De beste musea in Oxford in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Oxford, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Oxford, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Oxford.

Op zoek naar de beste musea in Oxford? Dit zijn de beste:

 1. McGuffey House and Museum1

  McGuffey House and Museum

  Oxford, OH
  Het William H. McGuffey House, een historisch huis museum, is gelegen op 401 East Spring Street, binnen de campus van Miami University in Oxford, Ohio, Verenigde Staten. Deze locatie biedt bezoekers gemakkelijke toegang tot het museum omdat het gunstig gelegen is binnen de universiteitscampus.
 2. Doty Pioneer Farm2

  Doty Pioneer Farm

  Oxford, OH
 3. 3

  Miami University Art Museum

  Oxford, OH
  Het Richard en Carole Cocks Art Museum is een openbaar kunstmuseum gelegen op de campus van Miami University in Oxford, Ohio. Het is gemakkelijk toegankelijk voor het publiek en biedt een breed scala aan kunstcollecties voor bezoekers om te verkennen.
 4. 4

  Hefner Museum of Natural History

  Oxford, OH
 5. 5

  Karl E. Limper Geology Museum

  Oxford, OH
  Het Karl Limper Geologie Museum bevindt zich in Shideler Hall aan de Miami University in Oxford, Ohio. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een handige plek voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geologie en natuurhistorie. De locatie van het museum binnen een universitaire omgeving biedt bezoekers ook de mogelijkheid om de campus en andere nabijgelegen attracties te verkennen.

Alle musea in Oxford