De beste musea in Sioux Falls in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Sioux Falls, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sioux Falls, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sioux Falls.

Op zoek naar de beste musea in Sioux Falls? Dit zijn de beste:

 1. Great Plains Zoo1

  Great Plains Zoo

  Sioux Falls, SD
  De Great Plains Zoo en Delbridge Museum of Natural History is een belangrijke attractie in Sioux Falls, South Dakota. De dierentuin beslaat 45 hectare en biedt een breed scala aan tentoonstellingen en diersoorten voor bezoekers om te verkennen. Het is een samenwerking tussen de stad Sioux Falls en de Zoological Society, waarbij de stad de infrastructuur, het land en alle activa die bij de dierentuin en het museum horen, bezit.
 2. Pettigrew Home & Museum2

  Pettigrew Home & Museum

  Sioux Falls, SD
 3. Washington Pavilion of Arts and Science3

  Washington Pavilion of Arts and Science

  Sioux Falls, SD
  Het Washington Pavilion of Arts and Science, dat zijn deuren opende in 1999, is een veelzijdige culturele instelling gelegen in Sioux Falls, South Dakota. Het herbergt een kunstgalerij, een concertzaal, een grootformaat theater en een wetenschapsmuseum, en biedt een divers scala aan ervaringen voor bezoekers. Of je nu geïnteresseerd bent in beeldende kunst, podiumkunsten of wetenschappelijke verkenning, het Paviljoen heeft iets om aan je interesses te voldoen.
 4. USS South Dakota Battleship Memorial4

  USS South Dakota Battleship Memorial

  Sioux Falls, SD
  Fatsoenlijk klein museum met propeller en een mooi gedenkteken voor diegenen die in WO II dienden. Het is een leuke ervaring, ook voor kinderen. Plus het is gratis.
 5. Old Courthouse Museum5

  Old Courthouse Museum

  Sioux Falls, SD
  Het oude gerechtsgebouw van Minnehaha County, gelegen op de kruising van Main Avenue en 6th Street in Sioux Falls, is een historisch gebouw dat ooit diende als het gerechtsgebouw van Minnehaha County in South Dakota. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad.

Alle musea in Sioux Falls