De beste musea in Iowa in december 2023

Dit zijn de top 100 beste musea in Iowa, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Iowa, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Iowa.

Op zoek naar de beste musea in Iowa? Dit zijn de beste:

 1. Iowa State Capitol1

  Iowa State Capitol

  Des Moines, IA
  Het Iowa State Capitol, een belangrijk historisch monument, werd gebouwd tussen de jaren 1871 en 1886. Het architectonische ontwerp was het idee van John Crombie Cochrane en Alfred H. Piquenard. Deze informatie geeft een blik op de historische en architectonische betekenis van het gebouw.
 2. Figge Art Museum2

  Figge Art Museum

  Davenport, IA
  Het Figge Art Museum, gelegen in Davenport, Iowa, Verenigde Staten, is een gerenommeerd kunstmuseum dat op 6 augustus 2005 zijn deuren opende voor het publiek. Het verving het Davenport Museum of Art, dat in 1925 werd opgericht als het eerste museum in Davenport. Het museum is vernoemd naar de V.O. en Elizabeth Kahl Figge Foundation, die $13,25 miljoen bijdroeg aan de totale kosten van $46,9 miljoen.
 3. Salisbury House & Gardens3

  Salisbury House & Gardens

  Des Moines, IA
  Het ontwerp van Salisbury House is geïnspireerd op het King's House in Salisbury, Engeland. Het landhuis beslaat meer dan 2.000 vierkante meter en bevat 42 kamers. Deze uitgestrekte ruimte biedt bezoekers de kans om de grandeur van het huis te verkennen en te waarderen.
 4. Des Moines Art Center4

  Des Moines Art Center

  Des Moines, IA
  Het Des Moines Art Center, opgericht in 1948, is een kunstmuseum gelegen in Des Moines, Iowa. Het beschikt over een uitgebreide collectie van verschillende kunstvormen, waaronder schilderijen, sculpturen, moderne kunst en gemengde media. Deze diverse collectie biedt bezoekers een uitgebreid overzicht van verschillende kunststijlen en -periodes.
 5. 5

  Terrace Hill

  Des Moines, IA
  Terrace Hill, ook bekend als Hubbell Mansion, Benjamin F. Allen House of het Iowa Governor's Mansion, is de officiële residentie van de gouverneur van Iowa. Dit historische gebouw bevindt zich op 2300 Grand Avenue in Des Moines en is een uitstekend voorbeeld van Second Empire-architectuur. Het herenhuis meet 18.000 vierkante voet en ligt op een heuvel met uitzicht op het centrum van Des Moines. Het beschikt over een 90-voet toren die een indrukwekkend uitzicht op de stad biedt. Het unieke ontwerp van het gebouw omvat een steil hellend mansardedak, open veranda's, lange en smalle ramen en beugelgoten. Het huis werd in 2003 aangewezen als nationaal historisch monument.
 6. George M. Verity Riverboat Museum6

  George M. Verity Riverboat Museum

  Keokuk, IA
  George M. Verity is een historische sleepboot die nu als museumschip in Keokuk, Iowa wordt tentoongesteld. Gebouwd in 1927 als SS Thorpe, is zij van nationaal belang omdat zij een van de slechts drie overgebleven door stoom aangedreven sleepboten in de Verenigde Staten is. Zij werd in 1989 uitgeroe
 7. George M. Verity Riverboat Museum7

  George M. Verity Riverboat Museum

  Keokuk, IA
  De George M. Verity is een historische duwboot die nu wordt tentoongesteld als museumschip in Keokuk, Iowa. Dit unieke vaartuig biedt bezoekers een blik in het verleden en toont de geschiedenis en het belang van de rivier navigatie in de Verenigde Staten. De boot zelf is een getuigenis van de techniek en het ontwerp van die tijd, met zijn door stoom aangedreven scheprad en stalen romp.
 8. Pappajohn Sculpture Park8

  Pappajohn Sculpture Park

  Des Moines, IA
  Het John en Mary Pappajohn Sculpture Park, gelegen in het Western Gateway Park in Des Moines, Iowa, beslaat 1,8 hectare. Het park, dat in 2009 werd geopend, had aanvankelijk 24 sculpturen, maar heeft sindsdien nog vier sculpturen aan zijn collectie toegevoegd.
 9. National Farm Toy Museum9

