De beste musea in Belfast in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Belfast, Noord-Ierland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Belfast, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Belfast.

Voor sommige musea in Belfast dien je wellicht een tijdslot te reserveren. Bekijk hier welke plaatsen en tickets je nu al van tevoren kunt boeken. 👉
Reserveer nu

Op zoek naar de beste musea in Belfast? Dit zijn de beste:

 1. Titanic Belfast1

  Titanic Belfast

  Belfast
  Titanic Belfast is een museum in Belfast. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van industrie, maritiem en sociale geschiedenis.
 2. Ulster Museum2

  Ulster Museum

  Belfast
  Ulster Museum is een museum in Belfast. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van sociale geschiedenis, fotografie, wapens en oorlog, wetenschap en technologie, natuurwetenschappen, kostuum en textiel, archieven, wereldculturen, decoratieve en toegepaste kunst, speelgoed en hobby
 3. W53

  W5

  Belfast
  W5 is een museum in Belfast. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van natuurwetenschappen en wetenschap en technologie.
 4. Metropolitan Arts Centre4

  Metropolitan Arts Centre

  Belfast
  Het MAC (Metropolitan Arts Centre) is het nieuwe kunstcentrum van Belfast. Muziek, theater, dans en kunst selecteren, creëren en mixen - lokaal en internationaal talent onder één dak brengen.
 5. Royal Ulster Rifles Museum5

  Royal Ulster Rifles Museum

  Belfast
  Het museum herbergt een uitgebreide collectie uniformen, insignes, medailles en regimentsmemorabilia over de geschiedenis van het regiment en de campagnes waarin het sinds zijn oprichting in 1793 heeft gevochten.

Alle musea in Belfast