Ontdek alle musea in Rome en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Rome, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Rome bekijk je onze lijst van beste musea in Rome.

Rome is de hoofdstad en grootste stad van Italië. De stad ligt in het centraal-westen van het Italiaanse schiereiland, aan de oevers van de Tiber. De stad is beroemd om het Romeinse Rijk, de Zeven Heuvels, La Dolce Vita, munten in de fontein en Vaticaanstad. Vaticaanstad is een onafhankelijk land binnen de grenzen van Rome, het enige bestaande voorbeeld van een dergelijke constructie.

Rome heeft een rijk historisch erfgoed en een kosmopolitische sfeer. Met zijn paleizen, oude kerken en basilieken, Romeinse ruïnes, monumenten, sierlijke beelden en fonteinen is het historische centrum van Rome een UNESCO-werelderfgoed en een museum op zich.

Lees meer…

Musea in Rome

Dit overzicht bevat alle musea in Rome.
Benieuwd naar welke musea er in Rome zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Rome

Tentoonstellingen in Rome

Helaas zijn er geen actuele tentoonstellingen in Rome bij ons bekend.

Rome kortingen en kortingskaarten & -passen

Bekijk in onderstaand overzicht kortingen en kortingskaarten & -passen die geldig zijn bij musea in Rome en omgeving en ontdek activiteiten en dingen om te zien en te doen met korting.

Alle kortingskaarten in Rome