een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen die leren door te spelen aanmoedigen. Het is een geweldige plek om een dag te besteden aan het samen verkennen en leren als gezin.
 34. Hamilton Wood Type and Printing Museum34

  Hamilton Wood Type and Printing Museum

  Two Rivers, WI
  Het Hamilton Wood Type and Printing Museum, opgericht in 1999, is gevestigd in Two Rivers, Wisconsin, Verenigde Staten. Het museum is een belangrijke bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en kunst van letterpress drukken, en biedt een uniek inzicht in de ambacht van houttype productie en drukken.
 35. Freshwater Fishing Hall of Fame35

  Freshwater Fishing Hall of Fame

  Hayward, WI
  De Fresh Water Fishing Hall of Fame, gelegen in Hayward, Wisconsin, is een toegewijde instelling die zoetwatervissen promoot. Deze Amerikaanse hall of fame is een belangrijke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de sport en geschiedenis van zoetwatervissen.
 36. 36

  Grohmann Museum

  Milwaukee, WI
  Het Grohmann Museum, gelegen aan de Milwaukee School of Engineering, is een unieke instelling gewijd aan het tonen van de evolutie van menselijke arbeid. De collectie van het museum beslaat meer dan 400 jaar geschiedenis, waarbij de overgang van mankracht en paardenkracht naar water, stoom en elektrische energie wordt gedocumenteerd. Het biedt een fascinerend inzicht in de veranderende aard van werk en de impact van industrialisatie op de samenleving.
 37. Barlow Planetarium37

  Barlow Planetarium

  Menasha, WI
  Het Barlow Planetarium bevindt zich op de University of Wisconsin-Oshkosh, Fox Cities Campus in Menasha, Wisconsin. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers en toeristen die geïnteresseerd zijn in astronomie en ruimteverkenning. Het planetarium biedt een unieke kans om meer te leren over het universum in een meeslepende en interactieve omgeving.
 38. Madeline Island Museum38

  Madeline Island Museum

  La Pointe, WI
  Het Madeline Island Museum is een museum van de Wisconsin Historical Society. Het museum werd geopend op 15 juni 1958 en ligt in de stad La Pointe, Wisconsin op Madeline Island , een van de Aposteleilanden in Lake Superior . Madeline Island Museum werd ontwikkeld op het voormalige terrein van de Ame
 39. East Troy Railroad Museum39

  East Troy Railroad Museum

  East Troy, WI
  De East Troy Electric Railroad is een erfgoedspoorweg die eigendom is van en wordt geëxploiteerd door het East Troy Railroad Museum. Het loopt over een traject van 7 mijl van East Troy naar Mukwonago, Wisconsin. Deze lijn heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1907, toen het deel uitmaakte van de lijn van The Milwaukee Electric Railway and Light Company van East Troy naar Milwaukee.
 40. International Crane Foundation40

  International Crane Foundation

  Fairfield, WI
  De International Crane Foundation (ICF) is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de bescherming van kranen en hun leefgebieden. Het werk van de stichting strekt zich uit tot de ecosystemen, stroomgebieden en vliegroutes waarvan deze prachtige vogels afhankelijk zijn voor hun overleving. Als bezoeker krijgt u de kans om meer te leren over de inspanningen van de stichting voor het behoud en het belang van het behoud van deze habitats voor de kranen.
 41. Peshtigo Fire Museum41

  Peshtigo Fire Museum

  Peshtigo, WI
  Het Peshtigo Fire Museum is een belangrijke locatie die de geschiedenis van de verwoestende Peshtigo-brand bewaart. Deze catastrofale gebeurtenis vond plaats op 8 oktober 1871 en resulteerde in de vernietiging van de stad Peshtigo, Wisconsin, en de omliggende gebieden. De brand eiste het leven van meer dan 2.000 mensen, waardoor het een van de dodelijkste branden in de Amerikaanse geschiedenis is.
 42. Lincoln Park Zoo42

