De beste musea in Richmond in december 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Richmond, Engeland, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Richmond, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Richmond.

Op zoek naar de beste musea in Richmond? Dit zijn de beste:

 1. Royal Botanic Gardens, Kew1

  Royal Botanic Gardens, Kew

  Richmond
  Royal Botanic Gardens, Kew is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van archieven en natuurwetenschappen.
 2. Ham House and Garden2

  Ham House and Garden

  Richmond
  Ham House and Garden is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van decoratieve en toegepaste kunst, architectuur, schone kunsten en sociale geschiedenis.
 3. Marianne North Gallery3

  Marianne North Gallery

  Richmond
  Marianne North Gallery is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van schone kunsten en natuurwetenschappen.
 4. Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage4

  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage

  Richmond
  Kew Palace and Queen Charlotte's Cottage is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van persoonlijkheden, munten en medailles, architectuur en sociale geschiedenis.
 5. Museum of Richmond5

  Museum of Richmond

  Richmond
  Museum of Richmond is een museum in Richmond. In het museum worden stukken tentoongesteld op het gebied van Oudheidkunde, Kostuum en Textiel, Landvervoer, Munten en Medailles, Schone Kunsten, Decoratieve en Toegepaste Kunst, Persoonlijkheden, Natuurwetenschappen, Archieven, Sociale Geschiedenis, Muz

Alle musea in Richmond