  National Farm Toy Museum

  Dyersville, IA
  Het National Farm Toy Museum, gelegen in Dyersville, Iowa, is een unieke instelling gewijd aan de conservering en tentoonstelling van schaalmodellen, replica's en speelgoed dat is gebaseerd op landbouwapparatuur. Opgericht door de makers van het Ertl-bedrijf, Dave Bell en Claire Scheibe, biedt het museum een fascinerend inzicht in de wereld van boerderijspeelgoed en hun geschiedenis.
 10. National Mississippi River Museum & Aquarium10

  National Mississippi River Museum & Aquarium

  Dubuque, IA
  Het National Mississippi River Museum & Aquarium is een maritiem museum gelegen in Dubuque, Iowa. Het wordt beheerd door de Dubuque County Historical Society. Het museum is een belangrijke culturele en educatieve instelling die inzicht biedt in de maritieme geschiedenis en ecologie van de Mississippi-rivier en andere Amerikaanse rivieren.
 11. Sergeant Floyd River Museum and Welcome Center11

  Sergeant Floyd River Museum and Welcome Center

  Sioux City, IA
  Het Sergeant Floyd River Museum & Welcome Center is een historisch museumboot gelegen op 1000 Larsen Park Road in Sioux City, Iowa. Dit unieke museum biedt een blik in het verleden, met een showcase van de geschiedenis en het belang van de Missouri River en het United States Army Corps of Engineers. De boot zelf is een stuk geschiedenis, gebouwd in 1932 als een nutsvoertuig en sleepboot voor het Army Corps of Engineers.
 12. Dubuque Arboretum and Botanical Gardens12

  Dubuque Arboretum and Botanical Gardens

  Dubuque, IA
  Het Dubuque Arboretum en Botanische Tuinen, ook bekend als Dubuque Arboretum & Botanische Tuinen in Marshall Park, is een belangrijke groene ruimte in Dubuque, Iowa. Met een oppervlakte van 21 hectare biedt dit arboretum en botanische tuin een diverse reeks plantenleven en natuurlijke schoonheid voor bezoekers om te verkennen.
 13. Putnam Museum13

  Putnam Museum

  Davenport, IA
  Het Putnam Museum en Science Center, gelegen in Davenport, Iowa, is een museum voor geschiedenis en natuurwetenschappen. Het stond vroeger bekend als de Davenport Academy of Natural Sciences. Het museum is een belangrijke culturele en educatieve instelling in de regio, met een breed scala aan tentoonstellingen en programma's die aansluiten bij verschillende interesses.
 14. Blank Park Zoo14

  Blank Park Zoo

  Des Moines, IA
  Blank Park Zoo, gelegen aan de zuidkant van Des Moines, Iowa, nabij het historische Fort Des Moines, beslaat 49 hectare. Deze dierentuin is lid van de Association of Zoos and Aquariums (AZA) en is de enige geaccrediteerde dierentuin in Iowa. De missie van de dierentuin is om waardering voor de natuurlijke wereld te inspireren door middel van behoud, onderwijs, onderzoek en recreatie.
 15. The Catholic Historical Center At St. Boniface15

  The Catholic Historical Center At St. Boniface

  Clinton, IA
  De Sint-Bonifatiuskerk, oorspronkelijk opgericht in de stad Lyons, wat nu de noordkant van Clinton, Iowa is, is omgevormd tot een museum. Bekend als Het Katholiek Historisch Centrum bij Sint-Bonifatius, biedt het museum een diepgaande blik op de geschiedenis van de lokale katholieke gemeenschap in het gebied van Clinton.
 16. State Historical Museum of Iowa16

  State Historical Museum of Iowa

  Des Moines, IA
  De State Historical Society of Iowa onderhoudt een museum, bibliotheek, archieven en een onderzoekscentrum in Des Moines, evenals een onderzoeksbibliotheek in Iowa City. Deze faciliteiten bevatten een schat aan informatie en artefacten die inzicht geven in de geschiedenis van Iowa. Daarnaast beheert de SHSI verschillende historische locaties in de hele staat, waardoor bezoekers de kans krijgen om de geschiedenis van Iowa van dichtbij te ervaren.
 17. Cedar Rapids Museum of Art17

