Ontdek de beste musea in Middelburg en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van musea in Middelburg, of gebruik filters en navigeer door de kaart.

Middelburg is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen op het eiland Walcheren en doorkruist door het Kanaal door Walcheren. Middelburg is bekend om de grote hoeveelheid monumentale pracht in de binnenstad. Voor een geruime tijd was Middelburg de tweede VOC handelsstad van Nederland, na Amsterdam. De abdij, het stadhuis en de gevels van koopmanswoningen en pakhuizen herinneren aan dit rijke verleden.

Het kloppend hart van Middelburg is de Markt waar elke donderdag een grote weekmarkt wordt gehouden. Het uitgaansgebied van Middelburg ligt ook aan de Markt, waar veel cafés, kroegen en restaurants te vinden zijn met veel terrassen.

Lees meer…

Musea in Middelburg

Dit overzicht bevat alle musea in Middelburg en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Middelburg zijn? Dit zijn de musea:

Tentoonstellingen in Middelburg

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Middelburg en omgeving. Zowel huidige tijdelijke als permanente tentoonstellingen worden getoond. Bezoek een museumpagina om meer over de activiteiten en tentoonstellingen te weten te komen. Wil je weten wat er in Middelburg te zien is? De volgende tentoonstellingen zijn te zien: