De beste musea in Tacoma in november 2023

Dit zijn de top 10 beste musea in Tacoma, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Tacoma, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Tacoma.

Voor sommige musea in Tacoma dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Tacoma? Dit zijn de beste:

 1. Museum of Glass1

  Museum of Glass

  Tacoma, WA
  Het Museum of Glass, gelegen in Tacoma, Washington, is een hedendaags kunstmuseum dat zich uitstrekt over 75.000 vierkante voet. Het museum is gewijd aan het medium glas en toont een verscheidenheid aan glaskunstwerken en installaties. Sinds de oprichting is het museum een hub voor kunstenaars, opvoeders en liefhebbers van de studio glasbeweging.
 2. Point Defiance Zoo & Aquarium2

  Point Defiance Zoo & Aquarium

  Tacoma, WA
  De Point Defiance Zoo & Aquarium (PDZA) is een gecombineerde dierentuin en aquarium gelegen in Tacoma, Washington, USA. Het wordt beheerd door Metro Parks Tacoma, een overheidsinstantie die zich inzet voor het leveren van kwalitatieve parkdiensten en faciliteiten. De dierentuin en het aquarium bieden een unieke ervaring voor bezoekers, met een breed scala aan diersoorten en zeeleven.
 3. Lemay - America's Car Museum3

  Lemay - America's Car Museum

  Tacoma, WA
 4. Washington State History Museum4

  Washington State History Museum

  Tacoma, WA
  Het Washington State History Museum is een belangrijke historische instelling in het hart van downtown Tacoma, Washington. Het wordt beheerd en geëxploiteerd door de Washington State Historical Society, een organisatie die zich inzet voor het behoud en de promotie van de rijke geschiedenis van de staat. Het museum is gemakkelijk toegankelijk en biedt een schat aan informatie en tentoonstellingen voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de staat Washington.
 5. Tacoma Art Museum5

  Tacoma Art Museum

  Tacoma, WA
  Het Tacoma Art Museum, ook bekend als TAM, bevindt zich in Tacoma, Washington, Verenigde Staten. De primaire focus van het museum ligt op de kunst en kunstenaars uit de Pacific Northwest en de bredere westelijke regio van de VS. Dit maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het rijke artistieke erfgoed van deze regio's.
 6. Working Waterfront Maritime Museum6

  Working Waterfront Maritime Museum

  Tacoma, WA
  Het Working Waterfront Maritime Museum is een maritiem museum gelegen in Tacoma, Washington, USA. Het bevindt zich aan de Thea Foss Waterway, wat een unieke waterkant ervaring biedt voor bezoekers. Het museum maakt deel uit van de Foss Waterway Seaport, een non-profit organisatie die zich inzet om het rijke maritieme erfgoed van Tacoma te vieren.
 7. Job Carr Cabin Museum7

  Job Carr Cabin Museum

  Tacoma, WA
 8. McChord Air Museum8

  McChord Air Museum

  Tacoma, WA
  Het McChord Air Museum is een luchtvaartmuseum gelegen bij McChord AFB, vlakbij Lakewood, Washington. Deze locatie is ideaal voor toeristen die geïnteresseerd zijn in de luchtvaartgeschiedenis en een verscheidenheid aan tentoonstellingen en vliegtuigen willen verkennen.
 9. 9

  Children's Museum of Tacoma

  Tacoma, WA
  Het Children's Museum of Tacoma, gelegen in Tacoma, Washington, is een non-profit instelling die officieel werd geopend in 1986. Het museum is gewijd aan het bieden van kinderen hands-on, speel-om-te-leren ervaringen, het bevorderen van hun creativiteit en nieuwsgierigheid.
 10. 10

  Buffalo Soldiers Museum

  Tacoma, WA

Alle musea in Tacoma