Ontdek alle musea in Bastenaken en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Bastenaken, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Bastenaken bekijk je onze lijst van beste musea in Bastenaken.

Namen is de hoofdstad van Wallonië en de Waalse provincie Namen, gelegen in België waar de rivier de Samber en de Maas samenvloeien. In de stad zetelen de regering en het parlement van Wallonië. De ideale ligging van de rivieren, het dal en de heuvels maakt de stad tot een historisch, economisch strategische stad. Door de strategische ligging werd Namen vaak het decor van verschillende strijden. Middeleeuwse verdedigingswerken, een uitvalsbasis tegen de opstand in de Nederlanden, Napoleontische kazernes en monumenten uit de Eerste Wereldoorlog en Tweede Wereldoorlog zijn in de stad te vinden.

Lees meer…

Musea in Bastenaken

Dit overzicht bevat alle musea in Bastenaken en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Bastenaken zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Bastenaken

Tentoonstellingen in Bastenaken

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in en rond Bastenaken bij ons bekend.

Bastenaken kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Bastenaken en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Bastenaken