De beste musea in Sioux Falls in 2022

Dit zijn de top 5 beste musea in Sioux Falls, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2022. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Sioux Falls, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Sioux Falls.

Dit zijn de beste musea in Sioux Falls:

 1. Great Plains Zoo1

  Great Plains Zoo

  Sioux Falls, SD
  De Great Plains Zoo en het Delbridge Museum of Natural History is een 18 ha grote dierentuin en museum in Sioux Falls, South Dakota, Verenigde Staten. Het Delbridge Museum of Natural History toont 150 opgezette dieren, waaronder 38 "verdwijnende soorten". De Great Plains Zoo is eigendom van en wordt
 2. Pettigrew Home & Museum2

  Pettigrew Home & Museum

  Sioux Falls, SD
 3. Washington Pavilion of Arts and Science3

  Washington Pavilion of Arts and Science

  Sioux Falls, SD
  Het Washington Pavilion of Arts and Science opende zijn deuren in 1999 en huisvest een kunstgalerij, een concertzaal, een groot theater en een wetenschapsmuseum in Sioux Falls , South Dakota , Verenigde Staten .
 4. USS South Dakota Battleship Memorial4

  USS South Dakota Battleship Memorial

  Sioux Falls, SD
  Fatsoenlijk klein museum met propeller en een mooi gedenkteken voor diegenen die in WO II dienden. Het is een leuke ervaring, ook voor kinderen. Plus het is gratis.
 5. Old Courthouse Museum5

  Old Courthouse Museum

  Sioux Falls, SD
  Het Old Minnehaha County Courthouse , gelegen aan Main Avenue en 6th Street in Sioux Falls , is het voormalige gerechtsgebouw van Minnehaha County , South Dakota . Het gerechtsgebouw, dat van 1890 tot 1962 de zetel van het provinciebestuur was, is een van de oudste gebouwen in Sioux Falls. Het gebou

Alle musea in Sioux Falls