  Lincoln Park Zoo

  Manitowoc, WI
  Lincoln Park Zoo is een kleine gemeentelijke dierentuin gelegen in Manitowoc , Wisconsin . De dierentuin heeft iets minder dan 200 dieren, waaronder zwarte beer , zeearend , poema , lynx en anderen. Het is gelegen langs de Little Manitowoc River en biedt een dek voor het bekijken van eenden , ganzen
 43. Stonefield43

  Stonefield

  Cassville, WI
  Stonefield , gelegen aan 12195 County Road VV buiten Cassville, Wisconsin , Verenigde Staten , was het 2.000-acre (800 hectare) landgoed van de eerste gouverneur van Wisconsin , Nelson Dewey . Een groot deel van het oorspronkelijke landgoed is opgesplitst in het Nelson Dewey State Park en de Stonefi
 44. Thomas A. Greene Geological Museum44

  Thomas A. Greene Geological Museum

  Milwaukee, WI
  Het Thomas A. Greene Memorial Museum, ook bekend als het Greene Geological Museum of simpelweg het Greene Museum, is een museum gewijd aan mineralen en fossielen. Het bevindt zich in Milwaukee, Wisconsin, en wordt beheerd door de afdeling Geowetenschappen van de University of Wisconsin–Milwaukee. Het museum biedt een unieke kans om de wereld van de geologie te verkennen, met een focus op mineralen en fossielen.
 45. Olbrich Botanical Gardens45

  Olbrich Botanical Gardens

  Madison, WI
 46. Ochsner Park Zoo46

  Ochsner Park Zoo

  Baraboo, WI
  Een kleine dierentuin met een aantal vriendelijke dieren die je gratis kunt bekijken. Leuk als je de kinderen een tijdje wilt vermaken.
 47. H. H. Bennett Studio47

  H. H. Bennett Studio

  Wisconsin Dells, WI
  De H. H. Bennett Studio, gelegen in Wisconsin Dells, Wisconsin, is een historisch fotografisch atelier en museum. Deze locatie, die in 1875 werd gebouwd door de gerenommeerde landschapsfotograaf H. H. Bennett, biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van de fotografie en het leven en werk van Bennett. Vandaag de dag wordt het beheerd door de Wisconsin Historical Society en staat het op de National Register of Historic Places.
 48. Mid-Continent Railway Museum48

  Mid-Continent Railway Museum

  Freedom, WI
  Het Mid-Continent Railway Museum is een unieke attractie gelegen in North Freedom, Wisconsin. Dit museum is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van spoorweggeschiedenis, en biedt bezoekers de kans om een verscheidenheid aan tentoonstellingen en displays te verkennen die verband houden met de spoorwegindustrie.
 49. Historic Indian Agency House49

  Historic Indian Agency House

  Portage, WI
  Het Historisch Indian Agency House, gelegen in Portage, Wisconsin, is een belangrijke historische locatie die in 1972 werd erkend en toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het belang van het huis in de geschiedenis van de Verenigde Staten, waardoor het een interessante locatie is voor toeristen die geschiedenis en cultuur waarderen.
 50. National Midget Auto Racing Hall of Fame50

  National Midget Auto Racing Hall of Fame

  Sun Prairie, WI
  De National Midget Auto Racing Hall of Fame is een toegewijde instelling die de geschiedenis en prestaties van midget-autoraces viert. Het fungeert zowel als een Hall of Fame als een museum en biedt bezoekers een uitgebreid begrip van deze unieke vorm van autosport.
 51. Racine Zoological Gardens51

  Racine Zoological Gardens

  Racine, WI
 52. Tug Ludington52

  Tug Ludington

  Kewaunee, WI
  De Ludington, voorheen bekend als Major Wilbur Fr. Browder, is een historisch artefact uit de Tweede Wereldoorlog. Deze Amerikaanse sleepboot werd in 1943 gebouwd op de scheepswerf Jacobsen in Oyster Bay, New York. Vandaag de dag wordt het tentoongesteld in Kewaunee, Wisconsin, gelegen aan de prachtige oevers van Lake Michigan. Deze sleepboot dient als een tastbare herinnering aan het verleden en biedt bezoekers een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis.
 53. Yawkey House Museum53

  Yawkey House Museum

  Wausau, WI
 54. Woodson History Center54

  Woodson History Center

  Wausau, WI
 55. Dinosaur Discovery Museum55

  Dinosaur Discovery Museum

  Kenosha, WI
  Het Dinosaur Discovery Museum in Kenosha, Wisconsin, is een unieke instelling die zich richt op de verkenning en uitleg van de relatie tussen moderne vogels en oude vleesetende tweebenige dinosaurussen, bekend als theropoden. Deze theropoden omvatten soorten zoals Carnotaurus, Tyrannosaurus rex en Archaeopteryx. Deze relatie is goed gedocumenteerd in het fossielenbestand, wat een fascinerend inzicht geeft in de evolutie van deze wezens.
 56. The Old Firehouse & Police Museum56

  The Old Firehouse & Police Museum

  Superior, WI
 57. A World of Accordions Museum - Harrington Arts Center57

  A World of Accordions Museum - Harrington Arts Center

  Superior, WI
 58. Wisconsin Historical Museum58

  Wisconsin Historical Museum

  Madison, WI
  Het Wisconsin Historical Museum bevindt zich op een toplocatie aan het Capitol Square in Madison, Wisconsin. Deze centrale locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor toeristen die de stad bezoeken. Het museum is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis van Wisconsin en de Verenigde Staten.
 59. Hazelwood Historic House Museum59

  Hazelwood Historic House Museum

  Green Bay, WI
  Hazelwood is een historisch huis gelegen in Green Bay, Wisconsin. Het werd gebouwd in het jaar 1837 door Morgan Lewis Martin voor hemzelf en zijn vrouw, Elizabeth. Dit huis staat als een getuigenis van de geschiedenis van de regio en de mensen die het vormden.
 60. Bay Beach Wildlife Sanctuary60

  Bay Beach Wildlife Sanctuary

  Green Bay, WI
 61. National Railroad Museum61

  National Railroad Museum

  Green Bay, WI
  Het National Railroad Museum, gelegen in Ashwaubenon, Wisconsin, is een getuigenis van de toewijding van gemeenschapsvrijwilligers die het in 1956 hebben opgericht. Als een van de oudste en grootste instellingen in de VS die gewijd is aan het behoud en de interpretatie van de spoorweggeschiedenis van het land, biedt het een uniek inzicht in de evolutie van het spoorvervoer door de jaren heen.
 62. Racine Heritage Museum62

  Racine Heritage Museum

  Racine, WI
  Het Racine Heritage Museum, gelegen op 701 S. Main St. in het centrum van Racine, Wisconsin, is een historisch museumgebouw dat vroeger een Carnegie-bibliotheek was. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een rijke historische ervaring voor bezoekers.
 63. International Clown Hall of Fame63

  International Clown Hall of Fame

  Baraboo, WI
  Het International Clown Hall of Fame en Research Center (ICHOF) bevindt zich in Baraboo, Wisconsin, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke ervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de kunst en geschiedenis van het clownen.
 64. Anderson Barn Museum64

  Anderson Barn Museum

  Ephraim, WI
 65. Pioneer Schoolhouse Museum65

  Pioneer Schoolhouse Museum

  Ephraim, WI
  De Gibraltar District School No. 2, gelegen op het Door Peninsula in de stad Gibraltar, Door County, Wisconsin, Verenigde Staten, is een historische school met één klaslokaal. Deze school, gebouwd in de jaren 1860, diende kinderen in het dorp Ephraim gedurende ongeveer tachtig jaar voordat het werd omgebouwd tot een museum. Vandaag de dag wordt het beheerd als het Pioneer Schoolhouse Museum door de Ephraim Historical Foundation en is het aangewezen als historische site vanwege zijn belangrijke rol in de geschiedenis van het gebied.
 66. Manitowoc County Historical Society66

  Manitowoc County Historical Society

  Manitowoc, WI
 67. Beth Israel Synagogue67

  Beth Israel Synagogue

  Stevens Point, WI
  Temple Beth Israel is een historische locatie gelegen in Stevens Point, Wisconsin. Deze locatie is belangrijk omdat het een van de oudste synagogen in de staat is. Het biedt bezoekers een unieke kans om de rijke geschiedenis en cultuur van de Joodse gemeenschap in deze regio te verkennen.
 68. Riverside & Great Northern Railway68

  Riverside & Great Northern Railway

  Wisconsin Dells, WI
 69. 69

  The Mining and Rollo Jamison Museum

  Platteville, WI
 70. Logan Museum of Anthropology70

  Logan Museum of Anthropology

  Beloit, WI
  Het Logan Museum of Anthropology werd opgericht in 1894 door Frank Granger Logan, een trustee en mecenas van de kunsten bij Beloit. Het museum herbergt ongeveer 300.000 archeologische en etnologische artefacten uit verschillende delen van de wereld. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid overzicht van de menselijke geschiedenis en cultuur.
 71. Weis Earth Science Museum71

  Weis Earth Science Museum

  Menasha, WI
 72. Middleton Area Historical Society72

  Middleton Area Historical Society

  Middleton, WI
  Het Dr. Newman C. Rowley House, gebouwd in 1868, is een belangrijke historische locatie in Middleton, Wisconsin. Het werd erkend voor zijn historische belang en in 1999 opgenomen in het National Register of Historic Places. Vandaag de dag dient het als een museum voor de Middleton Area Historic Society, waar bezoekers een blik kunnen werpen op het verleden van de stad.
 73. Fort Winnebago Surgeons Quarters73

  Fort Winnebago Surgeons Quarters

  Portage, WI
  De Fort Winnebago Surgeons Quarters is een historische locatie in Portage, Wisconsin. Het ligt aan de oostelijke oever van de Fox River, ongeveer 2 kilometer van de Wisconsin River. Deze locatie biedt een unieke mix van geschiedenis en natuurlijke schoonheid, wat het een interessante bestemming maakt voor toeristen.
 74. Door County Maritime Museum74

  Door County Maritime Museum

  Sturgeon Bay, WI
 75. Milton House Museum75

  Milton House Museum

  Milton, WI
  Milton House is een historisch gebouw gelegen op 18 South Janesville Street in Milton, Wisconsin. Deze locatie is doordrenkt van geschiedenis en heeft in het verleden een belangrijke rol gespeeld. Het is een plek waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis van het gebied en de mensen die er woonden.
 76. Hoard Historical Museum76

  Hoard Historical Museum

  Fort Atkinson, WI
  Een intrigerend plaatselijk museum met vele boeiende tentoonstellingen. Hoogtepunten zijn Lincolns legerdagen en een tentoonstelling over het dagboek.
 77. Little White Schoolhouse77

  Little White Schoolhouse

  Ripon, WI
 78. Chalet of the Golden Fleece Museum - Village of New Glarus78

  Chalet of the Golden Fleece Museum - Village of New Glarus

  New Glarus, WI
  Het Chalet of the Golden Fleece bevindt zich in het charmante dorpje New Glarus, Wisconsin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de rijke Zwitserse cultuur te verkennen in het hart van Amerika.
 79. Wilson Place Museum79

  Wilson Place Museum

  Menomonie, WI
  Het Wilson Place Museum, gelegen in Menomonie, Wisconsin, is een huis museum met een rijke geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1859 door kapitein William Wilson, die een lokale houthandelaar was, de eerste burgemeester van Menomonie en de eerste staatsenator van het gebied. Deze historische betekenis van de oorsprong van het museum voegt een unieke laag van interesse toe voor bezoekers.
 80. Door County Maritime Museum80

  Door County Maritime Museum

  Ellison Bay, WI
 81. Octagon House Museum - St. Croix County Historical Society81

