Ontdek alle musea in Frankfurt am Main en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Frankfurt am Main, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Frankfurt am Main bekijk je onze lijst van beste musea in Frankfurt am Main.

Frankfurt am Main is een stad in Duitsland, gelegen aan de rivier de Main. De stad was in de middeleeuwen een welvarende, onafhankelijke stad en een belangrijk centrum voor de boekdrukkunst en de boekenhandel. In de Tweede Wereldoorlog werd Frankfurt zwaar gebombardeerd en is bijna de hele middeleeuwse binnenstad vernietigd.

Heden ten dage is Frankfurt een Europese metropool. Kenmerkend voor de stad is het moderne stadsbeeld dat gedomineerd wordt door hoge wolkenkrabbers. Frankfurt is het belangrijkste financiële centrum van het land, met o.a. de Deutsche Bundesbank, de Duitse beurs en hoofdkantoren van diverse grote banken.

Frankfurt heeft een uitgebreid aanbod aan musea waarvan een belangrijk deel zich aan de oevers van de rivier de Main bevindt.

Lees meer…

Musea in Frankfurt am Main

Dit overzicht bevat alle musea in Frankfurt am Main.
Benieuwd naar welke musea er in Frankfurt am Main zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Frankfurt am Main

Tentoonstellingen in Frankfurt am Main

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Frankfurt am Main bij ons bekend.

Frankfurt am Main kortingen en kortingskaarten & -passen

Er zijn op dit moment geen kortingskaarten in Frankfurt am Main bekend.