Ontdek alle musea in Doornik en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Doornik, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Doornik bekijk je onze lijst van beste musea in Doornik.

Doornik is een Belgische stad in het westen van de provincie Henegouwen, gelegen aan de Schelde. Doornik is na Tongeren de oudste stad van België en heeft cultuurhistorisch een grote rol gespeeld. De stad wordt beschouwd als een van de belangrijkste culturele plaatsen in België. Van groot belang is de romaanse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Maar ook het oudste belfort van Belgie, uit het einde van de 12e eeuw staat vermeld op die lijst. Daarnaast is er een 13e-eeuwse brug over de Schelde, een lakenhal, de historische Grote Markt en oude stadspoorten en pakhuizen.

Lees meer…

Musea in Doornik

Dit overzicht bevat alle musea in Doornik en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Doornik zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Doornik

Tentoonstellingen in Doornik

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in en rond Doornik bij ons bekend.

Doornik kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Doornik en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Doornik