  Octagon House Museum - St. Croix County Historical Society

  Hudson, WI
  Het Octagon House Museum, ook bekend als het John Moffat House, is een unieke architectonische structuur gelegen in Hudson, Wisconsin. Dit achthoekige huis, gemaakt van stucwerk, staat als een getuigenis van de architectuurstijlen van de mid-19e eeuw. Het biedt bezoekers een blik in het verleden, met een showcase van de levensstijl en cultuur van het tijdperk.
 82. Kohler Design Center82

  Kohler Design Center

  Kohler, WI
 83. Polk County Historical Society & Museum83

  Polk County Historical Society & Museum

  Balsam Lake, WI
  Het Polk County Museum, voorheen bekend als het Polk County Courthouse, is een historische locatie gelegen in Balsam Lake, Wisconsin. Het werd erkend voor zijn historische betekenis en in 1982 toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis van de regio en biedt een unieke blik op het verleden.
 84. Wisconsin Concrete Park84

  Wisconsin Concrete Park

  Phillips, WI
  Het Wisconsin Concrete Park is een uniek beeldenpark gelegen langs de Wisconsin Highway 13 in de stad Phillips, Wisconsin. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke ervaring voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in volkskunst en beeldhouwkunst. Het park is de thuisbasis van meer dan 200 sculpturen, allemaal gemaakt van beton en versierd met glazen flessen en andere gevonden voorwerpen.
 85. Old Town Hall Museum - Price County Historical Society85

  Old Town Hall Museum - Price County Historical Society

  Fifield, WI
  Het Fifield Town Hall, gelegen in Fifield, Wisconsin, is een historisch openbaar gebouw dat in 1894 werd gebouwd. Het heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van de regio, aangezien het in 1978 werd toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het historische belang en de architecturale waarde.
 86. Waupun Heritage Museum86

  Waupun Heritage Museum

  Waupun, WI
  Het Waupun Heritage Museum, gelegen in Waupun, Wisconsin, is gehuisvest in het historische Waupun Carnegie Library-gebouw. Dit gebouw, dat een rijke geschiedenis heeft, dient nu als museum en biedt bezoekers een blik op het verleden van Waupun en de omliggende gebieden.
 87. ABA National Brewery Museum - Potosi Brewing Company87

  ABA National Brewery Museum - Potosi Brewing Company

  Potosi, WI
  De Potosi Brewery, gelegen in Potosi, Wisconsin, Verenigde Staten, is een historische locatie die in 1980 werd toegevoegd aan het National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het historische belang van de brouwerij en haar bijdrage aan de lokale en nationale bierindustrie.
 88. Lowell Damon House88

  Lowell Damon House

  Wauwatosa, WI
  Het Lowell Damon House, gelegen op 2107 Wauwatosa Avenue in Wauwatosa, Wisconsin, is een historisch huis gebouwd tussen 1844 en 1846. Het huis toont een ontwerp dat als ongebruikelijk wordt beschouwd voor Wisconsin, waardoor het een uniek architectonisch stuk in de regio is.
 89. 89

  Uw–madison Geology Museum

  Madison, WI
  Het UW–Madison Geology Museum, gevestigd in Weeks Hall in het zuidwesten van de campus van de University of Wisconsin–Madison, is een toegewijde ruimte voor de verkenning en het begrip van geologie en paleontologie. Het museum biedt bezoekers een unieke kans om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van aardwetenschappen, met een focus op de geologische en paleontologische aspecten.
 90. Camp Five Museum90

  Camp Five Museum

  Laona, WI
  Het Camp Five Museum, gelegen in Laona, Wisconsin, is een levend geschiedenismuseum dat inzicht biedt in de bosbouwindustrie en transportgeschiedenis van Wisconsin. Dit museum biedt een unieke kans om meer te leren over de rijke geschiedenis van de staat in deze sectoren, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en industrie.
 91. 91

  Lynden Sculpture Garden

  River Hills, WI
  Lynden Sculpture Garden (voorheen de Bradley Sculpture Garden) is een 40 hectare groot openlucht beeldenpark gelegen aan 2145 West Brown Deer Road in Milwaukee , Wisconsin in Milwaukee County . Lynden, vroeger het landgoed van Harry Lynde Bradley en Margaret (Peg ) Blakney Bradley, is de thuisbasis
 92. Engine House92

