De beste musea in New Jersey in september 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in New Jersey, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in New Jersey, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in New Jersey.

Op zoek naar de beste musea in New Jersey? Dit zijn de beste:

 1. Ellis Island National Museum of Immigration1

  Ellis Island National Museum of Immigration

  Jersey City, NJ
  Dit kleine eiland dicht bij de kust was ooit een toegangspoort tot de VS voor miljoenen immigranten. Het is vooral bekend als inspectiestation voor immigranten. De eerste immigrant die hier ooit door de inspectie kwam, was naar verluidt een tienermeisje Annie Moore in 1892 en de laatste immigrant w
 2. Online korting!
  2

  SeaQuest Woodbridge

  Woodbridge,
 3. Adventure Aquarium3

  Adventure Aquarium

  Camden, NJ
  Het Adventure Aquarium, voorheen bekend als het Thomas H Kean New Jersey State Aquarium, is een winstgevende educatieve entertainmentattractie. Het bevindt zich in Camden, New Jersey, aan de Delaware River Camden Waterfront. Het aquarium wordt beheerd door Herschend Family Entertainment en werd oorspronkelijk geopend in 1992. Het werd heropend in zijn huidige vorm op 25 mei 2005.
 4. Battleship New Jersey Museum and Memorial4

  Battleship New Jersey Museum and Memorial

  Camden, NJ
  Het Battleship New Jersey Museum en Memorial bevindt zich op 62 Battleship Place, Camden, New Jersey. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en huisvest de USS New Jersey, het meest gedecoreerde slagschip in de geschiedenis van de Amerikaanse marine. Het museum bewaart niet alleen dit historische schip, maar biedt bezoekers ook de mogelijkheid om de rijke geschiedenis ervan te verkennen en te leren kennen.
 5. Naval Air Station Wildwood Aviation Museum5

  Naval Air Station Wildwood Aviation Museum

  Lower Township, NJ
  Het Naval Air Station Wildwood Aviation Museum bevindt zich op de luchthaven van Cape May in Lower Township, in Cape May County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis van de luchtvaart in de regio te verkennen.
 6. Ripley's Believe It Or Not!6

  Ripley's Believe It Or Not!

  Atlantic City, NJ
  De Ripley-collectie is groot en divers, met 20.000 foto's, 30.000 artefacten en meer dan 100.000 cartoonpanelen. Deze uitgebreide collectie biedt een breed scala aan tentoonstellingen voor bezoekers om te verkennen, waardoor er voor iedereen iets interessants te vinden is.
 7. Hoboken Historical Museum7

  Hoboken Historical Museum

  Hoboken, NJ
  Het Hoboken Historical Museum, opgericht in 1986, is gevestigd in Hoboken, New Jersey. Het museum biedt een verscheidenheid aan wisselende tentoonstellingen en activiteiten die inzicht geven in de geschiedenis, cultuur, architectuur en historische bezienswaardigheden van de stad. Het dient als een platform voor bezoekers om het rijke erfgoed van Hoboken te verkennen en te begrijpen.
 8. Emlen Physick Estate8

  Emlen Physick Estate

  Cape May, NJ
  Het Emlen Physick Estate, een Victoriaans huismuseum, bevindt zich in Cape May, New Jersey. Het landgoed is te vinden op 1048 Washington Street. Deze historische locatie biedt een unieke blik op het Victoriaanse tijdperk, met zijn 18-kamer herenhuis ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse architect Frank Furness in 1879.
 9. Atlantic City Aquarium9

  Atlantic City Aquarium

  Atlantic City, NJ
  Een geweldige plek om te chillen van de enorme hoeveelheid gokken of om met je familie naar binnen te gaan. Klein, maar een bezoek waard!
 10. Old Barracks Museum10

  Old Barracks Museum

  Trenton, NJ
  Het Old Barracks Museum is een belangrijke historische locatie gelegen op 101 Barracks Street in Trenton, Mercer County, New Jersey. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om een stukje Amerikaanse geschiedenis te verkennen.
 11. Liberty Science Center11

  Liberty Science Center

  Jersey City, NJ
  Het Liberty Science Center is een interactief wetenschapsmuseum en leercentrum gelegen in Liberty State Park, Jersey City, New Jersey. Het biedt een verscheidenheid aan wetenschappelijke tentoonstellingen en educatieve bronnen, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en leren. Het centrum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een unieke kans om op een hands-on en interactieve manier met wetenschap om te gaan.
 12. Geology Hall12

