Smithsonian Gardens en de collectie

Smithsonian Gardens
Bron

De Smithsonian Gardens, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is verantwoordelijk voor de landschappen, interieurscapes en tuinbouwgerelateerde collecties en tentoonstellingen. Deze dienen als een buitenverlenging van de musea en leeromgevingen van het Smithsonian in Washington, D.C. Opgericht in 1972, zijn de tuinen een belangrijk onderdeel geworden van de educatieve en onderzoeksinspanningen van het Smithsonian.

De Omvang van de Smithsonian Gardens

De Smithsonian Gardens beheert momenteel 180 hectare tuinen op de National Mall, 64.000 vierkante voet aan kassenproductieruimte en de Archives of American Gardens. De Archives is een onderzoekscollectie van meer dan 60.000 foto's en archiefrecords die de Amerikaanse landschapsgeschiedenis vanaf de jaren 1870 tot heden beslaan.

Locatie van de Smithsonian Gardens

De Smithsonian Gardens beheren een verscheidenheid aan tuinen en landschappen, waarvan de meeste zich bevinden nabij de musea van het Smithsonian op de National Mall. Deze tuinen bieden een mooie en educatieve buitenverlenging van de museumervaring.

De Smithsonian Orchid Collection

De Smithsonian Orchid Collection begon in 1974 met slechts vijf planten en is sindsdien uitgegroeid tot een significant conservatieproject. Extra orchideeën zijn gedoneerd aan het Smithsonian voor veilige bewaring en vermeerdering, en de collectie omvat nu meer dan 8.000 planten die 256 geslachten vertegenwoordigen.

Lees meer…

ENSmithsonian Gardens Greenhouse

Smithsonian Gardens
600 Maryland Avenue, SW
DC 20004 Silver Hill
Maryland

Bezoekersinformatie Smithsonian Gardens

Openingstijden

Maandag
1:00 – 0:00
Dinsdag
1:00 – 0:00
Woensdag
1:00 – 0:00
Donderdag
1:00 – 0:00
Vrijdag
1:00 – 0:00
Zaterdag
1:00 – 0:00
Zondag
1:00 – 0:00

Toegangsprijzen

0+Gratis

Faciliteiten

We hebben geen informatie over de faciliteiten van Smithsonian Gardens.

Locatie & Kaart

600 Maryland Avenue, SW, Silver Hill

Ontdek alle musea in Silver Hill

Tentoonstellingen

Er zijn geen tentoonstellingen in Smithsonian Gardens gevonden.

Recensies van Smithsonian Gardens

Er zijn nog geen beoordelingen van Smithsonian Gardens 😢

Schrijf een recensie

Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Heb je Smithsonian Gardens bezocht? Schrijf dan hieronder je recensie! Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door.

Log in of maak gratis een account aan om Smithsonian Gardens te beoordelen.