Ontdek de beste musea in Doetinchem en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Doetinchem, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Doetinchem is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen in de Achterhoek, aan de Oude IJssel. In 1945 werd de stad per ongeluk gebombardeerd door geallieerde vliegtuigen, die Doetinchem voor het Duitse Anholt en Isselburg aanzagen. Door het bombardement werd het gehele centrum op twee gevels na weggevaagd. Er zijn slechts enkele historische gebouwen over. Uit de Middeleeuwen zijn kasteel de Slangenburg, kasteeltje de Kelder, de Onze Lieve Vrouwekerk en de Sint Catharinakerk nog bewaard gebleven.

Lees meer…

Musea in Doetinchem

Dit overzicht bevat alle musea in Doetinchem en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Doetinchem zijn? Dit zijn de musea:

Tentoonstellingen in Doetinchem

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in en rond Doetinchem bij ons bekend.

Doetinchem kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Doetinchem en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting. Ben je op zoek naar korting in Doetinchem? Dit zijn alle kortingen en kortingskaarten die in Doetinchem geldig zijn: