Alle natuur- & natuurhistorische musea en attracties om te bezoeken in Sydney

Sydney (Nieuw-Zuid-Wales) heeft een aantal interessante plekken om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie. Hieronder zetten we alle 12 wetenschapsmusea in Sydney voor je op een rij.

Is de natuur en natuurhistorie iets dat je interesseert en ben je op zoek naar de beste natuurmusea om te bezoeken in Sydney? Dit zijn ze:

 1. Online korting!Sea Life Sydney Aquarium1

  Sea Life Sydney Aquarium

  Sydney
  Dit grote aquarium herbergt meer dan 700 soorten zeedieren. Het is verdeeld in 14 verschillende leefgebieden. Een van de populairste zones is zeker het Dugong-eiland. Luister naar een van de lezingen om meer over dit dier te weten te komen. Sea Life is gehuisvest in hetzelfde complex als WILD LIFE
 2. Koala Park Sanctuary2

  Koala Park Sanctuary

  Sydney
  Het Koala Park Sanctuary is een particulier wildpark gelegen in West Pennant Hills, een noordelijke buitenwijk van Sydney. Het park staat bekend om zijn verzameling koala's en andere Australische dieren en is gevestigd in een regenwoudachtig gebied. Het bestaat om Australische inheemse dieren en vogels te tonen en het publiek over hen te onderwijzen. Het park ontvangt jaarlijks ongeveer 400.000 gasten.
 3. Online korting!Wild Life Sydney Zoo3

  Wild Life Sydney Zoo

  Sydney
  Wild Life Sydney Zoo, voorheen bekend als Sydney Wildlife World, is een wildpark gelegen in de Darling Harbour wijk. Deze locatie bevindt zich aan de westelijke rand van het centrale zakendistrict van Sydney in Australië. De dierentuin biedt een unieke ervaring van Australische dieren in het hart van de stad.
 4. Featherdale Sydney Wildlife Park4

  Featherdale Sydney Wildlife Park

  Sydney
  Featherdale Wildlife Park is een dierentuin gelegen in Doonside , Sydney , Australië. Het park is gelegen in het westen van Sydney, ongeveer 40 km (25 mi) van Sydney's CBD. Het park bevat verschillende soorten inheems in Australië, en staat bekend als een van 's werelds grootste collecties van de Au
 5. Australian Museum5

  Australian Museum

  Sydney
  Het Australian Museum in Sydney, opgericht in 1827, is het oudste museum in Australië. Het richt zich voornamelijk op natuurgeschiedenis en antropologie, met uitgebreide collecties op het gebied van zoölogie (gewervelden en ongewervelden), mineralogie, paleontologie en antropologie. Dit museum biedt bezoekers een unieke kans om het rijke natuurlijke en culturele erfgoed van Australië te verkennen.
 6. Joseph Banks Native Plants Reserve6

  Joseph Banks Native Plants Reserve

  Sydney
  Het Joseph Banks Native Plants Reserve is een unieke tuin in Sydney die gespecialiseerd is in inheemse Australische planten. De tuin werd opgericht in 1970 als eerbetoon aan Joseph Banks, een natuuronderzoeker en beschermheer van de wetenschappen die veel botanische exemplaren verzamelde rond Botany Bay. De tuin beslaat een oppervlakte van 2,2 hectare en beschikt over 4 kilometer aan verharde paden, waardoor het een geweldige plek is voor een ontspannen wandeling terwijl je geniet van de schoonheid van inheemse Australische flora.
 7. Australian Botanic Garden7

  Australian Botanic Garden

  Sydney
  De Australian Botanic Garden Mount Annan is een botanische tuin van 416 hectare, gelegen in een heuvelachtig gebied in de zuidwestelijke voorstad van Sydney, tussen Campbelltown en Camden, New South Wales. Het is de grootste botanische tuin in Australië, gespecialiseerd in inheemse planten, met een
 8. 8

  Auburn Botanic Gardens

  Sydney
 9. 9

  Deepwater Park

  Sydney
 10. Sydney Zoo10

  Sydney Zoo

  Sydney
  Sydney Zoo bevindt zich in Bungarribee, genesteld in de Western Sydney Parklands. Het ligt ongeveer 38 kilometer ten westen van het centrale zakendistrict van Sydney. Deze locatie maakt het gemakkelijk toegankelijk voor zowel lokale als internationale bezoekers.
 11. 11

  E G Waterhouse National Camellia Gardens

  Sydney
 12. 12

  Oceanarium Aquarium

  Sydney

Alle musea in Sydney