Ontdek alle musea in Kampen en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Kampen, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Kampen bekijk je onze lijst van beste musea in Kampen.

Kampen is een stad in de Nederlandse provincie Overijssel, gelegen aan de rivier de IJssel. Kampen is een Hanzestad met een lange traditie van handel en scheepsvaart. In de binnenstad staan nog veel monumentale gebouwen met oude gevels die herinneren aan het rijke verleden van de Hanzestad. De stadsmuur met drie stadspoorten is nog aanwezig heden ten dage de stad beschermt tegen hoog water. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten door het IJsselgebied langs het rivierenlandschap met uiterwaarden.

Lees meer…

Musea in Kampen

Dit overzicht bevat alle musea in Kampen en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Kampen zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Kampen

Tentoonstellingen in Kampen

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Kampen. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Kampen? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Kampen.

Alle tentoonstellingen in Kampen