De beste musea in Golden in oktober 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Golden, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Golden, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Golden.

Op zoek naar de beste musea in Golden? Dit zijn de beste:

 1. Colorado Railroad Museum1

  Colorado Railroad Museum

  Golden, CO
  Het Colorado Railroad Museum is een non-profit organisatie gelegen op een terrein van 15 hectare in Golden, Colorado. Deze locatie is niet alleen schilderachtig, maar ook historisch significant, omdat het de plek is waar Clear Creek stroomt tussen de North en South Table Mountains. Het museum werd opgericht in 1959 met als doel de rijke geschiedenis van het spoorwegtijdperk in Colorado te bewaren, met name de baanbrekende smalspoorbergspoorwegen van de staat.
 2. Buffalo Bill Memorial Museum2

  Buffalo Bill Memorial Museum

  Golden, CO
  Dit museum wil de herinnering levend houden aan William F. "Buffalo Bill" Cody, die hier begraven ligt.
 3. 3

  Rocky Mountain Quilt Museum

  Golden, CO
  Het Rocky Mountain Quilt Museum, gelegen in Golden, Colorado, is een culturele en historische instelling gewijd aan de conservatie en tentoonstelling van quilts. Het museum biedt een uniek inzicht in de geschiedenis van het quilten, met een showcase van verschillende stijlen en technieken uit verschillende periodes.
 4. 4

  American Mountaineering Museum

  Golden, CO
  Interessant museum dat het bergbeklimmen promoot. Vernieuwende tentoonstellingen stellen de geschiedenis en de verschillende vormen ervan voor.
 5. 5

  Mines Museum of Earth Science

  Golden, CO

Alle musea in Golden