De beste musea in Boulder in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Boulder, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Boulder, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Boulder.

Op zoek naar de beste musea in Boulder? Dit zijn de beste:

 1. University of Colorado Museum of Natural History1

  University of Colorado Museum of Natural History

  Boulder, CO
  Het University of Colorado Museum of Natural History bevindt zich in Boulder, Colorado. Dit museum is gewijd aan de studie en het behoud van natuurlijke geschiedenis en biedt bezoekers een unieke kans om de natuurlijke wereld te verkennen en erover te leren.
 2. National Center for Atmospheric Research2

  National Center for Atmospheric Research

  Boulder, CO
 3. 3

  Fiske Planetarium

  Boulder, CO
  Het Fiske Planetarium en Science Center is een openbare instelling die zich richt op het geven van onderwijs over astronomie en astrofysica. Het is een ideale plek voor degenen die meer willen leren over het universum en de wetenschappelijke principes die het beheersen.
 4. 4

  Boulder Museum of Contemporary Art

  Boulder, CO
  Fris museum met verbazingwekkende tentoonstellingen van Amerikaanse hedendaagse kunst. Geen kunstkenner mag deze galerie missen.
 5. 5

  Museum Of Boulder

  Boulder, CO
  Het Museum van Boulder, voorheen bekend als het Boulder History Museum, is een particulier, non-profit instituut dat zich toelegt op het behoud en de tentoonstelling van de lokale geschiedenis van Boulder, Colorado. Het wordt beheerd door de Boulder Historical Society en is een belangrijk cultureel herkenningspunt in de stad.

Alle musea in Boulder