Ontdek de beste musea in Lelystad en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Lelystad, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Lelystad is een stad in de Nederlandse provincie Flevoland. De stad is de hoofdstad van Flevoland, onderdeel van de Zuiderzeewerken dat in 1957 droog viel. Het is een van de jongste plaatsen in Nederland. De stad is omgeven door grote natuurgebieden en bossen, waaronder de Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad die ontspanning en recreatie bieden.

Lees meer…

Musea in Lelystad

Dit overzicht bevat alle musea in Lelystad en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Lelystad zijn? Dit zijn de musea:

Tentoonstellingen in Lelystad

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Lelystad en omgeving. Zowel huidige tijdelijke als permanente tentoonstellingen worden getoond. Bezoek een museumpagina om meer over de activiteiten en tentoonstellingen te weten te komen. Wil je weten wat er in Lelystad te zien is? De volgende tentoonstellingen zijn te zien:

Lelystad kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Lelystad en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting. Ben je op zoek naar korting in Lelystad? Dit zijn alle kortingen en kortingskaarten die in Lelystad geldig zijn: