Ontdek alle musea in Tilburg en bekijk dingen om te zien en te doen, tentoonstellingen, openingstijden, prijzen en kortingen in de lijst van alle musea in Tilburg, of gebruik filters en navigeer door de kaart. Voor een overzicht van populaire musea in Tilburg bekijk je onze lijst van beste musea in Tilburg.

Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in het Zuiden van Nederland. De stad staat bekend om haar oude textielindustrie en de vele studenten die de stad jong houden en zorgen voor veel uitgaansgelegenheden en restaurants. In de binnenstad is een mooie balans ontstaan tussen historische panden en moderne pleinen.

Tilburg kent diverse gerenommeerde musea, veel kunst op straat en vooraanstaande podia. Deze aspecten zorgen er samen met de vele culturele opleidingen voor dat cultuur een belangrijke positie inneemt in de Tilburgse samenleving.

Lees meer…

Musea in Tilburg

Dit overzicht bevat alle musea in Tilburg en omgeving.
Benieuwd naar welke musea er in Tilburg zijn? Dit zijn de musea:

Beste musea in Tilburg

Advertentie

Tentoonstellingen in Tilburg

Dit is een selectie van tentoonstellingen in Tilburg. Ben je op zoek naar een overzicht van alle tentoonstellingen in Tilburg? Bekijk dan onze complete lijst met alle tentoonstellingen in Tilburg.

Alle tentoonstellingen in Tilburg