De beste musea in Hilvarenbeek in maart 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Hilvarenbeek, Nederland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Hilvarenbeek, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Hilvarenbeek.

Dit zijn de beste musea in Hilvarenbeek:

 1. Safaripark Beekse Bergen1

  Safaripark Beekse Bergen

  Hilvarenbeek
  Safaripark Beekse Bergen is het grootste wildlifepark van de Benelux. Bezoekers komen er oog in oog te staan met wilde dieren.
 2. Bierbrouwerij De Roos2

  Bierbrouwerij De Roos

  Hilvarenbeek
  Kom bij ons langs en waan je in een brouwerij in de 19e eeuw. Weet je wat een koelschip is? En heb je wel eens gekookt op mutsaard? Bij de enige authentieke dorpsbrouwerij van Nederland zie je hoe bier in het verleden werd gebrouwen. Bij Bierbrouwerij De Roos kunt u de originele inventaris uit 1877
 3. Museum De Dorpsdokter3

  Museum De Dorpsdokter

  Hilvarenbeek
  Museum De Dorpsdokter is gewijd aan het leven van de dorpsdokter van begin 1800 tot 1945. Er wordt een beeld geschetst van deze ouderwetse dokter. In het museum wordt onder meer een medisch-historische collectie instrumenten en aanverwante objecten van een dokter getoond. Daarnaast is er aandacht vo
 4. Museum Dansant4

  Museum Dansant

  Hilvarenbeek
  Museum Dansant richt zich met name op dansorgels. In de kelder onder het museum bevindt zich Kermismuseum Soet & Vermaeck.
 5. 5

  Museum Soet & Vermaeck

  Hilvarenbeek
  In Museum Soet & Vermaeck worden kermisattracties op ware grootte getoond. Het museum is gevestigd in de kelderverdieping van het pand waar ook Museum Dansant is gevestigd.

Alle musea in Hilvarenbeek