  Geology Hall

  New Brunswick, NJ
  Geology Hall, gelegen op de Queens Campus van Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, is een historisch gebouw dat werd gebouwd tussen april 1871 en juni 1872. Het gebouw was oorspronkelijk ontworpen om verschillende wetenschappelijke klassen en het Rutgers Geology Museum te huisvesten. Dit maakt het een belangrijke locatie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van wetenschappelijk onderwijs en geologie.
 13. Walt Whitman House13

  Walt Whitman House

  Camden, NJ
  Het Walt Whitman House, gelegen in Camden, New Jersey, is een historisch gebouw dat diende als de laatste verblijfplaats van de gerenommeerde Amerikaanse dichter Walt Whitman. Dit huis heeft een aanzienlijke historische waarde omdat het de plek was waar Whitman zijn laatste jaren voor zijn dood doorbracht.
 14. The Newark Museum of Art14

  The Newark Museum of Art

  Newark, NJ
  Het Newark Museum of Art, gelegen in Newark, Essex County, New Jersey, is het grootste museum van de staat. Voorheen bekend als het Newark Museum, heeft het een naamsverandering ondergaan om beter zijn focus op kunst te weerspiegelen.
 15. Perth Amboy Ferry Slip15

  Perth Amboy Ferry Slip

  Perth Amboy, NJ
  De Perth Amboy Ferry Slip, gelegen aan de Arthur Kill in Perth Amboy, Middlesex County, New Jersey, Verenigde Staten, was ooit een essentiële veerboot voor boten in de haven van New York. Deze historische site biedt een blik op het verleden en toont het belang van waterwegen in het transportsysteem van de Verenigde Staten.
 16. WheatonArts16

  WheatonArts

  Millville, NJ
  Het Wheaton Arts and Cultural Center, gelegen in Millville, New Jersey, is een non-profit kunsteducatie organisatie. De primaire focus van het centrum ligt op het medium glas, wat bezoekers een unieke kans biedt om dit veelzijdige materiaal te verkennen en waarderen. De missie van het centrum is om kunstenaars en publiek te betrekken bij een evoluerende verkenning van creativiteit, waardoor het een ideale bestemming is voor kunstliefhebbers en nieuwsgierige toeristen.
 17. Indian King Tavern Museum17

  Indian King Tavern Museum

  Haddonfield, NJ
  De Indian King Tavern heeft een speciale plaats in de geschiedenis van New Jersey. In 1777 was het de locatie van een belangrijke vergadering van de wetgevende macht van New Jersey, waar het Grote Zegel van de staat werd aangenomen. Vanwege het historische belang werd het in 1903 aangewezen als de eerste Staats Historische Site. De originele structuur van de taverne is bewaard gebleven en blijft grotendeels intact, waardoor bezoekers de site kunnen ervaren zoals het was tijdens het koloniale tijdperk.
 18. The Sterling Hill Mining Museum18

  The Sterling Hill Mining Museum

  Ogdensburg, NJ
  Het Sterling Hill Mining Museum, voorheen bekend als de Sterling Hill Mine, bevindt zich in Ogdensburg, Sussex County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze voormalige zinkmijn heeft een rijke geschiedenis en is nu een museum dat het verleden van de mijnindustrie en de impact ervan op de regio tentoonstelt.
 19. Camden Shipyard & Maritime Museum19

  Camden Shipyard & Maritime Museum

  Camden, NJ
  Het Camden Shipyard & Maritime Museum bevindt zich in de wijk Waterfront South in Camden, New Jersey. Het ligt aan de overkant van de Delaware-rivier van Philadelphia, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen die een van beide steden bezoeken. Het museum biedt een uniek inzicht in de maritieme geschiedenis van de regio.
 20. Historic Speedwell20

  Historic Speedwell

  Morristown, NJ
  Historical Speedwell, voorheen bekend als Speedwell Ironworks, is open voor het publiek en heeft zeven gebouwen tentoongesteld. Het is een historische site beheerd door de Morris County Park Commission en werd in 1974 aangewezen als Nationaal Historisch Monument. Bezoekers kunnen de site verkennen en meer leren over de belangrijke rol in de geschiedenis.
 21. Morris Museum21

