Ontdek alle musea in Praag en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Praag, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Praag bekijk je onze lijst van beste musea in Praag.

Praag is de hoofdstad en grootste stad van de Tsjechië. De stad ligt aan de oevers van de meanderende rivier de Moldau die de gouden torentjes van de stad weerspiegelt en het kasteel uit de 9e eeuw dat de skyline domineert.

Praag is een politiek, cultureel en economisch centrum van Midden-Europa met een rijke geschiedenis. Het was de historische hoofdstad van de Bohemen die werd gesticht tijdens de romaanse periode en bloeide op tijdens de tijden van de gotiek, renaissance en barok. De historische gebouwen en smalle, kronkelende straatjes van de stad getuigen van de eeuwenoude geschiedenis. Van het Museum van Tsjechisch kubisme tot de Jubilee Synagoge; het kasteel aan de rivier, Praag is een echte Boheemse hoofdstad.

Lees meer…

Musea in Praag

Dit overzicht bevat alle musea in Praag.
Benieuwd naar welke musea er in Praag zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Praag

Tentoonstellingen in Praag

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Praag. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Praag? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Praag.

Alle tentoonstellingen in Praag

Praag kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Praag en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Praag