De beste musea in York in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in York, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in York, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in York.

Op zoek naar de beste musea in York? Dit zijn de beste:

 1. Sayward-wheeler House Museum1

  Sayward-wheeler House Museum

  York, ME
  Het Sayward-Wheeler House, gelegen in York Harbor, Maine, is een historisch huis museum dat dateert uit ongeveer 1718. Het biedt een pittoresk uitzicht op de York River, en geeft een blik in het verleden. Het huis staat als een getuigenis van de architecturale stijl van die tijd en biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van de regio.
 2. Old York Gaol2

  Old York Gaol

  York, ME
  De Old York Gaol is eigendom van de Museums of Old York en is geopend voor rondleidingen van mei tot oktober. Bezoekers kunnen het historische gebouw verkennen en tijdens deze maanden meer te weten komen over het verleden.
 3. John Hancock Warehouse3

  John Hancock Warehouse

  York, ME
  Het John Hancock Warehouse, gelegen op 136 Lindsay Street in York, Maine, is een historisch pakhuis gebouwd in de 18e eeuw. Het staat bekend om zijn associatie met de politicus uit Massachusetts, John Hancock. Deze connectie met een belangrijk figuur in de Amerikaanse geschiedenis voegt een laag van intrige en historische diepte toe aan de site, waardoor het een interessante bestemming is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verleden van het land.
 4. Old Schoolhouse Museum4

  Old Schoolhouse Museum

  York, ME
  The Old Schoolhouse, ook bekend als de York Corner Schoolhouse, is een belangrijke historische locatie op het terrein van de Old York Historical Society op York en Lindsay Streets in York, Maine. Dit schoolgebouw met één kamer biedt een blik op het verleden en toont de eenvoud en functionaliteit van onderwijsstructuren uit een vervlogen tijdperk.
 5. Emerson-Wilcox House Museum5

  Emerson-Wilcox House Museum

  York, ME

Alle musea in York