  Morris Museum

  Morris, NJ
  Het Morris Museum, dat sinds 1913 in bedrijf is, is een belangrijk cultureel monument in New Jersey. Het is het op een na grootste museum van de staat, met een indrukwekkende oppervlakte van 75.524 vierkante voet. Deze uitgestrekte ruimte stelt het museum in staat om een breed scala aan tentoonstellingen en collecties te huisvesten, waardoor bezoekers een uitgebreide en diverse culturele ervaring krijgen.
 22. Greenfield Hall History22

  Greenfield Hall History

  Haddonfield, NJ
  Greenfield Hall, gelegen in Haddonfield, Camden County, New Jersey, is een historisch gebouw dat dateert uit 1747. Het werd erkend voor zijn historische betekenis en toegevoegd aan het Nationaal Register van Historische Plaatsen op 5 juni 1974. Deze locatie biedt een unieke kans voor bezoekers om terug in de tijd te stappen en een stukje Amerikaanse geschiedenis te ervaren.
 23. Batsto Village23

  Batsto Village

  Hammonton, NJ
  Batsto Village (of kortweg Batsto ) is een historische gemeenschap zonder woonplaats gelegen aan CR 542 in Washington Township in Burlington County , New Jersey , Verenigde Staten . Het is gelegen in Wharton State Forest in de zuid centrale Pine Barrens , en een deel van de Pinelands National Reserv
 24. Millville Army Air Field Museum24

  Millville Army Air Field Museum

  Millville, NJ
  De Millville Executive Airport heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis omdat het de bijnaam "America's First Defense Airport" kreeg. Deze titel werd verdiend vanwege de bijna 1.500 piloten die tijdens de Tweede Wereldoorlog op de luchthaven trainden in schietoefeningen met het Republic P-47 "Thunderbolt" vliegtuig.
 25. Princeton University Art Museum25

  Princeton University Art Museum

  Princeton, NJ
  Het Princeton University Art Museum is een kunstgalerie die zich bevindt op het terrein van de Princeton University in New Jersey. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers die de universiteit of de omgeving rondreizen. Het museum is een belangrijke culturele instelling die een breed scala aan kunsttentoonstellingen biedt voor publieke bezichtiging.
 26. Cape May County Park & Zoo26

  Cape May County Park & Zoo

  Cape May Court House, NJ
  Het Cape May County Park & Zoo biedt bezoekers een unieke kans om een diverse verzameling dieren te verkennen. Met gratis toegang gedurende het hele jaar, kunnen gasten meer dan 550 dieren van 250 verschillende soorten tegenkomen, allemaal gehuisvest binnen 85 hectare zorgvuldig ontworpen tentoonstellingen. Dit maakt het een ideale bestemming voor gezinnen, dierenliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in wilde dieren.
 27. Pomona Hall - Camden County Historical Society27

  Pomona Hall - Camden County Historical Society

  Camden, NJ
  Pomona Hall is een koloniaal herenhuis gelegen op 1900 Park Boulevard en Euclid Avenue, in Camden, Camden County, New Jersey, Verenigde Staten. Het wordt momenteel geëxploiteerd als een museum door de Camden County Historical Society. Deze historische site biedt bezoekers een kijkje in het koloniale tijdperk, met een showcase van de architectuur en levensstijl van die periode.
 28. Ford Mansion28

  Ford Mansion

  Morristown, NJ
  Het Morristown National Historical Park, gelegen in Morristown, New Jersey, is een belangrijke locatie die een cruciale rol speelde tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Het park bestaat uit vier belangrijke locaties: Jockey Hollow, Ford Mansion, Fort Nonsense en het Washington's Headquarters Museum. Elk van deze locaties heeft een unieke historische betekenis en biedt een blik op de gebeurtenissen van de Onafhankelijkheidsoorlog.
 29. Museum of Russian Art29

  Museum of Russian Art

  Jersey City, NJ
  Het Museum of Russian Art (MoRA) bevindt zich in Jersey City, New Jersey en is gewijd aan het tentoonstellen van Russische kunst, met een bijzondere focus op Sovjet Nonconformistische Kunst. Deze unieke collectie biedt inzicht in de artistieke bewegingen die ontstonden in de Sovjet-Unie buiten de door de staat gesanctioneerde kunstscene. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan werken verwachten die de diverse en complexe geschiedenis van de Russische kunst weerspiegelen.
 30. The New Jersey Historical Society30