  Cedar Rapids Museum of Art

  Cedar Rapids, IA
  Het Cedar Rapids Museum of Art, gelegen in het hart van het centrum van Cedar Rapids, Iowa, is een particulier instituut dat in 1905 werd opgericht. Dit museum is een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van de stad en biedt bezoekers de kans om een breed scala aan kunstcollecties en tentoonstellingen te verkennen.
 18. African American Museum Of Iowa18

  African American Museum Of Iowa

  Cedar Rapids, IA
  Het African American Museum of Iowa (AAMI) is een belangrijke culturele instelling gelegen nabij het centrum van Cedar Rapids, Iowa. Sinds de oprichting in 1993 is het museum gewijd aan het behoud, de bekendmaking en de educatie van het publiek over het Afrikaans-Amerikaanse erfgoed en de cultuur van Iowa. Het is een toonaangevende educatieve bron over de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis in de staat.
 19. National Czech & Slovak Museum and Library19

  National Czech & Slovak Museum and Library

  Cedar Rapids, IA
  Het National Czech & Slovak Museum & Library (NCSML) is een belangrijke culturele instelling gelegen in Cedar Rapids, Iowa. Het werd opgericht in 1974 met als doel de Tsjechische en Slowaakse geschiedenis en cultuur te bewaren en te promoten. Het museum en de bibliotheek verhuisden in 1983 naar hun huidige locatie, waardoor er een speciale ruimte kwam voor hun uitgebreide collectie artefacten en documenten.
 20. Seminole Valley Farm Museum20

  Seminole Valley Farm Museum

  Cedar Rapids, IA
 21. Brucemore21

  Brucemore

  Cedar Rapids, IA
  Brucemore is een uitgestrekt landgoed van 26 hectare in het hart van Cedar Rapids, Iowa. Het landgoed is de thuisbasis van een Queen Anne-stijl herenhuis, formele tuinen, een kindertuin, nachttuin, vijver, boomgaard en bos. Deze diverse reeks kenmerken biedt bezoekers een unieke kans om een verscheidenheid aan landschappen en architectuurstijlen op één locatie te verkennen.
 22. Dubuque Museum of Art22

  Dubuque Museum of Art

  Dubuque, IA
 23. Mathias Ham House23

  Mathias Ham House

  Dubuque, IA
  Het Mathias Ham House, gelegen in Dubuque, Iowa, is een belangrijk 19e-eeuws huis dat is erkend op het National Register of Historic Places. Deze historische site biedt een blik in het verleden, met een showcase van de architecturale stijl en leefomstandigheden van het tijdperk. Het werd gebouwd voor Mathias Ham, een lokale zakenman en loodmijnwerker, en is sindsdien gerestaureerd en omgevormd tot een museum.
 24. Sioux City Public Museum24

  Sioux City Public Museum

  Sioux City, IA
  Het Sioux City Public Museum biedt een uitgebreid inzicht in de geschiedenis en cultuur van Sioux City, Iowa. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan tentoonstellingen verkennen, waaronder een video over de geschiedenis van de stad, artefacten van de Native American, pioniersartefacten, historische transportvoertuigen, landbouw, industrie, geologie en fossielen. Deze brede reeks tentoonstellingen biedt een rijk begrip van het verleden van de stad en haar culturele erfgoed.
 25. German American Heritage Center & Museum25

  German American Heritage Center & Museum

  Davenport, IA
  Het German American Heritage Center, ook bekend als het Germania-Miller/Standard Hotel, is een cultureel centrum en museum gelegen in Davenport, Iowa, Verenigde Staten. Het centrum is gewijd aan het vastleggen en bewaren van de geschiedenis van Duits-Amerikanen in de Midwest-regio. Het biedt bezoekers een unieke kans om meer te leren over het rijke culturele erfgoed en de bijdragen van Duits-Amerikanen aan de regio.
 26. International Fire Museum26

  International Fire Museum

  Davenport, IA
  Het International Fire Museum is gevestigd in het historische Hose Station No. 4, gelegen in het charmante Village of East Davenport in Davenport, Iowa, Verenigde Staten. Deze locatie is niet alleen een museum, maar ook een stukje geschiedenis, als bijdragend eigendom van het Davenport Village Historic District dat sinds 1980 op de National Register of Historic Places staat.
 27. Scholte House Museum & Gardens27

