De beste musea in Wilmington in september 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Wilmington, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Wilmington, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Wilmington.

Op zoek naar de beste musea in Wilmington? Dit zijn de beste:

 1. Cameron Art Museum1

  Cameron Art Museum

  Wilmington, NC
  In 2001 werd het museum verplaatst naar de huidige locatie op de kruising van Independence en 17th Streets en werd het hernoemd naar het Cameron Art Museum. De nieuwe locatie maakte de bouw van drie tentoonstellingsruimtes mogelijk, evenals een lezingen- en ontvangsthal. Deze uitbreiding heeft het museum in staat gesteld om een breder scala aan tentoonstellingen en evenementen aan te bieden aan zijn bezoekers.
 2. Cape Fear Museum2

  Cape Fear Museum

  Wilmington, NC
  Het Cape Fear Museum of History and Science, gelegen op 814 Market Street in het centrum van Wilmington, North Carolina, is het oudste geschiedenismuseum van de staat, opgericht in 1898. Dit museum is een getuigenis van de rijke geschiedenis en wetenschappelijke ontdekkingen van de regio, waardoor het een belangrijke bestemming is voor diegenen die meer willen weten over het verleden van North Carolina.
 3. Wilmington Railroad Museum3

  Wilmington Railroad Museum

  Wilmington, NC
  Wilmington was meer dan 100 jaar lang het hoofdkwartier van de Atlantic Coast Line Railroad. Daarom is het interessante museum hier gevestigd.
 4. Burgwin-wright Museum House4

  Burgwin-wright Museum House

  Wilmington, NC
  Het Burgwin Wright House, gebouwd in 1770, heeft de onderscheiding het enige gebouw in Wilmington, North Carolina uit het koloniale tijdperk te zijn dat open is voor het publiek. Dit historische huis werd gebouwd voor John Burgwin, een koopman, plantage-eigenaar en overheidsfunctionaris. Vandaag de dag biedt het bezoekers een unieke blik in het verleden, met honderden antieke voorwerpen uit de 18e en 19e eeuw in de kamers.
 5. Bellamy Mansion Museum of History and Design Arts5

  Bellamy Mansion Museum of History and Design Arts

  Wilmington, NC
  De Bellamy Mansion , gebouwd tussen 1859 en 1861, is een mengsel van neoklassieke architectonische stijlen , met inbegrip van Griekse Revival en Italianate , en is gelegen op 503 Market Street in het hart van het centrum van Wilmington, North Carolina . Het is een van de mooiste voorbeelden in North

Alle musea in Wilmington