  The New Jersey Historical Society

  Newark, NJ
  De New Jersey Historical Society is een historisch genootschap en museum gevestigd in Newark , Essex County , New Jersey , Verenigde Staten. De Historical Society is gehuisvest in het voormalige hoofdkwartier van de Essex Club. Het heeft twee verdiepingen met tentoonstellingsruimte, een cadeauwinkel
 31. Proprietary House31

  Proprietary House

  Perth Amboy, NJ
  Het Proprietary House in Perth Amboy, New Jersey, heeft een unieke plaats in de Amerikaanse geschiedenis als het enige gouverneurshuis van de oorspronkelijke dertien koloniën dat nog overeind staat. Dit maakt het een belangrijke locatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in de vroege geschiedenis van de Verenigde Staten. Het huis werd gebouwd tussen 1762 en 1764, en de eerste bewoner was opperrechter Frederick Smyth.
 32. Noyes Museum of Art32

  Noyes Museum of Art

  Galloway Township, NJ
  Een van de verborgen schatten - deze galerie maakt tijdelijke tentoonstellingen met een groot bereik van toegepaste kunst tot fotografie.
 33. Montclair Art Museum33

  Montclair Art Museum

  Montclair, NJ
  Het Montclair Art Museum (MAM), gelegen in Montclair, New Jersey, ligt ongeveer 12 mijl ten westen van New York City. Het heeft de onderscheiding van het eerste museum in New Jersey dat open was voor het publiek toen het in 1914 werd ingehuldigd. Bovendien was het het eerste museum in de staat dat uitsluitend aan kunst was gewijd.
 34. Yogi Berra Museum and Learning Center34

  Yogi Berra Museum and Learning Center

  Montclair, NJ
  Het Yogi Berra Museum en Leercentrum is een eerbetoon aan de carrière van Yogi Berra, een gerenommeerde honkbalspeler die speelde voor de New York Yankees en de New York Mets. Het museum bevindt zich op de campus van Montclair State University in Little Falls, New Jersey. Het werd officieel geopend voor het publiek op 4 december 1998 en herbergt een verzameling artefacten uit de illustere carrière van Berra.
 35. Bergen County Zoological Park35

  Bergen County Zoological Park

  Paramus, NJ
  Het Bergen County Zoological Park, gelegen in Van Saun County Park, is het hele jaar door geopend. Er wordt echter entreegeld geheven van mei tot oktober. De dierentuin is een belangrijke attractie in het park en herbergt een diverse reeks diersoorten.
 36. Northlandz36

  Northlandz

  Flemington, NJ
  Liefhebbers van modelspoorwegen kunnen dit museum met 's werelds grootste modelspoorbaan interessant vinden.
 37. Hereford Inlet Light37

  Hereford Inlet Light

  North Wildwood, NJ
  De Hereford Inlet Light is een kustvuurtoren gelegen in North Wildwood, aan de zuidwestelijke oever van Hereford Inlet, in Cape May County, New Jersey. Deze historische vuurtoren maakt sinds 20 september 1977 deel uit van het National Register of Historic Places. Het werd oorspronkelijk gebruikt door walvisvaarders in de 17e eeuw en is sindsdien een belangrijk herkenningspunt in de regio.
 38. Historic Cold Spring Village38

  Historic Cold Spring Village

  Lower, NJ
  Historic Cold Spring Village is een uniek levend geschiedenismuseum gelegen in de Cold Spring-sectie van Lower Township in Cape May County, New Jersey. Als een non-profitorganisatie streeft het ernaar om het historische erfgoed van de regio te behouden en te presenteren. Bezoekers kunnen een stap terug in de tijd ervaren en meer leren over het verleden van het gebied door de verschillende tentoonstellingen en structuren binnen het dorp.
 39. The Wetlands Institute39

  The Wetlands Institute

  Middle, NJ
  Het Wetlands Institute, gelegen in Stone Harbor, New Jersey, beslaat een uitgestrekt gebied van 6.000 acres (24 km²) beschermde wetlands. Deze enorme uitgestrektheid van de natuur biedt bezoekers een unieke kans om het diverse ecosysteem van wetlands te verkennen en te leren kennen.
 40. The Hermitage40

