De beste musea in Morristown in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Morristown, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Morristown, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Morristown.

Op zoek naar de beste musea in Morristown? Dit zijn de beste:

 1. Historic Speedwell1

  Historic Speedwell

  Morristown, NJ
  Historical Speedwell, voorheen bekend als Speedwell Ironworks, is open voor het publiek en heeft zeven gebouwen tentoongesteld. Het is een historische site beheerd door de Morris County Park Commission en werd in 1974 aangewezen als Nationaal Historisch Monument. Bezoekers kunnen de site verkennen en meer leren over de belangrijke rol in de geschiedenis.
 2. Ford Mansion2

  Ford Mansion

  Morristown, NJ
  Het Morristown National Historical Park, gelegen in Morristown, New Jersey, is een belangrijke locatie die een cruciale rol speelde tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Het park bestaat uit vier belangrijke locaties: Jockey Hollow, Ford Mansion, Fort Nonsense en het Washington's Headquarters Museum. Elk van deze locaties heeft een unieke historische betekenis en biedt een blik op de gebeurtenissen van de Onafhankelijkheidsoorlog.
 3. Macculloch Hall Historical Museum3

  Macculloch Hall Historical Museum

  Morristown, NJ
 4. Acorn Hall4

  Acorn Hall

  Morristown, NJ
  Acorn Hall, gelegen op 68 Morris Avenue in Morristown, Morris County, New Jersey, is een Victoriaans Italiaans herenhuis gebouwd in 1853. Dit historische gebouw is een belangrijk voorbeeld van architectuur uit die periode en biedt een blik op het verleden met zijn bewaarde structuur en ontwerp.
 5. Schuyler-hamilton House Museum5

  Schuyler-hamilton House Museum

  Morristown, NJ
  Het Schuyler Hamilton House, ook bekend als het Dr. Jabez Campfield House, is een historisch twee verdiepingen tellend koloniaal Georgiaans huis en museum. Het is een met hout versterkte structuur gelegen op 5 Olyphant Place in Morristown, New Jersey. Deze historische plek biedt een blik in het verleden en toont de architecturale stijl van het koloniale Georgische tijdperk.

Alle musea in Morristown