Ontdek alle musea in Deventer en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Deventer, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Deventer bekijk je onze lijst van beste musea in Deventer.

Deventer is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel, gelegen aan de rivier de IJssel. Het is een van de oudste steden van Nederland. Onder meer bezit de Deventer het oudste stenen huis, de oudste wetenschappelijke bibliotheek en het oudste wandelpark van Nederland. De historische binnenstad van Deventer herinnert nog aan het verleden. De wijken het Noorderbergkwartier en het Bergkwartier in de binnenstad kenmerken zich door mooie panden die in het verleden dienden als pakhuizen, oude straatjes en leuke winkeltjes. De Brink, het centrale plein in Deventer is het hart van de stad. Daar zijn veel cafés en restaurants met terrassen gesitueerd en op vrijdag en zaterdag is er markt.

Lees meer…

Musea in Deventer

Dit overzicht bevat alle musea in Deventer en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Deventer zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Deventer

Advertentie

Tentoonstellingen in Deventer

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Deventer. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Deventer? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Deventer.

Alle tentoonstellingen in Deventer

Advertentie