  The Hermitage

  Ho-Ho-Kus, NJ
  The Hermitage is een belangrijke historische locatie gelegen in Ho-Ho-Kus, Bergen County, New Jersey. Dit veertien-kamer gotische heropleving huis museum werd gebouwd in 1847-48, ontworpen door William H. Ranlett voor Elijah Rosencrantz, Jr. De architectuur van het huis is een getuigenis van de gotische heropleving stijl, waardoor het een fascinerende bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in historische architectuur.
 41. Infoage Science Center41

  Infoage Science Center

  Wall Township, NJ
  Het voormalige Camp Evans is nu de thuisbasis van het Information Age Learning Center (InfoAge), een organisatie die zich inzet om de wetenschap en geschiedenis van de site te promoten. InfoAge bezet de resterende dertig gebouwen op 27 hectare en herbergt een museum en tentoonstellingen die inzicht geven in het verleden van de site. Dit maakt het een interessante bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, wetenschap en technologie.
 42. Hunterdon Art Museum42

  Hunterdon Art Museum

  Clinton, NJ
  Het Hunterdon Art Museum is gevestigd in een historische stenen molen op 7 Lower Center Street in Clinton, New Jersey. Deze locatie voegt een unieke charme toe aan het museum, waardoor het niet alleen een plek is om kunst te bekijken, maar ook een stukje geschiedenis. De stenen molen werd in 1982 toegevoegd aan het Nationaal Register van Historische Plaatsen, wat de historische betekenis ervan verder benadrukt.
 43. Batsto Village43

  Batsto Village

  Batsto Village, NJ
 44. Macculloch Hall Historical Museum44

  Macculloch Hall Historical Museum

  Morristown, NJ
 45. Acorn Hall45

  Acorn Hall

  Morristown, NJ
  Acorn Hall, gelegen op 68 Morris Avenue in Morristown, Morris County, New Jersey, is een Victoriaans Italiaans herenhuis gebouwd in 1853. Dit historische gebouw is een belangrijk voorbeeld van architectuur uit die periode en biedt een blik op het verleden met zijn bewaarde structuur en ontwerp.
 46. Schuyler-hamilton House Museum46

  Schuyler-hamilton House Museum

  Morristown, NJ
  Het Schuyler Hamilton House, ook bekend als het Dr. Jabez Campfield House, is een historisch twee verdiepingen tellend koloniaal Georgiaans huis en museum. Het is een met hout versterkte structuur gelegen op 5 Olyphant Place in Morristown, New Jersey. Deze historische plek biedt een blik in het verleden en toont de architecturale stijl van het koloniale Georgische tijdperk.
 47. The Aviation Hall of Fame and Museum of NJ47

  The Aviation Hall of Fame and Museum of NJ

  Teterboro, NJ
  De Aviation Hall of Fame en het Museum van New Jersey is een unieke attractie gelegen in Bergen County, New Jersey. Het is gunstig gelegen naast Teterboro Airport, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor bezoekers. Het museum biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de luchtvaart, waardoor het een waardevolle bestemming is voor iedereen die geïnteresseerd is in dit veld.
 48. New Jersey State Museum48

  New Jersey State Museum

  Trenton, NJ
  Het New Jersey State Museum bevindt zich op 195-205 West State Street in Trenton, New Jersey. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en dient als een centraal punt voor bezoekers die de rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke wonderen die het museum te bieden heeft, willen verkennen.
 49. William Trent House Museum49

  William Trent House Museum

  Trenton, NJ
  Het William Trent House, gelegen op 15 Market Street in Trenton, Mercer County, New Jersey, is een historisch gebouw dat dateert uit 1719. Het werd gebouwd voor William Trent, de stichter van de gelijknamige stad, en heeft de onderscheiding het oudste gebouw in Trenton te zijn.
 50. Trenton City Museum at Ellarslie50

  Trenton City Museum at Ellarslie

  Trenton, NJ
  Het Mansion House, ook wel bekend als Ellarslie en McCall House, is een historische residentie gelegen in Trenton, Mercer County, New Jersey. Dit monument is niet alleen een stukje geschiedenis, maar ook een symbool van architectonische betekenis in de Verenigde Staten.
 51. The Frelinghuysen Arboretum51

