De beste musea in Canton in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Canton, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Canton, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Canton.

Op zoek naar de beste musea in Canton? Dit zijn de beste:

 1. Pro Football Hall of Fame1

  Pro Football Hall of Fame

  Canton, OH
  De Pro Football Hall of Fame, gelegen in Canton, Ohio, is een toegewijde ruimte die de belangrijke bijdragen van atleten, coaches en officials van de National Football League (NFL) eert. Het dient als een getuigenis van de rijke geschiedenis en ontwikkeling van het American Football.
 2. First Ladies National Historic Site2

  First Ladies National Historic Site

  Canton, OH
  De First Ladies National Historic Site is een belangrijk monument gelegen in Canton, Ohio. Het werd opgericht in het jaar 2000 met als voornaamste doel om alle First Ladies van de Verenigde Staten te herdenken. Deze site dient als eerbetoon aan de bijdragen en invloeden van deze vrouwen, niet alleen als echtgenotes van de presidenten, maar als individuen die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormgeven van de natie.
 3. Canton Classic Car Museum3

  Canton Classic Car Museum

  Canton, OH
  We zijn zoveel meer dan auto's! Ohio's grootste memorabilia museum. Er is voor elk wat wils!
 4. McKinley Presidential Library and Museum4

  McKinley Presidential Library and Museum

  Canton, OH
 5. 5

  Canton Museum of Art

  Canton, OH
  Het Canton Museum of Art, opgericht in 1935, is een gemeenschapskunstorganisatie in Canton, Ohio. De missie is om de schone kunsten binnen de gemeenschap aan te moedigen en te promoten. Het museum heeft een rijke geschiedenis en speelt al vele decennia een belangrijke rol in de lokale kunstscene.

Alle musea in Canton