Ontdek alle musea in Marseille en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Marseille, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Marseille bekijk je onze lijst van beste musea in Marseille.

Marseille is een grote stad in het zuiden van Frankrijk gelegen aan de Middellandse Zee. De havenstad heeft de grootste haven van Frankrijk. Gedurende de hele geschiedenis van de de stad, was Marseille een belangrijke stad voor de handel tussen de Middellandse Zee regio en West-Europa.

Het is een multiculturele stad met een groeiend aantal toeristen. Enkele bekende bezienswaardigheden zijn onder meer: de Vieux-Port (de oude haven), het stadhuis, het hôtel de Cabre (het oudste huis van de stad uit 1535), de Jardin des Vestiges (park met oude Griekse resten), het Stade Vélodrome (stadion van het voetbalelftal van Marseille), Palais Longchamp en de Notre-Dame-de-la-Garde (basiliek op het hoogste punt van de stad).

Lees meer…

Musea in Marseille

Dit overzicht bevat alle musea in Marseille.
Benieuwd naar welke musea er in Marseille zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Marseille

Tentoonstellingen in Marseille

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Marseille bij ons bekend.

Marseille kortingen en kortingskaarten & -passen

Er zijn op dit moment geen kortingskaarten in Marseille bekend.