  The Frelinghuysen Arboretum

  Morris, NJ
 52. Fosterfields Living Historical Farm52

  Fosterfields Living Historical Farm

  Morris, NJ
  Deze boerderij is in bedrijf sinds de jaren 1760 en heeft zijn historische karakter tot op de dag van vandaag behouden. Breng een bezoek om de traditionele manier van leven te zien.
 53. Kearny Cottage Museum53

  Kearny Cottage Museum

  Perth Amboy, NJ
  Het Kearny Cottage is open voor het publiek als een historisch huis museum. Het wordt beheerd door de Kearny Cottage Historical Society, een organisatie die zich inzet voor het behoud en het delen van de geschiedenis van het huis en het gebied. Bezoekers kunnen het huis verkennen en meer leren over de geschiedenis door middel van verschillende tentoonstellingen en displays.
 54. Long Beach Island Historical Museum54

  Long Beach Island Historical Museum

  Beach Haven, NJ
  Het Long Beach Historical Museum is een belangrijk onderdeel van de lokale geschiedenis, gelegen aan 226 West Penn Street in Nassau County, New York. Dit historische huis, gebouwd in 1909, biedt een kijkje in de architectuurstijl en leefomstandigheden van de vroege 20e eeuw. De locatie en historische betekenis maken het een interessante bestemming voor toeristen.
 55. Museum of Early Trades and Crafts55

  Museum of Early Trades and Crafts

  Madison, NJ
  Het Museum of Early Trades & Crafts bevindt zich in Madison, Morris County, New Jersey. Deze non-profit onderwijsinstelling is gewijd aan het behoud en de tentoonstelling van de gereedschappen en artefacten die voor 1860 in New Jersey werden gebruikt. Het biedt een unieke kans om meer te leren over de vroege ambachten en beroepen die de regio hebben gevormd.
 56. Historic Longstreet Farm56

  Historic Longstreet Farm

  Holmdel, NJ
  Holmdel Park biedt een breed scala aan recreatieve activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van vissen (met vergunning), picknickplaatsen voor individuen en groepen, tennisbanen, speeltuinen en 10 mijl aan wandelpaden. In de winter, wanneer de omstandigheden veilig zijn, is ook schaatsen en sleeën toegestaan.
 57. Holmes Hendrickson House57

  Holmes Hendrickson House

  Holmdel, NJ
  Het Holmes-Hendrickson House bevindt zich in de Holmdel Township, binnen Monmouth County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een blik op de historische architectuur van de regio.
 58. Morven Museum & Garden58

  Morven Museum & Garden

  Princeton, NJ
  Morven Museum & Garden is een historische locatie gelegen aan 55 Stockton Street in Princeton, Mercer County, New Jersey. Dit 18e-eeuwse huis is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de Verenigde Staten en biedt een unieke blik op het verleden. Bezoekers kunnen het huis en de tuinen verkennen, en zich onderdompelen in de rijke geschiedenis en cultuur van die periode.
 59. Van Riper-Hopper House Museum59

  Van Riper-Hopper House Museum

  Wayne, NJ
 60. Meadowlands Environment Center60

  Meadowlands Environment Center

  Lyndhurst, NJ
 61. Tuckerton Seaport61

  Tuckerton Seaport

  Tuckerton, NJ
  De Tuckerton Seaport is een uniek maritiem dorp en museum gelegen in de gemeente Tuckerton, aan de Jersey Shore, binnen Ocean County, New Jersey. Deze werkende zeehaven biedt bezoekers een kijkje in de maritieme geschiedenis en cultuur van de regio.
 62. Northlandz62

  Northlandz

  Raritan, NJ
 63. Butler Museum63

  Butler Museum

  Butler, NJ
  Het Butler Museum is gehuisvest in een stationsdepot dat in 1888 is gebouwd en is voorzien van Stick-Eastlake architectuur. Als een lokale non-profit historische entiteit is het museum gewijd aan het behoud en de presentatie van de rijke geschiedenis van het gebied.
 64. Lake Hopatcong Historical Museum64

