Ontdek alle musea in Milaan en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Milaan, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Milaan bekijk je onze lijst van beste musea in Milaan.

Milaan is de hoofdstad van de regio Lombardije en is financieel de belangrijkste stad van Italië. De stad staat al lang bekend als modehoofdstad en designhoofdstad van de wereld, dankzij internationale evenementen en beurzen zoals de Milan Fashion Week.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad enorm verwoest door bombardementen. Maar Milaan heeft zichzelf herbouwd tot een kosmopolitische zakelijke hoofdstad. Voor toeristen is Milaan interessant in vergelijking met andere plaatsen vanwege de levensstijl van haar inwoners met winkelen, opera en het uitgebreide nachtleven. Daarnaast trekt Milaan veel bezoekers met hun musea en kunstgalerijen, met belangrijke collecties, waaronder belangrijke werken van Leonardo da Vinci. Een beroemd en belangrijk oriëntatiepunt in de stad is de Dom van Milaan (Duomo), waarvan de bouw bijna zes eeuwen in beslag nam.

Lees meer…

Musea in Milaan

Dit overzicht bevat alle musea in Milaan.
Benieuwd naar welke musea er in Milaan zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Milaan

Tentoonstellingen in Milaan

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Milaan. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Milaan? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Milaan.

Alle tentoonstellingen in Milaan

Milaan kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Milaan en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Milaan