  Scholte House Museum & Gardens

  Pella, IA
 28. Pella Historical Village Museum28

  Pella Historical Village Museum

  Pella, IA
 29. Ice House Museum29

  Ice House Museum

  Cedar Falls, IA
  Het Cedar Falls Ice House, gelegen in Cedar Falls, Iowa, is een historisch gebouw met een rijke geschiedenis. Gebouwd in 1921, is het erkend voor zijn historische betekenis en staat het sinds 1977 op de National Register of Historic Places. Deze erkenning benadrukt het belang van het gebouw in de lokale en nationale geschiedenis, waardoor het een belangrijke site is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in historische architectuur en de geschiedenis van Cedar Falls.
 30. Old Capitol Museum30

  Old Capitol Museum

  Iowa City, IA
  Het Iowa Old Capitol Building, ooit het belangrijkste overheidsgebouw van de staat Iowa, is nu een prominent herkenningspunt in het centrum van de campus van de University of Iowa. Gelegen in Iowa City, Iowa, heeft dit historische gebouw een belangrijke plaats in de geschiedenis van de staat en blijft het een aandachtspunt voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.
 31. Harker House31

  Harker House

  Storm Lake, IA
 32. Charles H Macnider Museum32

  Charles H Macnider Museum

  Mason City, IA
  Het Charles H. MacNider Art Museum, ook bekend als het MacNider Art Museum, is een belangrijke culturele instelling in Mason City, Iowa. Het museum werd voor het eerst bedacht in 1964 en opende officieel zijn deuren voor het publiek in 1966. Sindsdien is het een centrum voor kunstliefhebbers en toeristen geweest, en biedt het een uniek inzicht in de Amerikaanse kunst.
 33. Farm House Museum33

  Farm House Museum

  Ames, IA
  Het Farm House, ook bekend als het Knapp-Wilson House, heeft de eer het oudste gebouw te zijn op de campus van de Iowa State University in Ames, Iowa. Dit historische gebouw draagt een rijke geschiedenis en is een belangrijk onderdeel van het erfgoed van de universiteit. Het biedt een unieke blik op het verleden en is een fascinerende bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 34. Brunnier Art Museum34

  Brunnier Art Museum

  Ames, IA
  De Iowa State University (ISU) is een openbare universiteit gelegen in Ames, Iowa. Het is de belangrijkste instelling van het universitaire systeem van Iowa. Deze universiteit is een significant onderdeel van de identiteit van de stad en draagt bij aan de levendige academische en culturele sfeer.
 35. Vesterheim Norwegian-American Museum35

  Vesterheim Norwegian-American Museum

  Decorah, IA
  Het Vesterheim Norwegian-American Museum, gelegen in Decorah, Iowa, fungeert als het Nationaal Noors-Amerikaans Museum en Volkskunstschool. Het beschikt over een collectie van meer dan 33.000 artefacten, 12 historische gebouwen en een bibliotheek en archieven. Deze uitgebreide collectie biedt een uitgebreid inzicht in de Noors-Amerikaanse ervaring, waardoor het een waardevolle bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in culturele geschiedenis en volkskunst.
 36. Porter House Museum36

  Porter House Museum

  Decorah, IA
  Het Porter House Museum, gelegen in Decorah, Iowa, is een historisch huis en museum dat ooit de residentie was van Adelbert Field Porter en zijn vrouw, Grace Young Porter. Dit huis in Italiaanse stijl, gelegen op 401 W. Broadway, maakt deel uit van het Broadway-Phelps Park Historic District, dat ook op de Nationale Register van Historische Plaatsen staat. Het huis werd gebouwd in 1867 en heeft een rijke geschiedenis, aangezien het de thuisbasis was van verschillende generaties van de families Porter en Young.
 37. Samuel F. Miller House and Museum37

  Samuel F. Miller House and Museum

  Keokuk, IA
 38. Samuel F. Miller House and Museum38

  Samuel F. Miller House and Museum

  Keokuk, IA
  Het Justice Samuel Freeman Miller House, gelegen in Keokuk, Iowa, is een historisch gebouw dat momenteel wordt beheerd als het Miller House Museum door de Lee County Historical Society. Dit museum biedt bezoekers de kans om zich te verdiepen in het leven en de tijden van Samuel Freeman Miller, een prominent figuur in de Amerikaanse geschiedenis.
 39. Abbe Creek School Museum39

  Abbe Creek School Museum

  Mount Vernon, IA
  Het Abbe Creek School Museum is een historisch schoolgebouw met één kamer, gelegen op een mijl ten westen van Mt. Vernon, Iowa, op E48. Het heeft de onderscheiding van het oudste nog bestaande schoolgebouw met één kamer in Iowa. Deze unieke eigenschap draagt bij aan de historische betekenis van het museum en biedt bezoekers een kijkje in het onderwijsverleden van de regio.
 40. Grout Museum of History and Science40

  Grout Museum of History and Science

  Waterloo, IA
  Het Grout Museum District, gelegen in Waterloo, Iowa, is een verzameling musea vernoemd naar Henry W. Grout. Het district omvat het Grout Museum of History & Science, Bluedorn Science Imaginarium, Rensselaer Russell House Museum, Snowden House en het Sullivan Brothers Iowa Veterans Museum. Elk museum biedt een unieke verkenning van verschillende aspecten van geschiedenis en wetenschap.
 41. Rensselaer Russell House Museum41

  Rensselaer Russell House Museum

  Waterloo, IA
 42. Nathaniel Hamlin Park & Museums42

  Nathaniel Hamlin Park & Museums

  Audubon, IA
 43. Boone County Historical Society43

  Boone County Historical Society

  Boone, IA
  Het Boone History Center, voorheen bekend als de Champlin Memorial Masonic Temple, is een historisch gebouw in Boone, Iowa. Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk onderdeel van het lokale erfgoed. Het biedt een blik op het verleden en biedt de mogelijkheid om meer te leren over de geschiedenis van de regio.
 44. Kossuth County Historical Museum44

  Kossuth County Historical Museum

  Algona, IA
  Geschiedenis van Kossuth County bewaard in houten schoolgebouw uit 1867 en gebouwen van Fargo Express aan de prairie. Meer dan 10.000 artefacten tentoongesteld.
 45. Railswest Railroad Museum45

  Railswest Railroad Museum

  Council Bluffs, IA
  Het RailsWest Railroad Museum, gelegen op 16th Avenue en South Main Street, is een belangrijke historische locatie in Council Bluffs, Iowa. Het museum wordt beheerd door de Historical Society of Pottawattamie County en biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de spoorwegen in het gebied. Het is een ideale bestemming voor wie geïnteresseerd is in de ontwikkeling en impact van spoorvervoer in de regio.
 46. Restored BN Depot & WWII Museum46

  Restored BN Depot & WWII Museum

  Red Oak, IA
  Het Chicago, Burlington Northern en Quincy Depot, ook bekend als het Red Oak Burlington Northern Depot en WWII Memorial Museum, is een historisch treinstation gelegen in Red Oak, Iowa. Dit depot is niet alleen een museum, maar ook een stuk geschiedenis op zich, opgericht door de Burlington en Missouri River Railroad. Het biedt een unieke blik op het verleden en vormt een tastbare verbinding met de geschiedenis van de spoorwegen in de Verenigde Staten.
 47. Anamosa State Penitentiary Museum47

  Anamosa State Penitentiary Museum

  Anamosa, IA
  Het Anamosa State Penitentiary Museum bevindt zich net buiten de muren van de gevangenis in een stenen gebouw dat vroeger een schuur en een kaasmakerij voor de gevangenis was. Het museum toont tentoonstellingen die ingaan op de geschiedenis van de gevangenis, de rol van gevangenisbewakers en de bouw van de gebouwen, waardoor bezoekers een uitgebreid inzicht krijgen in het verleden van de gevangenis.
 48. Midwest Old Settlers & Threshers Association48

  Midwest Old Settlers & Threshers Association

  Mount Pleasant, IA
  De Midwest Old Threshers Reunion is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in het kleine stadje Mt. Pleasant, Iowa. Dit evenement duurt vijf dagen en eindigt in het Labor Day weekend. Het is een unieke kans om een stukje geschiedenis en cultuur van het Midwesten te ervaren.
 49. Living History Farms49

