De beste musea in Sioux City in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Sioux City, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sioux City, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sioux City.

Op zoek naar de beste musea in Sioux City? Dit zijn de beste:

 1. Sergeant Floyd River Museum and Welcome Center1

  Sergeant Floyd River Museum and Welcome Center

  Sioux City, IA
  Het Sergeant Floyd River Museum & Welcome Center is een historisch museumboot gelegen op 1000 Larsen Park Road in Sioux City, Iowa. Dit unieke museum biedt een blik in het verleden, met een showcase van de geschiedenis en het belang van de Missouri River en het United States Army Corps of Engineers. De boot zelf is een stuk geschiedenis, gebouwd in 1932 als een nutsvoertuig en sleepboot voor het Army Corps of Engineers.
 2. Sioux City Public Museum2

  Sioux City Public Museum

  Sioux City, IA
  Het Sioux City Public Museum biedt een uitgebreid inzicht in de geschiedenis en cultuur van Sioux City, Iowa. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan tentoonstellingen verkennen, waaronder een video over de geschiedenis van de stad, artefacten van de Native American, pioniersartefacten, historische transportvoertuigen, landbouw, industrie, geologie en fossielen. Deze brede reeks tentoonstellingen biedt een rijk begrip van het verleden van de stad en haar culturele erfgoed.
 3. 3

  Sioux City Art Center

  Sioux City, IA
  De permanente collectie van het Sioux City Art Center, die in 1938 begon als onderdeel van de WPA-subsidie, richt zich voornamelijk op kunstenaars uit Iowa en het grotere Midwesten. De collectie omvat ook een kleinere selectie van werken van nationale en internationale kunstenaars, waardoor bezoekers een diverse reeks kunst kunnen verkennen.
 4. 4

  Launchpad Children's Museum

  Sioux City, IA
 5. 5

  Mid America Air Museum

  Sioux City, IA

Alle musea in Sioux City