Alle gratis musea en attracties om te bezoeken in Maryland

Zelfs als je een klein budget hebt, heeft Maryland (Verenigde Staten) veel voor je te bieden op cultureel gebied, waaronder gratis musea, gratis activiteiten en gratis attracties. 34 musea en attracties in Maryland kunnen kosteloos worden bezocht.

Ben je op zoek naar gratis uitjes en dingen om te doen in Maryland? Dit zijn de beste plekken om te bezoeken:

 1. Basilica of the National Shrine of the Assumption of the Blessed Virgin Mary1

  Basilica of the National Shrine of the Assumption of the Blessed Virgin Mary

  Baltimore, MD
  De Basiliek van het Nationaal Heiligdom van de Tenhemelopneming van de Heilige Maagd Maria, ook bekend als de Basiliek van Baltimore, heeft een belangrijke plaats in de Amerikaanse geschiedenis als de eerste kathedraal die werd gebouwd na de aanneming van de Grondwet. Gelegen in Baltimore, Maryland, werd deze kathedraal gebouwd tussen 1806 en 1821 op basis van de ontwerpen van Benjamin Latrobe. Het diende als de bisschoppelijke kerk voor het rooms-katholieke aartsbisdom van Baltimore.
 2. Walters Art Museum2

  Walters Art Museum

  Baltimore, MD
  Het Walters Art Museum, gelegen in Baltimore, Maryland, is een unieke instelling die een privé kunstcollectie herbergt, die open is voor het publiek. Deze collectie werd voornamelijk samengesteld door twee mannen, William Thompson Walters en zijn zoon Henry Walters. Het museum biedt een diverse reeks kunstwerken uit verschillende perioden en regio's, waardoor het een fascinerende bestemming is voor kunstliefhebbers.
 3. National Museum of Health and Medicine3

  National Museum of Health and Medicine

  Silver Spring, MD
  Het National Museum of Health and Medicine ( NMHM ) is een museum in Silver Spring, Maryland , in de buurt van Washington, DC . Het museum werd in 1862 opgericht door de U.S. Army Surgeon General William A. Hammond als het Army Medical Museum ( AMM ); het werd het NMHM in 1989 en verhuisde in 2011 n
 4. Baltimore Museum of Art4

  Baltimore Museum of Art

  Baltimore, MD
  Het Baltimore Museum of Art beschikt over een robuuste collectie kunst uit de 19e en 20e eeuw. Het herbergt schilderijen uit de barokperiode van kunstenaars zoals Giambattista Pittoni, en bevat een wereldwijd geprezen meesterwerk, 'Reinaldo en Armida', van Anton van Dyck. Het museum toont ook werken van Titiaan, Rembrandt, Frans Hals en Chardin.
 5. Glenstone5

  Glenstone

  Travilah, MD
  Glenstone is een Amerikaans kunstmuseum gelegen in het schilderachtige Potomac, Maryland. Dit museum biedt een unieke mix van kunst, architectuur en landschap voor bezoekers om te verkennen en te waarderen.
 6. National Cryptologic Museum6

  National Cryptologic Museum

  Fort Meade, MD
  Het National Cryptologic Museum (NCM) is een unieke instelling die zich verdiept in de geschiedenis van cryptografie en cryptanalyse. Het museum, dat op 16 december 1993 voor het publiek werd geopend, is gevestigd in Fort Meade, een militaire faciliteit van de VS in de staat Maryland. Deze locatie biedt bezoekers de kans om de rijke geschiedenis van cryptologie te verkennen in een omgeving die centraal heeft gestaan in de ontwikkeling ervan.
 7. Peale Museum7

  Peale Museum

  Baltimore, MD
  The Peale, gelegen in Baltimore, Maryland, fungeert als het Community Museum van de stad. Het is gewijd aan het bieden van lokale makers en verhalenvertellers de nodige ruimte en ondersteuning om een ​​uitgebreid en toegankelijk cultureel erfgoed voor Baltimore te creëren. Dit maakt het een unieke plek waar bezoekers het rijke culturele erfgoed van de stad kunnen verkennen door de werken van zijn lokale kunstenaars en verhalenvertellers.
 8. U.S. Naval Academy Museum8