  Living History Farms

  Urbandale, IA
  Living History Farms, gelegen in Urbandale, Iowa, is een uitgestrekt openluchtmuseum van 500 hectare. Het belangrijkste doel is om bezoekers te informeren over de landbouwgeschiedenis van Iowa in de afgelopen 300 jaar. Het museum gebruikt de methodologie van levende geschiedenis om het leven van mensen op boerderijen in de jaren 1700, 1850 en 1900 te tonen, waarbij ze zich bezighouden met verschillende landbouwactiviteiten.
 50. American Gothic House Center50

  American Gothic House Center

  Eldon, IA
  Het Dibble House, ook bekend als het American Gothic House, is een beschermd woonhuis gelegen in Eldon, Wapello County, in de Amerikaanse staat Iowa. Dit historisch monument wordt erkend om zijn culturele betekenis en staat sinds 1974 op de Nationale Register van Historische Plaatsen.
 51. Wabash Depot Museum Complex51

  Wabash Depot Museum Complex

  Moravia, IA
  Het Wabash Depot Museum, voorheen bekend als het Wabash Combination Depot-Moravia, is een historisch treinstation gelegen in Moravia, Iowa. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis van spoorwegen in de regio en biedt bezoekers een blik in het verleden. Het is een van de twee overgebleven standaard-plan houten Wabash combinatie vracht- en passagiersdepots in Iowa, waardoor het een unieke bestemming is voor geschiedenis- en treinliefhebbers.
 52. Carter House Museum52

  Carter House Museum

  Elkader, IA
  Het Carter House, ook bekend als het W. C. Reimer House, is een museum gelegen in het pittoreske stadje Elkader, Iowa. Deze historische locatie biedt bezoekers een kijkje in het verleden, met een showcase van de architecturale stijl en levensstijl van de 19e eeuw.
 53. Conger House Museum53

  Conger House Museum

  Washington, IA
 54. National Sprint Car Hall of Fame and Museum54

  National Sprint Car Hall of Fame and Museum

  Knoxville, IA
  Het National Sprint Car Hall of Fame & Museum is een unieke instelling gewijd aan de wereld van sprint car racing. Het fungeert als een Hall of Fame en museum voor een breed scala aan personen die betrokken zijn bij de sport, waaronder coureurs, eigenaren, monteurs, bouwers, fabrikanten, promotors, sanctionerende functionarissen en mediamedewerkers. Dit maakt het een uitgebreide bestemming voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis en belangrijke figuren van sprint car racing.
 55. Buffalo Bill Museum55

  Buffalo Bill Museum

  Le Claire, IA
  Het Buffalo Bill Museum is een belangrijke culturele instelling gelegen in LeClaire, Iowa. De primaire focus van het museum ligt op het leven langs de Mississippi-rivier en de lokale geschiedenis van het gebied. Bezoekers kunnen een diep inzicht krijgen in het verleden van de regio en de relatie met de rivier, die een cruciale rol heeft gespeeld bij het vormgeven van de lokale cultuur en economie.
 56. Cedar Rapids Scottish Rite Temple56

  Cedar Rapids Scottish Rite Temple

  Cedar Rapids, IA
 57. Kellow House - Howard County Museum57

  Kellow House - Howard County Museum

  Cresco, IA
  Het Kellow House, gelegen in Cresco, Iowa, is een historisch gebouw dat dateert uit 1880. Het is gebouwd in de Second Empire-stijl, een populaire architectuurstijl tijdens de 19e eeuw. Het huis is een twee verdiepingen tellend, rood bakstenen gebouw dat drie veranda's en een mansardedak heeft. Het is een prachtig voorbeeld van de architecturale trends van die tijd en biedt een blik in het verleden.
 58. Brugjeld–Peterson Family Farmstead District58

  Brugjeld–Peterson Family Farmstead District

  Wallingford, IA
  Het Brugjeld-Peterson Family Farmstead District is een belangrijke historische locatie in het landelijke gebied van Emmet County, Iowa, dichtbij het stadje Wallingford. Dit district werd erkend voor zijn historische belang en werd in het jaar 2000 opgenomen in het National Register of Historic Places.
 59. 59

  Science Center of Iowa

  Des Moines, IA
  Het Science Center of Iowa, een wetenschapsmuseum, is gevestigd in Des Moines, Iowa. Het museum werd oorspronkelijk geopend in 1970 en verhuisde later naar zijn huidige locatie in 2005. Dit centrum is een hub voor wetenschappelijke verkenning en leren, met een verscheidenheid aan tentoonstellingen en interactieve ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden.
 60. 60

  StoryBook Hill Children's Zoo

  Dubuque, IA
 61. 61

  Sioux City Art Center

  Sioux City, IA
  De permanente collectie van het Sioux City Art Center, die in 1938 begon als onderdeel van de WPA-subsidie, richt zich voornamelijk op kunstenaars uit Iowa en het grotere Midwesten. De collectie omvat ook een kleinere selectie van werken van nationale en internationale kunstenaars, waardoor bezoekers een diverse reeks kunst kunnen verkennen.
 62. 62

  Stanley Museum of Art

  Iowa City, IA
 63. 63

  Ankeny Art Center

  Ankeny, IA
 64. 64

  Living Heritage Tree Museum

  Storm Lake, IA
  Het Living Heritage Tree Museum bevindt zich in de stad Storm Lake, Iowa, in de Verenigde Staten. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een unieke kans om een verzameling erfgoedbomen in een openluchtmuseum te verkennen.
 65. 65

  Amana Heritage Society Museum

  Amana, IA
 66. 66

  Iowa Raptor Project - UI WILD

  North Liberty, IA
 67. 67

  Ushers Ferry Historical Village

  Cedar Rapids, IA
 68. 68

  The History Center

  Cedar Rapids, IA
 69. 69

  Launchpad Children's Museum

  Sioux City, IA
 70. 70

  Mid America Air Museum

  Sioux City, IA
 71. 71

  Lewis & Clark Interpretive Center

  Sioux City, IA
 72. 72

  Jenison-meacham Memorial Art Center and Museum

  Belmond, IA
 73. 73

  Belmond Museum

  Belmond, IA
 74. 74

  Vermeer Corporation Global Pavilion Museum

  Pella, IA
 75. 75

  Pella Windows Museum

  Pella, IA
 76. 76

  Little Red Schoolhouse

  Cedar Falls, IA
 77. 77

  Cedar Falls Historical Society Museum

  Cedar Falls, IA
 78. 78

  Iowa Band Museum

  Cedar Falls, IA
 79. 79

  Blanden Memorial Art Museum

  Fort Dodge, IA
 80. 80

  The Sawmill Museum

  Clinton, IA
 81. 81

  Soaring Eagle Nature Center

  Clinton, IA
 82. 82

  Clinton County Historical Society Museum

  Clinton, IA
 83. 83

  Ankeny Area Historical Society

  Ankeny, IA
 84. 84

  Iowa Aviation Heritage Museum

  Ankeny, IA
 85. 85

  Lime Creek Nature Center

  Mason City, IA
 86. 86

  Johnston Iowa Historical Society

  Johnston, IA
 87. 87

  Iowa Gold Star Military Museum

  Johnston, IA
 88. 88

  Des Moines County Heritage Center Museum

  Burlington, IA
 89. 89

  Ames History Museum

  Ames, IA
 90. 90

  Airpower Museum

  Ottumwa, IA
  Het Airpower Museum, gelegen in de buurt van Blakesburg, Iowa op Antique Airfield, is een ruim luchtvaartmuseum dat een oppervlakte van 1.900 vierkante meter beslaat. Deze uitgestrekte ruimte biedt plaats aan een breed scala aan tentoonstellingen en displays, waardoor bezoekers een uitgebreid inzicht krijgen in de geschiedenis van de luchtvaart.
 91. 91

  Iowa Heartland History Connection

  Ottumwa, IA
 92. 92

  Victorian Museum On Main

  Emmetsburg, IA
 93. 93

  Palo Alto County Historical Museum

  Emmetsburg, IA
 94. 94

  Howard County Log Cabin Museum

  Cresco, IA
 95. 95

  Marquette Depot Museum & Information Center

  Marquette, IA
 96. 96

  Driftless Area Wetlands Centre

  Marquette, IA
 97. 97

  Grundy County Museum

  Morrison, IA
 98. 98

  Clinton Engines Museum

  Maquoketa, IA
 99. 99

  Jackson County Historical Society

  Maquoketa, IA
 100. 100

  Carroll County Historical Society and Museum

  Carroll, IA

Alle musea in Iowa