Ontdek alle musea in Napels en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Napels, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Napels bekijk je onze lijst van beste musea in Napels.

Napels in een havenstad in het zuiden van Italië. De stad ligt aan de voet van de vulkaan de Vesuvius en dichtbij Pompeï, een oude stad in Italië uit de Romeinse tijd. Napels heeft een goed bewaard gebleven historische centrum dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat wegens het stratenpatroon, de schat aan historische gebouwen en de situering aan de baai van Napels. Het historisch centrum telt zelfs 448 historische kerken! Andere belangrijke bezienswaardigheden zijn onder meer: de kathedraal van Napels, Castel Nuovo, de Federico II-universiteit (de oudste niet-kerkelijke universiteit ter wereld), het Palazzo Reale en het archeologisch museum.

Lees meer…

Musea in Napels

Dit overzicht bevat alle musea in Napels.
Benieuwd naar welke musea er in Napels zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Napels

Tentoonstellingen in Napels

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Napels. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Napels? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Napels.

Alle tentoonstellingen in Napels

Napels kortingen en kortingskaarten & -passen

Er zijn op dit moment geen kortingskaarten in Napels bekend.