  U.S. Naval Academy Museum

  Annapolis, MD
  Het United States Naval Academy Museum is een openbaar maritiem museum gelegen in Annapolis, Maryland. Het is gehuisvest in Preble Hall op het terrein van de United States Naval Academy. Deze locatie biedt bezoekers een unieke kans om de rijke maritieme geschiedenis van de Verenigde Staten te verkennen terwijl ze ondergedompeld zijn in de omgeving van een van de meest prestigieuze militaire academies van het land.
 9. Washington County Museum of Fine Arts9

  Washington County Museum of Fine Arts

  Hagerstown, MD
  Het Washington County Museum of Fine Arts (WCMFA) is een prominent kunstmuseum gelegen in Hagerstown, Maryland, Verenigde Staten. Het museumgebouw, dat zich bevindt aan de Park Circle, fungeert als een centraal punt in Hagerstown City Park, waardoor het een belangrijk herkenningspunt in het gebied is.
 10. Baltimore & Ohio Ellicott City Station Museum10

  Baltimore & Ohio Ellicott City Station Museum

  Ellicott City, MD
  Het Baltimore and Ohio Ellicott City Station Museum, gelegen in Ellicott City, Maryland, heeft de eer het oudste overgebleven passagiersspoorwegstation in de Verenigde Staten te zijn, en een van de oudste ter wereld. Deze historische betekenis maakt het een unieke bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van treinreizen en vervoer.
 11. Chesapeake Beach Railway Museum11

  Chesapeake Beach Railway Museum

  Chesapeake Beach, MD
  Het Chesapeake Beach Railway Station werd gebouwd in 1898 voor de Chesapeake Beach Railway. Vandaag de dag functioneert het als een spoorwegmuseum, waar bezoekers een blik kunnen werpen op het verleden. Vanwege de historische betekenis werd het station in 1980 opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.
 12. Irish Railroad Workers Museum12

  Irish Railroad Workers Museum

  Baltimore, MD
  Deze site herdenkt de geschiedenis van de Ierse immigranten in Baltimore. U moet zeker een bezoek brengen als u Iers bloed in de aderen heeft.
 13. Banneker-douglass Museum13

  Banneker-douglass Museum

  Annapolis, MD
  Het Banneker-Douglass Museum, gelegen in Annapolis, Anne Arundel County, Maryland, is een historische locatie met een rijke geschiedenis. Voorheen bekend als de Mt. Moriah African Methodist Episcopal Church, heeft het gebouw in de loop der jaren verschillende rollen vervuld, wat de veranderende culturele en sociale landschap van de regio weerspiegelt.
 14. Smithsonian Gardens14

  Smithsonian Gardens

  Silver Hill, MD
  De Smithsonian Gardens, een onderdeel van de Smithsonian Institution, is verantwoordelijk voor de landschappen, interieurscapes en tuinbouwgerelateerde collecties en tentoonstellingen. Deze dienen als een buitenverlenging van de musea en leeromgevingen van het Smithsonian in Washington, D.C. Opgericht in 1972, zijn de tuinen een belangrijk onderdeel geworden van de educatieve en onderzoeksinspanningen van het Smithsonian.
 15. Bowie Railroad Museum15

  Bowie Railroad Museum

  Bowie, MD
  Het Bowie Railroad Museum bevindt zich in het stadscentrum van Bowie, Maryland, en bestaat uit drie kleine houten structuren die deel uitmaakten van het voormalige treinstation van Bowie. Deze gebouwen bevinden zich op het kruispunt van wat nu bekend staat als de Northeast Corridor en de Pope's Creek Subdivision. Het museum biedt een unieke blik op de geschiedenis van het spoorvervoer in de regio.
 16. Belair Mansion16

  Belair Mansion

  Bowie, MD
  De Belair Mansion, een Georgiaanse plantagehuis, is een belangrijk historisch monument in Bowie, Maryland. Gebouwd rond 1745, bevindt de mansion zich in het historische gebied Collington. Het was ooit het huis van Samuel Ogle, de provinciale gouverneur van Maryland, en staat nu op de National Register of Historic Places. De architectuur en historische betekenis van de mansion maken het een fascinerende bestemming voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en architectuur.
 17. Western Maryland Railway Historical Society Museum17

  Western Maryland Railway Historical Society Museum

  Union Bridge, MD
  Het Union Bridge station, gelegen in Union Bridge, Carroll County, Maryland, is een historisch treinstation dat in 1902 werd gebouwd. Het diende als een stop voor de Western Maryland Railway, en speelde een belangrijke rol in de transportgeschiedenis van de regio.
 18. Oxon Cove Park & Oxon Hill Farm18

  Oxon Cove Park & Oxon Hill Farm

  Oxon Hill, MD
  Oxon Cove Park en Oxon Cove Farm is een belangrijk nationaal historisch district dat een levend boerderijmuseum herbergt. Het wordt beheerd door de National Park Service en is gelegen in Oxon Hill, Prince George's County, Maryland. Het park en de boerderij zijn erkend voor hun historische belang en werden in 2003 opgenomen in het Nationaal Register van Historische Plaatsen.
 19. 19

  Dundalk-Patapsco Neck Historical Society Museum

  Dundalk, MD
 20. 20

  Wurtzburger Sculpture Garden

  Baltimore, MD
  Deze plaats maakt deel uit van het Baltimore Museum of Art en biedt een mooie openluchttentoonstelling van diverse beeldhouwwerken en andere voorwerpen.
 21. 21

  Lovely Lane Museum & Archives

  Baltimore, MD
 22. 22

  Smithsonian Museum Support Center

  Silver Hill, MD
 23. 23

  Cultural Resources Center

  Silver Hill, MD
 24. 24

  Howard County Historical Society

  Ellicott City, MD
 25. 25

  Lore Oyster House

  Solomons, MD
 26. 26

  National Capital Radio & Television Museum

  Bowie, MD
  Het National Capital Radio & Television Museum in Bowie, Maryland, is een unieke instelling die zich toelegt op de educatie van het publiek over de evolutie en geschiedenis van elektronische media. Het museum toont een uitgebreide collectie van radio- en televisietechnologie uit verschillende tijdperken, waardoor een uitgebreid overzicht wordt geboden van de ontwikkeling van deze media. Bezoekers kunnen de rijke geschiedenis van elektronische media verkennen en een dieper inzicht krijgen in de impact ervan op de samenleving.
 27. 27

  Patuxent Rural Life Museums

  Croom, MD
 28. 28

  Washington County Rural Heritage Museum

  Bakersville, MD
 29. 29

  Massey Air Museum

  Millington, MD
  Het Massey Air Museum is een luchtvaartmuseum gelegen nabij Massey, Maryland, in de Verenigde Staten. Het is een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud en de presentatie van het luchtvaart erfgoed van Maryland en Delaware. Het museum biedt een unieke kans om de geschiedenis van de luchtvaart in de regio te verkennen.
 30. 30

  Steppingstone Farm Museum

  Port Deposit, MD
  Het Steppingstone Museum, gelegen aan de Susquehanna River, ten noordwesten van Havre de Grace, Maryland, is een non-profit educatieve en culturele instelling. De missie is om het landelijke erfgoed van Harford County, Maryland, te behouden en te interpreteren. Dit maakt het een ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over de landelijke geschiedenis en cultuur van de regio.
 31. 31

  Talbot Historical Society

  Easton, MD
 32. 32

  Oxford Museum

  Oxford, MD
 33. 33

  Boonsboro Museum of History

  Boonsboro, MD
 34. 34

  Ratner Museum

  North Bethesda, MD

Alle musea in Maryland