De beste musea in Roswell in november 2023

Dit zijn de top 5 beste musea in Roswell, Verenigde Staten, gesorteerd op score en populariteit in 2023. Klik op een museum voor meer informatie over het museum, zoals bezoekersinformatie, tentoonstellingen en recensies.

Voor een compleet overzicht van musea in Roswell, tentoonstellingen en kortingskaarten & -passen, bekijk je onze overzichtspagina met alle musea in Roswell.

Op zoek naar de beste musea in Roswell? Dit zijn de beste:

 1. International Ufo Museum & Research Center1

  International Ufo Museum & Research Center

  Roswell, NM
  Roswell. UFO. Gaat er een belletje rinkelen? Nou, na je bezoek aan dit obscure maar interessante museum, weet je wel beter.
 2. Roswell Museum and Art Center2

  Roswell Museum and Art Center

  Roswell, NM
  Het Roswell Museum, opgericht in 1936, is gevestigd in de stad Roswell, New Mexico, in de Verenigde Staten. Dit museum is een belangrijke culturele instelling die al decennia lang de gemeenschap en bezoekers bedient, met een diepgaande kijk op de kunst en geschiedenis van de regio.
 3. Anderson Museum of Contemporary Art3

  Anderson Museum of Contemporary Art

  Roswell, NM
  Het Anderson Museum of Contemporary Art, ook bekend als AMoCA, is een gerenommeerd Amerikaans kunstmuseum gelegen in Roswell, New Mexico. Opgericht in 1994, is het museum een belangrijk cultureel herkenningspunt in de regio, dat kunstliefhebbers van over de hele wereld aantrekt.
 4. McBride Museum4

  McBride Museum

  Roswell, NM
  Interessant museum dat zich concentreert op de geschiedenis van het New Mexico Military Institute en de prestaties van zijn afgestudeerden.
 5. Historical Center For Southeast New Mexico5

  Historical Center For Southeast New Mexico

  Roswell, NM
  Fascinerend plaatselijk historisch museum met veel inzichten in het verleden. Veel artefacten en voorwerpen die met het gebied te maken hebben.

Alle musea in Roswell