Ontdek alle musea in Apeldoorn en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Apeldoorn, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Apeldoorn bekijk je onze lijst van beste musea in Apeldoorn.

Apeldoorn is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is het kloppende hart van Nederlands grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied, de Veluwe . De stad ontwikkelde zich pas in de laatste eeuw tot een van de grootste steden van Nederland en staat bekend om haar stadsparken, de vele monumentale woningen en de weinige hoogbouw. De bosrijke omgeving geeft de stad een geheel eigen karakter. Ten noorden van het centrum ligt de mooiste wijk van Apeldoorn, de Parkenbuurt, met oude herenhuizen die versierd zijn met verschillende ornamenten. Het cultureel leven in Apeldoorn is veelzijdig, met de moderne binnenstad met veel winkelmogelijkheden.

Lees meer…

Musea in Apeldoorn

Dit overzicht bevat alle musea in Apeldoorn en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Apeldoorn zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Apeldoorn

Tentoonstellingen in Apeldoorn

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Apeldoorn? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Apeldoorn.

Alle tentoonstellingen in Apeldoorn