  Lake Hopatcong Historical Museum

  Roxbury, NJ
 65. Trailside Nature and Science Center65

  Trailside Nature and Science Center

  Mountainside, NJ
  Watchung Reservaat is het grootste natuurreservaat in Union County, New Jersey, Verenigde Staten. Het beslaat een uitgestrekt gebied van 1.945 hectare, waardoor natuurliefhebbers een enorme ruimte hebben om te verkennen en te genieten. Het reservaat is de thuisbasis van een verscheidenheid aan flora en fauna, waardoor het een geweldige bestemming is voor mensen die geïnteresseerd zijn in wilde dieren en natuur.
 66. African Art Museum – Society of African Missions (SMA)66

  African Art Museum – Society of African Missions (SMA)

  Tenafly, NJ
  De Society of African Missions (SMA), ook bekend als Lyoner Seminar, is een maatschappij van apostolisch leven. Het bestaat uit gewijde priesters en lekenbroeders die hun leven hebben gewijd aan het dienen van de mensen in Afrika. De maatschappij werkt nauw samen met het Dicasterie voor Evangelisatie en mag niet worden verward met de Orde van Afrikaanse Missionarissen, in de volksmond bekend als de 'Witte Vaders'.
 67. Fosterfields Living Historical Farm67

  Fosterfields Living Historical Farm

  Morris Township, NJ
 68. Monmouth County Historical Association68

  Monmouth County Historical Association

  Freehold, NJ
  Het huidige Museum en Bibliotheek van de Monmouth County Historical Association, een bakstenen gebouw in Georgische stijl, werd gebouwd in 1931. Het gebouw werd ontworpen door architect J. Hallam Conover en bevindt zich in Freehold, de provinciehoofdstad van Monmouth County, New Jersey.
 69. Maywood Station Museum69

  Maywood Station Museum

  Maywood, NJ
  Het Maywood Station Museum is gevestigd in het historische station van de New York, Susquehanna en Western Railway, dat in 1872 werd gebouwd. Deze locatie bevindt zich in Maywood, New Jersey, Verenigde Staten. De setting van het museum in een historisch treinstation voegt een unieke charme en authenticiteit toe aan de bezoekerservaring.
 70. The Sarnoff Collection70

  The Sarnoff Collection

  Ewing, NJ
 71. Twin Lights Historical Society Lighthouse71

  Twin Lights Historical Society Lighthouse

  Highlands, NJ
  De Navesink Twin Lights is een historische locatie gelegen in Highlands, Monmouth County, New Jersey. Deze niet-operationele vuurtoren en museum bieden uitzicht op Sandy Hook Bay, de ingang van de haven van New York en de Atlantische Oceaan, en bieden bezoekers een uniek perspectief op deze belangrijke geografische kenmerken.
 72. Crane-Phillips House72

  Crane-Phillips House

  Cranford, NJ
  Momenteel fungeert het Crane-Phillips House als een museum onder het beheer van de Cranford Historical Society. Het museum biedt bezoekers een kijkje in de levensstijl van een bescheiden familie tijdens het Victoriaanse tijdperk. Dit biedt toeristen een unieke kans om de sociale en culturele aspecten van die periode te begrijpen.
 73. Toms River Seaport Society73

  Toms River Seaport Society

  Toms River, NJ
 74. The Hiram Blauvelt Art Museum74

  The Hiram Blauvelt Art Museum

  Oradell, NJ
  Het Hiram Blauvelt Art Museum is gevestigd in het historische Atwood-Blauvelt herenhuis, dat werd gebouwd in 1897. Dit herenhuis bevindt zich op Kinderkamack Road in Oradell, Bergen County, New Jersey. Het herenhuis is een belangrijk voorbeeld van shingle-stijl architectuur, die populair was in de Verenigde Staten in de late 19e eeuw.
 75. Allen House75

  Allen House

  Shrewsbury, NJ
  Het Allen House is een historische locatie gelegen in Shrewsbury, Monmouth County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke blik op het verleden, waardoor het een interessante bestemming is voor geschiedenisliefhebbers en toeristen.
 76. National Guard Militia Museum of New Jersey76

  National Guard Militia Museum of New Jersey

  Sea Girt, NJ
  Het National Guard Militia Museum van New Jersey is een belangrijke instelling die onder de New Jersey Department of Military and Veterans Affairs valt. Het heeft twee locaties, met het hoofdkantoor in Sea Girt en een tweede museum in Lawrenceville, New Jersey. Dit biedt bezoekers twee mogelijkheden om de rijke militaire geschiedenis van New Jersey te verkennen.
 77. Thomas Edison Center - Menlo Park Museum77

