Alle historische musea en attracties om te bezoeken in Cedar Rapids

Cedar Rapids (Iowa) is een goede plek om te bezoeken als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. We zetten hieronder alle 7 historische musea in Cedar Rapids op een rij, om je te verliezen in het culturele erfgoed en de lokale geschiedenis van de plaats.

Ben je een echte geschiedenisliefhebber en ben je op zoek naar de beste historische musea om te bezoeken in Cedar Rapids? Dit zijn ze:

 1. African American Museum Of Iowa1

  African American Museum Of Iowa

  Cedar Rapids, IA
 2. National Czech & Slovak Museum and Library2

  National Czech & Slovak Museum and Library

  Cedar Rapids, IA
  Het National Czech & Slovak Museum & Library (NCSML) is een belangrijke culturele instelling gelegen in Cedar Rapids, Iowa. Het werd opgericht in 1974 met als doel de Tsjechische en Slowaakse geschiedenis en cultuur te bewaren en te promoten. Het museum en de bibliotheek verhuisden in 1983 naar hun huidige locatie, waardoor er een speciale ruimte kwam voor hun uitgebreide collectie artefacten en documenten.
 3. Seminole Valley Farm Museum3

  Seminole Valley Farm Museum

  Cedar Rapids, IA
 4. Brucemore4

  Brucemore

  Cedar Rapids, IA
  Brucemore is een uitgestrekt landgoed van 26 hectare in het hart van Cedar Rapids, Iowa. Het landgoed is de thuisbasis van een Queen Anne-stijl herenhuis, formele tuinen, een kindertuin, nachttuin, vijver, boomgaard en bos. Deze diverse reeks kenmerken biedt bezoekers een unieke kans om een verscheidenheid aan landschappen en architectuurstijlen op één locatie te verkennen.
 5. Cedar Rapids Scottish Rite Temple5

  Cedar Rapids Scottish Rite Temple

  Cedar Rapids, IA
 6. 6

  Ushers Ferry Historical Village

  Cedar Rapids, IA
 7. 7

  The History Center

  Cedar Rapids, IA

Alle musea in Cedar Rapids