Ontdek alle musea in Hoorn en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Hoorn, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Hoorn bekijk je onze lijst van beste musea in Hoorn.

Hoorn is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland, gelegen aan het Markermeer. Hoorn is een historische stad die herinnert aan het verleden van de Verenigde Oost-Indische Compagnie, die met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen. Deze geschiedenis komt zowel terug in de binnenstad als in de haven. Hoorn leent zich goed voor wandelingen door de binnenstad of langs de haven. De stad beschikt over vier voor passanten toegankelijke havens met bijbehorende faciliteiten.

Lees meer…

Musea in Hoorn

Dit overzicht bevat alle musea in Hoorn en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Hoorn zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Hoorn

Advertentie

Tentoonstellingen in Hoorn

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Hoorn. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Hoorn? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Hoorn.

Alle tentoonstellingen in Hoorn

Advertentie