De beste musea in Enniskillen in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Enniskillen, Noord-Ierland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Enniskillen, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Enniskillen.

Op zoek naar de beste musea in Enniskillen? Dit zijn de beste:

 1. Florence Court1

  Florence Court

  Enniskillen
 2. Castle Coole2

  Castle Coole

  Enniskillen
  Castle Coole is een neo-klassiek huis in Ierland, gebouwd om indruk te maken door de eerste graaf van Belmore 1789-97 en is omgeven door een landschapspark aan de rand van Enniskillen. In tegenstelling tot de pracht van het huis heeft Castle Coole ook een van de mooiste kelders van de National Trust
 3. The Inniskillings Museum3

  The Inniskillings Museum

  Enniskillen
  The Inniskillings Museum is een museum in Enniskillen. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van landvervoer, architectuur, fotografie, oudheidkunde, schone kunsten, sociale geschiedenis, natuurwetenschappen, munten en medailles, kostuum en textiel, wapens en oorlog, decoratieve
 4. Fermanagh County Museum4

  Fermanagh County Museum

  Enniskillen
  Het museum is gevestigd in en rond het historische kasteel van Enniskillen en werd in 1976 opgericht door de districtsraad van Fermanagh. De museumcollecties weerspiegelen de geschiedenis, cultuur en omgeving van Fermanagh.
 5. 5

  Headhunters Barber Shop and Railway Museum

  Enniskillen

Alle musea in Enniskillen