  Engine House

  Racine, WI
 93. Sheboygan County Historical Museum93

  Sheboygan County Historical Museum

  Sheboygan, WI
  Het Sheboygan County Historical Museum is gelegen in het schilderachtige Taylor Park in Sheboygan, Wisconsin, aan de westkant van de stad. Deze locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om een bezoek aan het museum te combineren met een ontspannen wandeling in het park, waardoor het een ideale bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in zowel geschiedenis als natuur.
 94. Lincoln-Tallman House94

  Lincoln-Tallman House

  Janesville, WI
  Het Lincoln-Tallman House, gelegen in Janesville, Wisconsin, is een historisch huis in Italiaanse stijl. Het werd gebouwd in 1857 door de familie Tallman, die prominente figuren in het gebied waren. Het huis staat als een getuigenis van de architecturale stijl en vakmanschap van die tijd, waardoor het een belangrijke site is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 95. Fox Lake Historical Society95

  Fox Lake Historical Society

  Fox Lake, WI
  Het Fox Lake Railroad Depot, gelegen in Fox Lake, Wisconsin, is een historische locatie die teruggaat tot 1884. Het werd gebouwd door de Chicago, Milwaukee, St. Paul en Pacific Railroad, ook bekend als de Milwaukee Road. Een opmerkelijk architectonisch kenmerk, de porte-cochère, werd in 1919 aan het depot toegevoegd.
 96. Ten Chimneys Foundation96

  Ten Chimneys Foundation

  Genesee, WI
  Ten Chimneys, gelegen in Genesee Depot in de stad Genesee in Waukesha County, Wisconsin, was het zomerhuis en de herenboerderij van Broadway-acteurs Lynn Fontanne en Alfred Lunt. Het diende als een sociaal centrum voor het Amerikaanse theater, waar veel beroemdheden van het toneel en het scherm naartoe trokken. De woning werd in 2003 uitgeroepen tot Nationaal Historisch Monument, vanwege de betekenis voor de geschiedenis van de podiumkunsten en de onderscheidende architectuur en decoratie.
 97. 97

  New Zoo & Adventure Park

  Suamico, WI
  De Northeastern Wisconsin Zoo, ook wel bekend als de NEW Zoo, is een populaire bestemming gelegen in Suamico, Wisconsin. De dierentuin beslaat 43 hectare en ligt ten noordwesten van het Brown County Reforestation Camp. Samen beslaan deze twee attracties een uitgestrekt gebied van 1.560 hectare en trekken ze jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers. De dierentuin herbergt een grote verscheidenheid aan dieren en biedt tal van tentoonstellingen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
 98. 98

  Jewish Museum Milwaukee

  Milwaukee, WI
  Het Joods Museum Milwaukee, gelegen in Milwaukee, Wisconsin, USA, werd opgericht in 2008. De missie van het museum is om de Joodse ervaring te bewaren en te presenteren door de lens van Greater Milwaukee, waarbij de continuïteit van het Joodse erfgoed en de cultuur wordt gevierd. De locatie en het oprichtingsjaar van het museum zijn essentiële details voor toeristen die een bezoek plannen.
 99. 99

  Betty Brinn Children's Museum

  Milwaukee, WI
  Een prachtige museumachtige speeltuin. De kinderen kunnen de verschillende spelletjes aanraken en uitproberen - heel veel leuke activiteiten.
 100. 100

  L.r. Ingersoll Physics Museum

  Madison, WI
  Het L.R. Ingersoll Physics Museum bevindt zich op de tweede verdieping van Chamberlin Hall, dat deel uitmaakt van de campus van de University of Wisconsin-Madison. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die al de universiteitscampus verkennen of die specifiek geïnteresseerd zijn in natuurkunde en hands-on tentoonstellingen.

Alle musea in Wisconsin