  Thomas Edison Center - Menlo Park Museum

  Metuchen, NJ
 78. Burlington County Prison Museum Association78

  Burlington County Prison Museum Association

  Mount Holly, NJ
  De Burlington County Prison, een historisch museum, is gelegen naast de Burlington County Jail in Mount Holly Township, Burlington County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om een belangrijk deel van de geschiedenis van het land te verkennen.
 79. Miller-Cory House Museum79

  Miller-Cory House Museum

  Westfield, NJ
  Het Miller-Cory House Museum bevindt zich in het hart van Westfield, Union County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om een stukje Amerikaanse geschiedenis te ontdekken.
 80. Paterson Museum80

  Paterson Museum

  Paterson, NJ
  Het Paterson Museum, opgericht in 1925, is gevestigd in Paterson, New Jersey, Verenigde Staten. Het museum is eigendom van en wordt beheerd door de stad Paterson en heeft als voornaamste missie het behouden en tentoonstellen van de industriële geschiedenis van Paterson. Het bevindt zich in het Oude Great Falls Historische District, wat een rijke historische context biedt voor bezoekers.
 81. Schuyler-Colfax House – Wayne Historic Sites81

  Schuyler-Colfax House – Wayne Historic Sites

  Wayne, NJ
  Het Schuyler-Colfax House bevindt zich op 2343 Paterson Hamburg Turnpike in Wayne, Passaic County, New Jersey, Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om een belangrijke historische site te verkennen.
 82. Nutley Historical Society and Museum82

  Nutley Historical Society and Museum

  Nutley, NJ
  Het Nutley Museum, voorheen bekend als de Church Street School, werd officieel erkend voor zijn historische betekenis toen het in 1995 werd opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen. Deze vermelding benadrukt het belang van het museum bij het behoud van de lokale geschiedenis.
 83. 83

  Jenkinson's Aquarium

  Point Pleasant Beach, NJ
  Een typisch aquarium waar veel te zien en te doen is. U kunt zelfs deelnemen aan het voederen of een dier adopteren.
 84. 84

  Voorhees Hall

  New Brunswick, NJ
 85. 85

  Seaport Aquarium

  Wildwood, NJ
 86. 86

  Doo Wop Experience

  Wildwood, NJ
  Schitterend museum dat de unieke sfeer van de jaren 1950 en 1960 bewaart. Klein, een beetje vervallen, maar toch een interessante plek.
 87. 87

  Silverball Museum

  Asbury Park, NJ
  De naam zegt het al - groot flippermuseum waar alle historische machines in speelbare staat zijn.
 88. 88

  Cohanzick Zoo

  Bridgeton, NJ
  Cohanzick Zoo, gelegen in Bridgeton, New Jersey, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1934. Het heeft de onderscheiding van de eerste dierentuin in New Jersey. Deze historische betekenis draagt bij aan de charme van de dierentuin en maakt het een opmerkelijke bestemming voor toeristen.
 89. 89

  Animal Haven

  Iselin, NJ
 90. 90

  Stedman Gallery

  Camden, NJ
 91. 91

  Radio Technology Museum

  Wall Township, NJ
 92. 92

  Military Technology Museum of New Jersey

  Wall Township, NJ
 93. 93

  New Jersey Shipwreck Museum

  Wall Township, NJ
 94. 94

  Washington Headquarters Museum

  Morristown, NJ
 95. 95

  Liberty State Park Interpretive Center

  Jersey City, NJ
 96. 96

  American Hungarian Foundation

  New Brunswick, NJ
  Interessant museum dat het leven en de cultuur van de Hongaarse immigranten bewaart en toont - een interessante culturele omweg.
 97. 97

  Wildwood Historical Society

  Wildwood, NJ
 98. 98

  Cranbury Museum

  Cranbury, NJ
 99. 99

  New Jersey Maritime Museum

  Beach Haven, NJ
  Niet je typische marinemuseum. Hun creatieve presentatie van alles wat met de zee te maken heeft, is een bezoek meer dan waard.
 100. 100

  Stephen Crane House

  Asbury Park, NJ
  Huis waar de beroemde schrijver Stephen Crane het grootste deel van zijn leven doorbracht. Kalm en vredig cultureel trefpunt en museum.

Alle musea in New Jersey