Ontdek alle musea in Hamburg en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Hamburg, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Hamburg bekijk je onze lijst van beste musea in Hamburg.

Hamburg is een stad in het Noorden van Duitsland. Het is de op één na grootste stad van het land. Hamburg heeft de grootste haven van Duitsland en is daarmee de belangrijskte havenstad van het land. De stad biedt ruimte voor diverse vormen van industrie en heeft een metro en vliegvelden.

Helaas zijn de meeste historische gebouwen in Hamburg verwoest tijdens het bombardement op Hamburg in de Tweede Wereldoorlog. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door vijf kerktorens en de toren van het uit 1897 daterende raadhuis.

De Speicherstadt (complex van op palen gebouwde pakhuizen uit eind 19e eeuw) en het Kontorhausviertel (bakstenen gebouwen uit de 20e eeuw) met het Chilehaus van Fritz Höger uit 1924 staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Lees meer…

Musea in Hamburg

Dit overzicht bevat alle musea in Hamburg.
Benieuwd naar welke musea er in Hamburg zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Hamburg

Tentoonstellingen in Hamburg

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Hamburg bij ons bekend.

Hamburg kortingen en kortingskaarten & -passen

Er zijn op dit moment geen kortingskaarten in Hamburg bekend.